Umut-Gultekin yazdı:Ben Bilal'in arabasını görüyorum arada bir. Alan adam kalaycı imiş, arabanın arkasında kalay yapılır falan yazıyor. Üzülüyorum.
SonCuoreci yazdı:Merhaba, aramıza hoşgeldin öncelikle...
Büyük geçmiş olsun diyelim, rumuzundan da hasta bir motorcu olduğun belli zaten![]()
Yusuf satsın sana kırmızı Sirion'ununu![]()
Bu arada şaka maka Yusuf da epeydir kayboldu ortalardan. Duruyor mu arabası hâlâ, yoksa sattı mı?
Görüdüğünde selam söyle, umarım en kısa zamanda bulursun gönlüne göre bir Sirion. görüşmek dileğiyle...
GsxR 600 yazdı:Çok sağol
yok ya o satmasın arabasını yakışıyo sirion ona satmadı sattırmam
Gördüğüm ileticem selamını senin aklında olsun yinede bi sirion bulursan otomatik temiz haber verirsen çok iyi olur 2.el ilanlarda hiç yok yusuf servise falan haber verdim dedi ama aklında olsun yinede
GsxR 600 yazdı:Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum Sirion gti 2 adlı üyenin kuzeniyim İstanbulda oturuyorum aslında ben tam bir motor hastasıyım ama ramazan ayında geçirdiğim bi kaza yüzünden kamyonun altından çıkardıklar artık ailem ve dostlarım motora binmemem için elinden geleni yapıyolar bende Daihatsu Aşkına! Dedim ve aranıza geldimBu arada otomatik vites 1.nesil temiz bir sirion u olupta satmak isteyen varsa pm atarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar...
Özkan yazdı:öncelikle geçmiş olsun bende sitede tek olduğumu sanıyordum ama bir hasta daha varmış) bende cbr 600f mi sattım 1000rr aşmak için ama malesef temiz denk gelmedi...tekrar geçmiş olsun
serdarsword yazdı:Hoş geldiniz ve geçmiş olsun.Zamanın da ben de motor kullandım ama scooter di benim kullandığım,ufak tefek kazalarım olmuştu benim de .4 gün kadar önce şirket aracımla kırmızı ışıkta geçen bir pizzcıya çarptım bende ama Allahdan birşey olmadı çocuğa.Olayın mobese görüntüsü olsa kesin motorlu ölmüştür derdiniz herhalde o derece yani.Motor ayrı yere çocuk ayrı yere gitti 40-50 m.falan var.![]()
Neyse otomobile terfi ettiğinize sevindim umarım istediğiniz aracı bulursunuz...
GsxR 600 yazdı:Özkan yazdı:öncelikle geçmiş olsun bende sitede tek olduğumu sanıyordum ama bir hasta daha varmış) bende cbr 600f mi sattım 1000rr aşmak için ama malesef temiz denk gelmedi...tekrar geçmiş olsun
Çok sağol hala 1000rr arıyomusun ?

Özkan yazdı:GsxR 600 yazdı:Özkan yazdı:öncelikle geçmiş olsun bende sitede tek olduğumu sanıyordum ama bir hasta daha varmış) bende cbr 600f mi sattım 1000rr aşmak için ama malesef temiz denk gelmedi...tekrar geçmiş olsun
Çok sağol hala 1000rr arıyomusun ?
aramayı bıraktım artık
argyle yazdı:Bi dakka bi dakka, önce ben söylemiştim. İhaleye gireceğiz demek ki seninle arkadaş.
Hoşgeldin.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir