BEN DE ARTIK BİR SIRION CUYUM :)

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

BEN DE ARTIK BİR SIRION CUYUM :)

Mesajgönderen nevzat tarih 20 Kas 2011, 17:44

ARANIZDA OLMANIN NASIL BIR ZEVK OLDU NU BU ARACA SAHIP OLDUKTAN SONRA ANLADIM .) bursada yasıyorum cuma gunu konyadan 57000 km sirion sporty dıe tabır edılen kırmızı renk bır sıron aldım arabanın bırkac yerın de lokal boya harıcın de ve sanırım herkezın yasadıgı cam acma kapama dugmesı problemı dısın da sımdılık gorunen bır problemı yok konyadan bursaya gelemeden once aracı once kendım test ettım 4. vtes 165 km hız yaptım dahada gıdecek gıbıydı yol sartları pek uygun olmadıgın dan ve aracın orjnl lastıklerı uzerınde oldugundan pek zorlamadım fıatta da anlaştık ve artık siron sahibiyim .gece bursaya yola cıkarken depomu fulleyiP yola cıktım aracı devirlı kullanmadan yanı 3 u gecmeden geldım cok keyıflı ve rahattı rampalar da dahı aracı devırlı kullanma geregı duymadan bursaya geldım yaptıgım hesaba gore yaklasık km 235krs yakmıs uzun yol ıcın anladım kadarıyla sızın yorumlarınızla kıyasladıgım da ıyı bı rakam tutturmusum.

LPG, LASTİL ,JANT,VS KONULARDA YARDIMLARINIZA IHTIYACIM OLACAK ŞİMDİDEN TESEKUR EDERIM
nevzat

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: BEN DE ARTIK BİR SİRON CUYUM :)

Mesajgönderen argyle tarih 20 Kas 2011, 20:29

Hayırlı olsun. Aktif bir üye olman dileğiyle.
Serdar, "Nevzat sen misin?" sorusu buraya yazılacakmış meğer :) .
Kaça aldın? O ilanı hatırlıyorum sanki, kalkmamışsa linkini verir misin?

NOT 1: Umut başlığı düzeltir misin, ben beceremedim:
BEN DE ARTIK BİR SİRİONCUYUM :)
NOT 2: Aman abi, o sorulardan gına geldi artık, hepsiyle ilgili tonla şey var forumda.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Re: BEN DE ARTIK BİR SIRION CUYUM :)

Mesajgönderen serdarsword tarih 21 Kas 2011, 20:48

nevzat yazdı:ARANIZDA OLMANIN NASIL BIR ZEVK OLDU NU BU ARACA SAHIP OLDUKTAN SONRA ANLADIM .) bursada yasıyorum cuma gunu konyadan 57000 km sirion sporty dıe tabır edılen kırmızı renk bır sıron aldım arabanın bırkac yerın de lokal boya harıcın de ve sanırım herkezın yasadıgı cam acma kapama dugmesı problemı dısın da sımdılık gorunen bır problemı yok konyadan bursaya gelemeden once aracı once kendım test ettım 4. vtes 165 km hız yaptım dahada gıdecek gıbıydı yol sartları pek uygun olmadıgın dan ve aracın orjnl lastıklerı uzerınde oldugundan pek zorlamadım fıatta da anlaştık ve artık siron sahibiyim .gece bursaya yola cıkarken depomu fulleyiP yola cıktım aracı devirlı kullanmadan yanı 3 u gecmeden geldım cok keyıflı ve rahattı rampalar da dahı aracı devırlı kullanma geregı duymadan bursaya geldım yaptıgım hesaba gore yaklasık km 235krs yakmıs uzun yol ıcın anladım kadarıyla sızın yorumlarınızla kıyasladıgım da ıyı bı rakam tutturmusum.

LPG, LASTİL ,JANT,VS KONULARDA YARDIMLARINIZA IHTIYACIM OLACAK ŞİMDİDEN TESEKUR EDERIM

Nevzat hoşgeldin.Aldığın araç comfort,söylemiştim telefon da.
O sormayı düşündüğün soruları sakın sorma paşam aman :lol: bana da millete de yazmaktan gınaa geldi.
Sen aklına takılan bişey olursa telefon aç bana anlatırım hiç olmazsa muhabbet ederiz.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen nevzat tarih 21 Kas 2011, 22:05

serdarsword yazdı:
nevzat yazdı:ARANIZDA OLMANIN NASIL BIR ZEVK OLDU NU BU ARACA SAHIP OLDUKTAN SONRA ANLADIM .) bursada yasıyorum cuma gunu konyadan 57000 km sirion sporty dıe tabır edılen kırmızı renk bır sıron aldım arabanın bırkac yerın de lokal boya harıcın de ve sanırım herkezın yasadıgı cam acma kapama dugmesı problemı dısın da sımdılık gorunen bır problemı yok konyadan bursaya gelemeden once aracı once kendım test ettım 4. vtes 165 km hız yaptım dahada gıdecek gıbıydı yol sartları pek uygun olmadıgın dan ve aracın orjnl lastıklerı uzerınde oldugundan pek zorlamadım fıatta da anlaştık ve artık siron sahibiyim .gece bursaya yola cıkarken depomu fulleyiP yola cıktım aracı devirlı kullanmadan yanı 3 u gecmeden geldım cok keyıflı ve rahattı rampalar da dahı aracı devırlı kullanma geregı duymadan bursaya geldım yaptıgım hesaba gore yaklasık km 235krs yakmıs uzun yol ıcın anladım kadarıyla sızın yorumlarınızla kıyasladıgım da ıyı bı rakam tutturmusum.

LPG, LASTİk ,JANT,VS KONULARDA YARDIMLARINIZA IHTIYACIM OLACAK ŞİMDİDEN TESEKUR EDERIM

Nevzat hoşgeldin.Aldığın araç comfort,söylemiştim telefon da.
O sormayı düşündüğün soruları sakın sorma paşam aman :lol: bana da millete de yazmaktan gınaa geldi.
Sen aklına takılan bişey olursa telefon aç bana anlatırım hiç olmazsa muhabbet ederiz.

Eyvallah abi yazmışşınız zaten de son zmn larda lpg de bısuru secenek var ınsanın kafası allak bullak oluyo forumdada baktıgım kdarıyla hiç sorunsuz takıldıktan sonra bıdaha ayara vs gereyı olmadan kullanan bı kullanıcı yorumu gormedim yakın tarihlerde o yuzden tekrar sorma geregı duydum .
nevzat

Mesajgönderen serdarsword tarih 22 Kas 2011, 00:16

http://www.teleflexgfiturkiye.com/
Bunu bi incele bakalım...
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen sirioncuuu tarih 22 Kas 2011, 10:19

nevzat kardeşim Allah hayırlı etsin kazasız bin inş. bende forma yanılmıyorsam o araç için tanıyan varmı adı altında bi r başlık açmıştım. temiz bi araca benziyo. kaça anlaştınız bende almak istiyorum piyasasını tam örenmek amaçlı yanlış anlama tekrar hayırlı olsun.
sirioncuuu

Mesajgönderen argyle tarih 22 Kas 2011, 15:51

Var var, Fatih var yakınlarda BRC taktırıp henüz sorun yaşamayan (Allah korusun).
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen nevzat tarih 22 Kas 2011, 18:04

Eyvallah abi cumlemiz insllah kazasiz belasiz biner arabalarina. Bn konyadan aldim arabayi 13500 e maal oldu baskada bu temizlikte bulamadim ztn belki vardi ben acele ettim ama yapim gereyi biraz tez canliyim arabadan da gayet memnunun onemli olanida o heralde .

Serdar abi fatih lede irtibata gecebilirsem iyi olur bnim de kafama en cok yatan brc ztn nelere dikkat etmem gerekli nereye monte ettiler falan bilgilendirr se sevinirim .
nevzat

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir