tekrardan selamlar ;
biraz avustralya e-bayinde arastirma yaptim daihatsu marka araclarin yedek parca /modifikasyonuyla ilgili.avustralya daki yedek parca fiyatlariyla ilgili bilgi almak isteyenler asagidaki linkten fiyat karsilastirmasi yapabilirler.
http://cars.shop.ebay.com.au/Car-Parts- ... 86.c0.m282
ayrica burada satista olan benzin ekonomisiyle ilgili bazi sistemler var.onlarinda adreslerini atiyorum ilgilendiginiz parcalar olursa bana mesaj atin arastiririm
mesela bu ozel hava filtresi aracin performansini %15 artiriyor ve benzin tuketimini %23 oraninda azaltiyor
http://cgi.ebay.com.au/Hiclone-x-1-Bett ... ccessories
bir baska hava filtresi daha
http://cgi.ebay.com.au/DUAL-Supercharge ... ccessories
buda daihatsu modelleri icin ozel uretilmis benzin tuketimini %15 ila %25 dusuren bir miknatis.aracin motoruna giden benzin borusuna takilarak benzindeki hidrokarbon molekullerini ayristiriyor ve yakit tasarrufu sagliyor.
http://cgi.ebay.com.au/FUEL-SAVER-Daiha ... arParts_SM
buda %7 benzin tasarrufu saglayan bir sistem direk olarak arabanin benzin deposuna atiliyor
http://cgi.ebay.com.au/JAPAN-High-Zinc- ... ccessories
buda hong kong mali bir urun.yakit tuketimiyle direk bir baglantisi yok fakat cok uygun bir fiyata yaklasik 15 tl ye digital lastik hava basincini olcmeye yarayan bir alet.cogu arac kullanicisinin bildigi uzere lastiklerin hava basinci benzin tuketimi icin cok onemli.eger full depoyla gideceginiz 300km se kotu basincli bir lastikle 170-200 km anca yapilir.o yuzden lastik basinci cok onemli.
http://cgi.ebay.com.au/Digital-Car-Ange ... ccessories
benzin tuketimini dusurmek icin daha fazla secenek var onlarin hepsini olmazsa ayri bolume koyacagim kismet olursa
herkese iyi gunler
