gönderen applause efi motor tarih 29 Nis 2011, 04:44
Mehaba arkadaslar ben hollandadan yaziyorum bende sizin gibi applause kullanicisiyim ben de 1999 1,6 16v efi motorlu applause var ben bu arabalari cok seviyorum.Arabayi bilmeyen arkadaslara soyle anlatayim applause nasil araba, Bundan 2 yil once benim oturdugum sehirden almanya hamburga gittik 550 km .3 arkadas hamburga da araba bakmaya gidiyoruz hava cok kotu karli buzlu yollar ozaman bende 92 model applause vardi almanyanin o karli buzlu rampali ve virajli yollarinda 550 km gittik ve 550 km geri geldik birakin applausen bizi yolda birakmasini araba yolda kaymadi bile hemde yazlik lastikle gitmistik.arabayi cok asiri zorlamadiginiz surece applause yi yoldan cikaramazsiniz.ve yakitida cok tatmin ediciydi soguk hava olmasina ragmen 1,5 depo benzinle gittik geldik.
Zaten applause motor performansindan bahsetmeye gerek yok her an her devirde canli bir performans var bu performans alt devirlerden baslar 8 bin devire kadar kesintisiz devem eder.
Simdiye kadar cok baba arabalar kullandim ama applause gibisini gormedim.sorusu olan varsa beklerim