FaTiH yazdı:Ortadakinden pek bişi anlaşılmıo ama üstteki ve alttaki foto.lar hoş olmuş cidden! Gündüz de isteriz!!
Sirion gti yazdı:WAlla arabaları ışıklara çektik zırt pırt araba geçtiğinden çekemedik adam gibi bişiy ama gündüz resimleride koyarız yakında
SuperSonic yazdı:Sirion gti yazdı:WAlla arabaları ışıklara çektik zırt pırt araba geçtiğinden çekemedik adam gibi bişiy ama gündüz resimleride koyarız yakında
HarikaBir gün buluşup hep beraber çekeceğiz inşallah fotoğraf. Fotoğrafçılık hobim olduğu için çekim işi kolay sadece güzel mekan ayarlamak lazım. Tabii bir de havanın iyi olması lazım.
Sirion gti yazdı:Bende çok severim fotograf çekmeyi güzel de çekerimde ortam çok kötüydü ışık yok sağdan soldan araba geçiyo bizim için zor oldu inş bu hafta müsait bir yere gidersem güzel fotolar çeker yollarım..Ama bende hep birlikte bir yerlere gitmeyi çok istiyorum ve havalar ısınınca buluşalım diyorum.
SuperSonic yazdı:Sirion gti yazdı:Bende çok severim fotograf çekmeyi güzel de çekerimde ortam çok kötüydü ışık yok sağdan soldan araba geçiyo bizim için zor oldu inş bu hafta müsait bir yere gidersem güzel fotolar çeker yollarım..Ama bende hep birlikte bir yerlere gitmeyi çok istiyorum ve havalar ısınınca buluşalım diyorum.
Kesinlikle! Artık bu ayrı gayrılık tak etti canıma zaten. Görüşememiz lazım İstanbul tayfası olarak. Bizim neyimiz eksik Ankaralılardan?
Nisan gibi pikniğe de gidebiliriz. Harika bir yer biliyorum Çatalca'da. Neyse dur konuyu dağıtmayalım. Konular birbirine karışmasın. Ben Nisan'da ki piknik fikri ile ilgili ayrı bir konu açayım
Doorman yazdı:SuperSonic yazdı:Sirion gti yazdı:Bende çok severim fotograf çekmeyi güzel de çekerimde ortam çok kötüydü ışık yok sağdan soldan araba geçiyo bizim için zor oldu inş bu hafta müsait bir yere gidersem güzel fotolar çeker yollarım..Ama bende hep birlikte bir yerlere gitmeyi çok istiyorum ve havalar ısınınca buluşalım diyorum.
Kesinlikle! Artık bu ayrı gayrılık tak etti canıma zaten. Görüşememiz lazım İstanbul tayfası olarak. Bizim neyimiz eksik Ankaralılardan?
Nisan gibi pikniğe de gidebiliriz. Harika bir yer biliyorum Çatalca'da. Neyse dur konuyu dağıtmayalım. Konular birbirine karışmasın. Ben Nisan'da ki piknik fikri ile ilgili ayrı bir konu açayım
Siz Gidin pikniğe tabii. otlar böcekler filan.
İlker abi bizde bir balığa gidelim.
Sirion gti yazdı:Balığa boğazamı gidiceniz ankaralılarŞaka yaw kızmayın daha sizle boluda buluşacaz mangal yapcaz kaçış yok
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir