Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Atiker yeni beyin yeni sistem uyum süper

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

Atiker yeni beyin yeni sistem uyum süper

MesajGOKHANYILDIRIMXXX, 04 Kas 2009, 13:39

Arkadaşlar YRV Turbo aracıma daha önceden atiker sıralı oto gaz sistemi taktırmıştım ama beni çok aşırı rahatsız etmişti hep arıza veriyor ve çok yakıyordu ayrıca uyum sağlamıyordu . sonra hemen gidip taktırdığım yere söktürdüm paramı da geri aldım kuruşuna kadar . sonra da aradan 2 ay falan geçti atiker yeni beyin üretmiş ve yeni bir sistem çıkarmış dedi daihatsulu arkadaşım çok güzel uyum sağladığını söyledi sonra gittim sordum mercedes, bmw, v.b araçlara da bu sitemi uyguladıklarını gördüm. sonra garantili bir şekilde 990/10 taksit taktırdım ve aracımın performansı yakıtı ve ekonomikliğinden çok memnunum . şimdi ne kadar yaktığını merak ediyorsunuz herhalde :) şehir içinde 180-190 kuruş şehir dışında 160-170 kuruş yakıyor 10 liralık tüple uzun yolda ortalama 60-65 km götürüyor bizzat denenmiştir tavsiye ederim turbolu bir araba için çok düşük bir yakıt tüketimi ben Antalya'da taktırdım bilen bir ustaya tavsiye ederim ben memnun kaldım.....
GOKHANYILDIRIMXXX

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: Atiker yeni beyin yeni sistem uyum süper

Mesajbaykush11, 25 May 2010, 13:00

Gökhanbey merhaba aynı problemle karşılaştım bu problemi çözen atiker servisinin ve ustanın isim ve adresini paylaşırsanız çok sevinirim .
baykush11

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir