Arkadaşlar,
Arabada uzun bir zamandır radyo dinlemiyordum, genelde CD/MP3 dinliyordum. Geçenlerde sıkıldım ve radyoyu açayım dedim. Fakat radyo hiç çekmiyor. Kanalları yakalıyor, fakat istisnasız bütün kanallarda öyle kulak tırmalayıcı bir cızırtı var ki mümkün değil, radyo dinlenmiyor.
Geçen hafta bir Oto ses-müzik bayiine uğradım, adam biraz kurcaladı, sonra "Dur abi, buna bi anten güçlendirici takalım, canavar gibi çeker!" dedi., "İyi, hadi deneyelim bakalım" dedim ve adamın bu anten güçlendirici takmasıyla her şey eskisinden daha da beter oldu!
Dün gittim aynı dükkana, iade etmek istediğimi söyledim, adam bir karış surat söktü güçlendiriciyi, parasını iade etti suratıma bakmadan, ben de bastım gittim...
Neyse, sözü uzatmadan; radyo konusunda sıkıntı yaşayan oldu mu acaba sitede? Olduysa ne gibi çözümlerle bunu giderdiler çok merak ediyorum. Bilenler/anlayanlar yardımcı olursa, fikir paylaşırsa çok sevinirim...
Bu arada arabanın teybi, araç alındığında üzerinde mevcut olan Sony CDX serisi MP3 çalarlı olanlardan...