ben de geldim

Sohbet ve tanışma forumu.

ben de geldim

Mesajgönderen kepir tarih 19 Eki 2010, 08:53

arkadaşlar herkese merhaba öncelikle.Çok şükür ben de 2004 model bir sirion aldım ve daihatsu kullanıcısı olarak aranıza katıldım. umut beni hatırlarsın belki, yrv.ne talip olmuştum ve havaalanının ordaki işyerine gelmiştim ve bu vesileyle tanışmıştık. o günden sonra bir daihatsu almak şimdi nasip oldu.aslına idealimde bir terios var, inşallah onu da birgün almayı hedefliyorum.araçla ilgili soracağım pekçok şey olacak,yardımınızı esirgemezseniz sevinirim.herkese selamlar...
Kullanıcı avatarı
kepir

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: ben de geldim

Mesajgönderen riogrande tarih 19 Eki 2010, 09:43

hoşgeldin,

forumu okursanız birçok sorunuza detaylı cevap bulabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
riogrande

Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen ozgursula tarih 19 Eki 2010, 09:48

hayırlı uğurlu olsun
ozgursula

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 19 Eki 2010, 10:56

Selamlar. Arabaya bakmaya 2-3 kişi gelmişti o yüzden hangisi sizdiniz onu bilemiyorum. Bir aile gelmişti Civic Sedan ile. O bey olabilir misiniz?
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen kepir tarih 19 Eki 2010, 18:11

hoş bulduk arkadaşlar.araç nihayetinde 7 senelik.eksiği,yıpranan parçaları var.lasitkleri değitricem.frenleri de bir elden geçirmek lazım.yalnız aracın alarm anahtarlığı yok.elle kilitliyorum.yeni bir alarm mı taktırmam lazım , mevcut sistemi nasıl kullanabilirim?
bu arada umut ben kırmızı bir dobloyla gelmiştim,tek olarak:) b.çekmece.de oturuyorum. donanım haber.de tanışmıştık,belki hatırlarsın,adım akif:)
Kullanıcı avatarı
kepir

Mesajgönderen kepir tarih 21 Eki 2010, 16:01

kendi soruma kendim cevap vereyim bari, maşallah forum şehir mezarlığı gibi :D
şaka bir yana, bir iki yere baktım,aracımızın alarmı eski bir model olduğundan (belki de uğraşmak istemediklerinden) anahtarlığını bulamadım.ben de yeni alarm taktırıdım ve meseleyi çözdüm.fiyat olarak da pazalıkla 90 tl.ye çözdüm.eski sahibi aracın içinde pek bakmamış,iç dış yıkattım ama haliyle üstün körü bir temizlik yapıyorlar ve bir çok nokta da pislik kalmış.kendim temizlik malzemeleriyle yapıcam bu işi.iç kısımlardaki kumaş bölgeler için ne kullanabilirim,önerisi olan varsa teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
kepir

Dön Sohbet & Tanışma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir