Aşkın Adı Sirion

İnternet'ten bulduklarımız ya da kendi araçlarımızın fotoğrafları.

Aşkın Adı Sirion

Mesajgönderen Sirion gti tarih 06 Mar 2008, 20:51

Gündüz resimleri yok daha kusura bakmayın!!
Resim
Resim
Resim
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: Aşkın Adı Sirion

Mesajgönderen FaTiH tarih 07 Mar 2008, 09:47

Ortadakinden pek bişi anlaşılmıo ama üstteki ve alttaki foto.lar hoş olmuş cidden! Gündüz de isteriz!! 8)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen Sirion gti tarih 07 Mar 2008, 11:34

FaTiH yazdı:Ortadakinden pek bişi anlaşılmıo ama üstteki ve alttaki foto.lar hoş olmuş cidden! Gündüz de isteriz!! 8)

WAlla arabaları ışıklara çektik zırt pırt araba geçtiğinden çekemedik adam gibi bişiy ama gündüz resimleride koyarız yakında
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 07 Mar 2008, 11:57

Sirion gti yazdı:WAlla arabaları ışıklara çektik zırt pırt araba geçtiğinden çekemedik adam gibi bişiy ama gündüz resimleride koyarız yakında

Harika :) Bir gün buluşup hep beraber çekeceğiz inşallah fotoğraf. Fotoğrafçılık hobim olduğu için çekim işi kolay sadece güzel mekan ayarlamak lazım. Tabii bir de havanın iyi olması lazım.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen Sirion gti tarih 07 Mar 2008, 12:00

SuperSonic yazdı:
Sirion gti yazdı:WAlla arabaları ışıklara çektik zırt pırt araba geçtiğinden çekemedik adam gibi bişiy ama gündüz resimleride koyarız yakında

Harika :) Bir gün buluşup hep beraber çekeceğiz inşallah fotoğraf. Fotoğrafçılık hobim olduğu için çekim işi kolay sadece güzel mekan ayarlamak lazım. Tabii bir de havanın iyi olması lazım.

Bende çok severim fotograf çekmeyi güzel de çekerimde ortam çok kötüydü ışık yok sağdan soldan araba geçiyo bizim için zor oldu inş bu hafta müsait bir yere gidersem güzel fotolar çeker yollarım..Ama bende hep birlikte bir yerlere gitmeyi çok istiyorum ve havalar ısınınca buluşalım diyorum.
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 07 Mar 2008, 12:12

Sirion gti yazdı:Bende çok severim fotograf çekmeyi güzel de çekerimde ortam çok kötüydü ışık yok sağdan soldan araba geçiyo bizim için zor oldu inş bu hafta müsait bir yere gidersem güzel fotolar çeker yollarım..Ama bende hep birlikte bir yerlere gitmeyi çok istiyorum ve havalar ısınınca buluşalım diyorum.

Kesinlikle! Artık bu ayrı gayrılık tak etti canıma zaten. Görüşememiz lazım İstanbul tayfası olarak. Bizim neyimiz eksik Ankaralılardan?

Nisan gibi pikniğe de gidebiliriz. Harika bir yer biliyorum Çatalca'da. Neyse dur konuyu dağıtmayalım. Konular birbirine karışmasın. Ben Nisan'da ki piknik fikri ile ilgili ayrı bir konu açayım :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen Doorman tarih 07 Mar 2008, 16:59

SuperSonic yazdı:
Sirion gti yazdı:Bende çok severim fotograf çekmeyi güzel de çekerimde ortam çok kötüydü ışık yok sağdan soldan araba geçiyo bizim için zor oldu inş bu hafta müsait bir yere gidersem güzel fotolar çeker yollarım..Ama bende hep birlikte bir yerlere gitmeyi çok istiyorum ve havalar ısınınca buluşalım diyorum.

Kesinlikle! Artık bu ayrı gayrılık tak etti canıma zaten. Görüşememiz lazım İstanbul tayfası olarak. Bizim neyimiz eksik Ankaralılardan?

Nisan gibi pikniğe de gidebiliriz. Harika bir yer biliyorum Çatalca'da. Neyse dur konuyu dağıtmayalım. Konular birbirine karışmasın. Ben Nisan'da ki piknik fikri ile ilgili ayrı bir konu açayım :)

Siz Gidin pikniğe tabii. otlar böcekler filan.
İlker abi bizde bir balığa gidelim.
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen Sirion gti tarih 07 Mar 2008, 17:50

Doorman yazdı:
SuperSonic yazdı:

Siz Gidin pikniğe tabii. otlar böcekler filan.
İlker abi bizde bir balığa gidelim.

Balığa boğazamı gidiceniz ankaralılar :) Şaka yaw kızmayın daha sizle boluda buluşacaz mangal yapcaz kaçış yok :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen Doorman tarih 08 Mar 2008, 17:57

Sirion gti yazdı:Balığa boğazamı gidiceniz ankaralılar :) Şaka yaw kızmayın daha sizle boluda buluşacaz mangal yapcaz kaçış yok :mrgreen:

Balık derken öyle balık değil. :mrgreen:
Yapalım üstad, mangal için heryere gelirim ben. :mrgreen:
İnşallah o günlerde gelecek havalar biraz daha düzelisin, hep beraber yakarız mangalımızı boluda.
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen ilker tarih 08 Mar 2008, 23:18

Balığa nereye gideceksiniz diyen arkadaşım... Aşağıda gidilmişi var :D Gemiler geçmese de bizde de var su birikintileri :wink:
IMG_4724.jpg
balık bahane , muhabbet şahane....
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Mesajgönderen Sirion gti tarih 09 Mar 2008, 14:31

Bunlarda Gündüz Resimleri...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Dön Fotoğraflar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir