ARANIZDA OLMANIN NASIL BIR ZEVK OLDU NU BU ARACA SAHIP OLDUKTAN SONRA ANLADIM .) bursada yasıyorum cuma gunu konyadan 57000 km sirion sporty dıe tabır edılen kırmızı renk bır sıron aldım arabanın bırkac yerın de lokal boya harıcın de ve sanırım herkezın yasadıgı cam acma kapama dugmesı problemı dısın da sımdılık gorunen bır problemı yok konyadan bursaya gelemeden once aracı once kendım test ettım 4. vtes 165 km hız yaptım dahada gıdecek gıbıydı yol sartları pek uygun olmadıgın dan ve aracın orjnl lastıklerı uzerınde oldugundan pek zorlamadım fıatta da anlaştık ve artık siron sahibiyim .gece bursaya yola cıkarken depomu fulleyiP yola cıktım aracı devirlı kullanmadan yanı 3 u gecmeden geldım cok keyıflı ve rahattı rampalar da dahı aracı devırlı kullanma geregı duymadan bursaya geldım yaptıgım hesaba gore yaklasık km 235krs yakmıs uzun yol ıcın anladım kadarıyla sızın yorumlarınızla kıyasladıgım da ıyı bı rakam tutturmusum.
LPG, LASTİL ,JANT,VS KONULARDA YARDIMLARINIZA IHTIYACIM OLACAK ŞİMDİDEN TESEKUR EDERIM