arka cam

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

arka cam

Mesajgönderen skortıl tarih 30 Eyl 2010, 01:09

coure arka cam rezistansı bozuldu tamir olmuyor değişmesi lazım piyasadaki camcılarda üretilmediği söyleniyor serviste ise 600 lira bulabileceğimiz biryer varmı acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim yada başına gelen varmı başka bir çözüm ürettimi acaba teşekkürler

araç kaskolu kaskodan değiştiricem
skortıl

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: arka cam

Mesajgönderen ozgursula tarih 30 Eyl 2010, 11:11

Tamir olunabileceği yazıyor altaki linkte. Sonuçta teller yardımıyla ısıyı ileten bir çizgi rezistans eğer kopma veya bir zayıflama varsa yapılabilir diye düşünüyorum. İnce bir işçilikle çözersiniz diyebilirim. Sonucu yazarsanız başına böyle birşey gelen arkadaşlara da yardımcı olursunuz.

http://www.skodam.com/viewtopic.php?f=4&t=475
ozgursula

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen skortıl tarih 02 Eki 2010, 06:57

arkadaşım cam rezistansının tamir olcak hali yok yani değişmesi gerekiyor bir oto elektrik ustasından eskiden yapıştırma rezistanslar olduğunu duydum ama ümraniye ve kartal oto sanayide kime sorduysam melül melül baktılar :))

yani değişim gerekiyor yada spreyle falan idare edicez ancak kasko olduğu için araçta değiştirmek istiyorum
skortıl

Mesajgönderen FaTiH tarih 02 Eki 2010, 17:40

Bircok kasko firmasi bir sefere mahsus olmak uzere cam degisimini ucretsiz yapiyor..Policenizi detayli bir inceleyin;arka caminiz bu cercevede degerlendiriliyorsa hic ugrasmayin;anlasmali cam servisinde degistirtin gitsin! ;)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen skortıl tarih 03 Eki 2010, 21:12

arkadaşım sorunda orda cam firmalarının anlaşmalı olduu yerlere sordum arka camı bulamadıklarını söylüyolar yani yerli üretim yok diyolar :)
skortıl

Mesajgönderen FaTiH tarih 03 Eki 2010, 21:28

Kaskonuzun anlaşmalı olduğu yetkili serviste mi yok? Yetkili servislerle görüşün..Birinden biri yardımcı olacaktır illa ki!O zaman kaskonuzun müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olsunlar size!!Elbet bir çıkar yol bulunur!
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen ozgursula tarih 04 Eki 2010, 16:29

Fatih doğru söylüyor kasko sınırları içerisindeyse hiç uğraşmayın derim. Daha öncelerden Hyundai accent'im vardı. Ön cam komple küçük taş izi ile doluydu. Güneş vurduğunda önünü göremez olmuştum. Kaskoyu aradım dedim ki; kardeşim güneş gözümü öyle bir alıyor ki yolu göremiyorum ne yapmamız lazım falan.... yok cam kırık olacakmış bilmem bir karış çatlak olacakmış gibi şeylerle başlarından savmaya çalıştılar. Ben oysaki senelerdir aynı yerden kasko yaptırıyor ve kaza yapmamış olmama rağmen bunu söylediler. Biraz da vicdani davrandığım için dürüst olup rica ettim yine de olmaz dediler. Ama samimi söylüyorum cam buzlu cam gibi duruyordu. Bu arada ben camcının dükkanından arıyorum kasko şirketini. Neyse telefonu kapattım tam giderken öndeki kamyon taş fırlatmasın mı ön cama :D tekrar kaskoyu arayıp kamyonun taş fırlattığını camın değişmesi gerektiğini söyledim. Bu sefer gıkları çıkmadı ve cam değişti. Saygılar
ozgursula

Mesajgönderen skortıl tarih 04 Eki 2010, 21:51

arkadaşlar servis camı değiştiriyo kaskodan ancak anlaşması olmadığını yedek parça bazında değerlendirerek 150-200 lira montaj işçilik ücreti var olduğu söylendi
yani kısaca derdim aracın arka camını kaskodan yararlanarak tıpkı ön camda olduğu gibi ücretsiz olarak değiştirebilmek teşekkürler
skortıl

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir