**BAYRAMLAŞMA**

Daihatsu, motor sporları veya otomotiv konularının dışında kalan herşey için genel forum alanı.

**BAYRAMLAŞMA**

Mesajgönderen fcpasa tarih 25 Kas 2009, 20:06

Kurbanın, insanın kutsal olan yaşam hakkının korunması için emredildiğini biliyoruz. Kurban etini; yoksulla, fakir fukarayla paylaşarak, sosyal dayanışmamızı güçlendiriyoruz. Bin yıldır Kurban Bayramlarında birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştiriyoruz.Daihatsu aşkına arkadaşlarımın, kurbanın taşıdığı bu mesajlara uygun bir bayram yaşamasını diliyorum. Kimse, kestiği kurbana eziyet etmesin. Herkes, yaşam hakkının ne kadar kutsal olduğunu yeniden hatırlasın. Yoksulu, fakiri, fukarayı, garibi, kimsesizi unutmayalım. Kurbanımızı ve bayramımızı kardeşlik duygusuyla paylaşalım. Hep birlikte, kurban olmaktan çekinmediğimiz kutsal değerlerimizin etrafındaki birliğimizi güçlendirelim. Mutluluk, huzur, kardeşlik; şehrimize, ülkemize ve insanlığa hakim olsun. Bayramımız mübarek olsun"
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: **BAYRAMLAŞMA**

Mesajgönderen basdogan tarih 25 Kas 2009, 22:03

dileklerinize katılarak bende herkesin bayramını kutluyorum. her bayramın bir önceki bayramdan daha güzel geçirilmesi dilekleriyle...
Kullanıcı avatarı
basdogan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 25 Kas 2009, 22:24

Güzel dilekler ve cümleler için teşekkürler :) Ben de herkesin bayramını tebrik ederim.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 26 Kas 2009, 11:57

Herkesin bayramını en kalbî duygularımla kutlar, tüm günlerinizin bayram olmasını dilerim. İyi bayramlar...
7036916KURBAN_2.jpg
7036916KURBAN_2.jpg (40.8 KiB) 50 kere görüntülendi
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Dön Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir