ARTIK BENİMDE BİR TERIOS'UM VAR!!!

Sohbet ve tanışma forumu.

ARTIK BENİMDE BİR TERIOS'UM VAR!!!

Mesajgönderen CST tarih 16 Haz 2010, 13:58

Arkadaşlar Herkese Merhaba,

Bu sabah itibariyle benimde bir daihatsu terios'um oldu. 2006 model 44.000km'de bir daihatsu terios dx aldım. Bu benim daihatsu ve jeeplerle ilk tanışmam oldu. Daha önce Peugeot 306 GTI, Kia Rio, Toyoto Corolla, Chevrolet Lacetti sedan ve hatchbakten sonraki 6.aracım Daihatsu oldu. Almadan önce forumunuzdaki yazıları okudum ve çok faydası oldu.

Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse 30.11.1982 İstanbul doğumluyum doğma büyüme Suadiyeliyim. Yeditepe Üniversitesi Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği (4yıl) mezunuyum. Şuanda ortağımla birlikte bilgisayar yazılım şirketimiz var. Şirketimizin hayata geçirdiği e-ticaret sitesi www.cilginalisveris.com sitesinin satınalma müdürlüğünü yapmaktayım.

Daha önceki araçlarıma hep modifiye işlemleri gerçekleştirmiştim. Bu araca modifiye yapmayı düşünmüyorum ama iç mekanı güzelleştirmek ve dış tarafın daha dikkat çekici olması için bir kaç ufak plan var tabikide kafamda.

Bu model aracı olan arkadaşlar, araçla ilgili dikkat edilmesi gerekenler ve diğer konularla ilgili öneri ve tavsiyelerini benimle paylaşırsa memnun olurum.

En kısa zamanda herkesle görüşmek dileğiyle...
Ne Mutlu TÜRK'üm DİYENE!!!
Kullanıcı avatarı
CST

Marka: Daihatsu
Model: Terios 1. Nesil

Re: ARTIK BENİMDE BİR TERIOS'UM VAR!!!

Mesajgönderen CST tarih 16 Haz 2010, 13:59

Bu arada en önemli şeyi atlamışım. İsim Sertaç Tim
Ne Mutlu TÜRK'üm DİYENE!!!
Kullanıcı avatarı
CST

Marka: Daihatsu