BAKIN BAKALIM OLMUŞMU

İnternet'ten bulduklarımız ya da kendi araçlarımızın fotoğrafları.

Re: BAKIN BAKALIM OLMUŞMU

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 24 Kas 2011, 17:33

Japonya'nın küçük araç pazarında Daihatsu ve Suzuki liderlik çekişmesi yapıyor. Toyota'nın o gamda aracı yok(tu) iç pazar için, geçen seneye kadar.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen serdarsword tarih 24 Kas 2011, 20:19

FaTiH yazdı:Serdar; hevesini aldıysan; paran da varsa tam senlik bir 1,5 Sporty düşmüş ilanlara :wink: : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 815/detay/?

Fatih bu araç twona isimli üyenin eski aracı sanırım.Manuel vites evet ama LPG hayır,kırmızı koltuklar hayır ve 2008 model 70000 de biraz fazla.
Açıkcası pek umudum yok aradığım özelliklere sahip sirion 2 bulmaktan.Varsın dursun bakalım benim araç nasip kısmet.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen argyle tarih 25 Kas 2011, 00:35

argyle yazdı: Japonya'da Toyota pazara hakim diye biliyorum, Daihatsu kendi konseptinde liderdir.

Subaru da el atmış o gama. Suzuki, bize sattığı araçlarda Daihatsu'nun gerisinde yani daha düşük araçlardı, Japonya'da nasıldır bilmem, kapışacak kadarsa eğer, bize Japonya'dakilerden daha düşük seviyedeki araçları mı kakalıyordu Suzuki acaba? Yeni Alto kasa olarak bayağı Sirion 2'ye benziyor, donanım ve kalite olarak Sirion'dan kötü mü peki bilen var mı? Daihatsu'dan sonra Alto alınır mı (bunu yazmak çok içimi acıttı ama birgün kalmayacak Daihatsu eğer ben bir mucize yaşamazsam)?

Serdar, bir tane Bursa'da bir ilan vardı birkaç ay önce bayağı düşük km'de, adam takoz üstüne falan koymuş hatta arabasını, binmiyorum yazmış. Ama fiyat biraz tuzlu idi, 25 mi ne istiyordu. Senin km-fiyat kriterin nedir? Bu araç sence kaç eder?
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 25 Kas 2011, 10:15

Alto Cuore ile aynı segmentin aracı. Sirion'un rakipleri Swift ve Splash olabilir.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen argyle tarih 25 Kas 2011, 17:17

Abi segment ve yakıt tüketimi vesaire aynı da, kasa acayip Boon olmuş. Swift kullanan bir arkadaşım beğenmemişti, fiyatı da fazlaca bence. Alınsa alınsa Alto alınır Suzuki'den sanki şehiriçi için özellikle. Yeni tipi daha hoş olmuş, hala düşük tüketiyorsa iddia ettikleri gibi, alınabilir. Tabii yeni ÖTV ile fiyatı ne derece coşacak, onun da kıyaslamasını yapmak lazım. Araba almak zor iş yaa, dert. :)
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Önceki

Dön Fotoğraflar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir