artık bende burdayım

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

Re: artık bende burdayım

Mesajgönderen mustafa tüzüner tarih 10 May 2011, 10:38

güle güle kullan kardeşim allah kaza bela vermesin. araç çok güzel duruyor. inşallah bi kaç güne bende alıcam. gerçi benimki siyah ama olsun neyapalım kısmet. :) hanım da tutturdu bu ingiliz cenaze arabalarına benziyor diye :) siyah istemiyor ama kısmet neyapalım. ileride belki bi beyaz kuğu buluruz :)
mustafa tüzüner

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Mesajgönderen talip tarih 10 May 2011, 11:49

kardeş hayırlı olsun
allah kaza bela vermesin
kaç km de kaça aldınız aracı
talip

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen materia buz mavisi tarih 10 May 2011, 23:34

mustafa tüzüner yazdı:güle güle kullan kardeşim allah kaza bela vermesin. araç çok güzel duruyor. inşallah bi kaç güne bende alıcam. gerçi benimki siyah ama olsun neyapalım kısmet. :) hanım da tutturdu bu ingiliz cenaze arabalarına benziyor diye :) siyah istemiyor ama kısmet neyapalım. ileride belki bi beyaz kuğu buluruz :)

inşallah, ama şöyle imkanda var , folyo ile kaplayabilirsiniz ;)
BUZ MAVİSİ MATERİA 41 US 444 ( İSTANBUL)
materia buz mavisi

Mesajgönderen materia buz mavisi tarih 10 May 2011, 23:35

talip yazdı:kardeş hayırlı olsun
allah kaza bela vermesin
kaç km de kaça aldınız aracı

teşekkürler , amin
ben 36000 km de aldım , şuan 41000 oldu ....
materia buz mavisi

Mesajgönderen mustafa tüzüner tarih 12 May 2011, 10:28

materia buz mavisi yazdı:
mustafa tüzüner yazdı:güle güle kullan kardeşim allah kaza bela vermesin. araç çok güzel duruyor. inşallah bi kaç güne bende alıcam. gerçi benimki siyah ama olsun neyapalım kısmet. :) hanım da tutturdu bu ingiliz cenaze arabalarına benziyor diye :) siyah istemiyor ama kısmet neyapalım. ileride belki bi beyaz kuğu buluruz :)

aslında düşünmüyor değilim ama maliyeti nekadardır hiç bi bilgim yok valla :) bide onlar tekrardan sökülüyormu nasıl oluyor ruhsata işleme filen hiçbi bilgim yok. gerçi bakalım yarın alırsam arabayı araştırırım artık. siz kaç paraya aldınız ?
mustafa tüzüner

Mesajgönderen materia buz mavisi tarih 12 May 2011, 22:40

mustafa tüzüner yazdı:
materia buz mavisi yazdı:

aslında düşünmüyor değilim ama maliyeti nekadardır hiç bi bilgim yok valla :) bide onlar tekrardan sökülüyormu nasıl oluyor ruhsata işleme filen hiçbi bilgim yok. gerçi bakalım yarın alırsam arabayı araştırırım artık. siz kaç paraya aldınız ?

folyo maliyeti 750 ile 1500 tl arasında değişiyor, evet sokuluyor sorunsuz sekilde ... ruhsata işletmek gerekiyor . ben 21.000 tl ye aldım gold modeli benim ki
materia buz mavisi

Mesajgönderen ozgursula tarih 13 May 2011, 09:11

Allah kaza bela vermesin çok tatlı görünüyor. Trafikte olağan şeyler bunlar. Benim eski sattığım sirion ile fotoğraf çektiren bile görmüştüm sokakta. :D
ozgursula

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen materiamania tarih 13 May 2011, 15:32

sana katılıyorum arkadaşım bende yeni aldım inci beyazı bütceme göre hangi aracı alırsam alayım bu kadar ilgi görmezdim sanırım
materiamania

Önceki

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir