Daihard yazdı:motorunuzdaki sorunun kaynağı nereden çıktı su eksiltmeyle ilgili ve neler yaptırdınız ekstra değişiklikler oldu mu motorunuz yenilenirken ve işlemler bittikten sonra bir farklılık hissettiniz mi kısaca paylaşırsanız sevinirim

ben arabayı ilk aldığımda sorun silindir kapak contasındaydı. orada kaçak olduğu için pistonlardaki
sıkıştırma zamanındaki basınç suya giriyordu ve su gereğinden fazla şişiyordu bu yüzden boruların bağlantı yerlerinden falan kaçırıyordu ondan eksiltiyordu. contayı değiştirdim (orjianal conta yoktu yan sanayi aldım) yine devam etti. bende motoru söktüm, yaptırdım pistonlar, sekmanlar ve contaları değiştirdim sadece, bloğu ve kapağı taşlattım, orjinal kapak contası (kullandığınız contanın 'made in Japan' olmasına dikkat edin) taktım kapağı tork anahtarıyla önce 8 le sonra 9la sıktırdım. şimdi fark ediyorum su eskisi kadar çok şişmiyor yani radyatör üst hortumu eskisi kadar sert olmuyor ve su eksilmiyor artık. eğer böyle işlemler yapıtaracaksanız kullandığınız yedek parçaların orjinal olmasına dikkat ediniz. araçtaki su ile ilgili hortumlara bakın malum çatlaklar olabiliyor gerekirse onları değiştirin beklemeyin çünkü daha sonra daha fazla sorun çıkarabiliyor.
başka konular varsa seve seve yardımcı olurum, çünkü gördüğüm kadarıyla bütün applauseciler benim
gibi düşünüyor arabanın yaşına rağmen sorunsuz çalışmasını keyifle binmeyi istiyor oyüzden elimden
geleni yaparım.