Autowax boya koruma

Forum kuralları
Lütfen bu alana açacağınız konu başlığının genel bir konu olduğundan emin olunuz. Eğer tek bir modele hitap eden bir konudan bahsediyorsak, örn: "Sirion fren sistemi güçlendirmesi" gibi, bunun Sirion'a ait kategoride yazılması, bilgiye kolay ulaşılabilirlik açısından daha uygun düşecektir.

Autowax boya koruma

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 04 Şub 2008, 14:53

Arkadaşlar Carrefour bahçesindeki Autowax'da pasta+cila+boya koruma yaptırmıştım.
100 ytl idi fiyatı.

Üstünden 1 sene geçmesine rağmen arabam hala otoparktaki en parlak araba. Parlaklığını yitirmedi. Ben şahsen 6 aydan daha uzun ömürlü olacağını sanmıyordum çünkü 6 ayda bir tekrar yapılması gerekir demişlerdi. Ama dayanıyor. Tavsiye ediyorum :wink:
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: Autowax boya koruma

Mesajgönderen Sirion gti tarih 04 Şub 2008, 17:05

waybe arabayı yalyıp yutmuşlar demek yaza girerken patlatırız bizde bi pasta cila
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Doorman tarih 04 Şub 2008, 17:08

mantıklı ve fiyatıda iyi görünüyor.
300 $ isteyen firmalar var bu işlemler için.
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen Sirion gti tarih 04 Şub 2008, 17:10

Onlar zencilerin deyimiyle kendini B...sin milleti aptal yerine koyan zihniyetten nefret ediyorum araştırmayan tüketicilerede ayar oluyom.

Doorman yazdı:mantıklı ve fiyatıda iyi görünüyor.
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen Doorman tarih 04 Şub 2008, 17:15

Abi Kızma bu kadar, kendine yazık, keskin sirke küpüne zarar demişler.
Yalnız adamlar daha sonra her sene 20-30 dolar gibi bir paraya yapılan işlemi yeniliyorlar yada eksiklerini kapatıyorlar bildiğim kadarıyla.
100 YTL'ye yapan arkadaşlar acaba böyle bir uygulama yapıyorlarmı? yoksa her seferinde 100 YTL ise bir süre sonra öbür taraf kendini amorti edecektir sanırım.
Sirion gti yazdı:Onlar zencilerin deyimiyle kendini B...sin milleti aptal yerine koyan zihniyetten nefret ediyorum araştırmayan tüketicilerede ayar oluyom.

Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen Sirion gti tarih 04 Şub 2008, 20:17

Kızmamak eldemi para kolaymı kazanılıyor abidik gubidik isimler koyup biz markayız diyip milleti sömürüyolar ben bunu yapan kadar gidip onlardan alışveriş yapanada kızıyorum milletimizde araştırma olayı hiç yok.

Doorman yazdı:Abi Kızma bu kadar, kendine yazık, keskin sirke küpüne zarar demişler.
Yalnız adamlar daha sonra her sene 20-30 dolar gibi bir paraya yapılan işlemi yeniliyorlar yada eksiklerini kapatıyorlar bildiğim kadarıyla.
100 YTL'ye yapan arkadaşlar acaba böyle bir uygulama yapıyorlarmı? yoksa her seferinde 100 YTL ise bir süre sonra öbür taraf kendini amorti edecektir sanırım.
Sirion gti yazdı:Onlar zencilerin deyimiyle kendini B...sin milleti aptal yerine koyan zihniyetten nefret ediyorum araştırmayan tüketicilerede ayar oluyom.

Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 04 Şub 2008, 21:09

Sirion gti yazdı:Kızmamak eldemi para kolaymı kazanılıyor abidik gubidik isimler koyup biz markayız diyip milleti sömürüyolar ben bunu yapan kadar gidip onlardan alışveriş yapanada kızıyorum milletimizde araştırma olayı hiç yok.

Bir insanda araştırma yeteneği olmadığının ilk göstergesi, Daihatsu kullanmıyor olmasıdır.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen Doorman tarih 05 Şub 2008, 08:46

umutgultekin yazdı:
Sirion gti yazdı:Kızmamak eldemi para kolaymı kazanılıyor abidik gubidik isimler koyup biz markayız diyip milleti sömürüyolar ben bunu yapan kadar gidip onlardan alışveriş yapanada kızıyorum milletimizde araştırma olayı hiç yok.

Bir insanda araştırma yeteneği olmadığının ilk göstergesi, Daihatsu kullanmıyor olmasıdır.

alkış alkış :D :D
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen Sirion gti tarih 05 Şub 2008, 13:10

öleya ben ilk sirionumu alırken çok bilmiş iş arkadaşları benle kafa yaptı bu araba alınırmı diye sonra gitti ampül getz aldı şimdi kim akıllı sorarım?
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen ilker tarih 05 Şub 2008, 16:39

Sirion gti yazdı:öleya ben ilk sirionumu alırken çok bilmiş iş arkadaşları benle kafa yaptı bu araba alınırmı diye sonra gitti ampül getz aldı şimdi kim akıllı sorarım?

Kardeşim de benimle kafa yaptı abi bu arabayı nereden buldun diye sonra gitti ampül Sirion aldı..... O da akıllı demek ki :D
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Mesajgönderen Sirion gti tarih 05 Şub 2008, 18:40

ilker yazdı:
Sirion gti yazdı:öleya ben ilk sirionumu alırken çok bilmiş iş arkadaşları benle kafa yaptı bu araba alınırmı diye sonra gitti ampül getz aldı şimdi kim akıllı sorarım?

Kardeşim de benimle kafa yaptı abi bu arabayı nereden buldun diye sonra gitti ampül Sirion aldı..... O da akıllı demek ki :D

Onun aklı sonradan başına gelmiş ama zararın neresinden dönersen kardır!!
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen Doorman tarih 05 Şub 2008, 19:05

ilker yazdı:

öyleymiş, zararın neresinden dönerse durumu yani...
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen mustafa tarih 28 Şub 2008, 14:46

Arkadaşlar ben sizlerden farklı parlattım. Bu kazık fiyatları duyunca cilaları araştırmaya başladım. sonunda tortle wax diye bir amerikan markasını buldum. İnternetten nanoteknolojili cila aldım. 25 ytl. 1 paket pamukla hafta sonu cilaladım, araba yenidende parlak. Fazla para ödemeye hiç gerek yok.
mustafa

Model: Cuore

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 28 Şub 2008, 16:19

mustafa yazdı:Arkadaşlar ben sizlerden farklı parlattım. Bu kazık fiyatları duyunca cilaları araştırmaya başladım. sonunda tortle wax diye bir amerikan markasını buldum. İnternetten nanoteknolojili cila aldım. 25 ytl. 1 paket pamukla hafta sonu cilaladım, araba yenidende parlak. Fazla para ödemeye hiç gerek yok.

Umarım uzun süre dayanır. Boya korumaya para vermek gereksiz gibi geliyor kulağa. Uzun süre bana da öyle gelmişti. Ama bir kere yaptırınca, devam eden aylar boyunca arabayı sadece su ile bile yıkatınca hâlâ otoparktaki en parlak araba olduğunu görmek de çok keyifli oluyor :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen yiğiter tarih 19 Eki 2010, 11:36

arkadaşlar belirtmek isterim ki boya koruma ciladan farklıdır. sdece parlaklık vermez bunun yanı sıra kuş pisliğinin, asit yağmurlarının boyayı nasıl yaktığını, güneşin boyayı soldurduğunu bilirsiniz. teflon kaplamalı oto koruma tüm bunları engelliyor.ayrıca firma olarak boya koruma yaptırana 6 ay boyunca yıkama da bizden yani işlem kendini amaorti ediyor. :D istanbulyolu neziroğlu verawax oto kuaför olarak tüm boya koruma, kaput film, koltuk ve viniyl koruma, cam güvenlik film, detaylı antibakteriyel temizlik ve pasta cila hizmetleri profesyonel ekiple sunmaktayız. koruma işlemlerinde meguiars, Cam filmi için 3M ürünleri kullanmaktayız. uygun indirimler, kampanyalar ve hediyeler. aracınızı seviyorsanız ona iyi bakın! İlknur yiğit 554 5366672 yalçın polat 554 5366673.
yiğiter

Marka: Henüz Arabam Yok
Model: Diğer

Dön Kaporta

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir