Daihatsu Türkiye'ye düzenledikleri Puzzle Yarışması ile dağıttıkları VIP biletler için ve bana ayrıca gönderdikleri bilet için teşekkür ederek başlayayım. Erken saatte gittiğim için çok fazla hareketlilik yoktu. Hatta birçok stand da arabaların üstünde brandalar duruyordu. Ama ilginç ve şaşırtıcı şeyler pek göremedim genel olarak (hiçbir markada) belki ilk gün olduğu için bana denk gelmedi bilemiyorum. Fuarda en çok dikkatimi çeken şey Honda City'nin herkesin ortak kararıyla iğrenç olarak nitelenen kasası yeni güzel bir kasa ile değişmesi idi. Fotoğrafını çekemedim çünkü arabanın altı üstü bagajı her saniye insan doluydu

Ferrari ve Porsche standları kapalıyken, Lamborghini mesaiye erken başlamıştı. Çoğu marka konsept modellerini getirmemiş, zaten ülkemizde satılan modelleri ile fuara katılmıştı dolayısıyla şaşırmama faktöründeki en büyük katkı buydu diyebilirim.
Daihatsu standındaki tüm hazırlıklar bitmiş ve stand tam teşekküllü çalışır durumdaydı. Stand güzeldi. Tek eksiklik ise benim fikrimce; Copen idi. Keşke bitmeseydi ve stoğu fuara kadar dayansaydı.
Çinliler lansmanlarını yaptılar. İki adet Çinli markanın standının Daihatsu ile karşı karşıya olması prestij açısından talihsiz bir durum ama bir yandan da avantajı var. Herkes Çin arabalarını görmeye geliyor. Şöyle bir bakıp, "pek de görülecek birşey yokmuş" dedikten sonra kafayı kaldırır kaldırmaz Daihatsu standını görüyorlar.
Aşağıda size stand fotoğraflarını gönderiyorum. En son olarak da panaromaları göndereceğim.