Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Benim de bir Cuorem oldu

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

Benim de bir Cuorem oldu

Mesajutasdemir, 06 Mar 2010, 23:08

Herkese merhaba,

Birkaç aylık bir araştırmadan sonra yine ilk baktığım yere döndüm ve 3 gün önce 2007 Low Grade Cuorem oldu :) Almadan önce danıştığım, konuştuğum arkadaşlar yok 1000 motor gitmez, yok satamazsın derken forumdan bayaaa etkilendim. Sonunda da pişman olmayacağım gibi görünüyor. İlk izlenimlerim gayet iyi.. 1000 motor gidermi diyenlere hem de nasıl diyorum şimdi :)

Araçlarımızın piyasada az bulunmasından dolayı paylaşım için böyle bir grubun oluşması çok güzel. Forumdan çok şey öğreneceğim kesin. İnşallah ben de en kısa zamanda birşeyler katabilirim...

Daihatsu aşkına :)
utasdemir

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: Benim de bir Cuorem oldu

Mesajuydumarket, 06 Mar 2010, 23:30

HAYIRLI OLSUN.....
uydumarket

MesajSonCuoreci, 06 Mar 2010, 23:49

Aramıza hoşgeldiniz, göreceksiniz, Cuore kısa süre sonra insanda bağımlılık yaratıyor :wink:
Aracınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Re:acil satılık cuore

Mesajdjkaktus, 07 Mar 2010, 17:35

2005 model cuorem aciliyetten satılıktır nakit pazarlıksız 8.500 ytl ye bırakacagım 20640660 ilan no inceleyebilirsiniz sahibinden.com
djkaktus

Mesajenorton, 07 Mar 2010, 19:03

Hayırlı olsun ben de Coure almak istiyorum ne zamandır ama ben otomatik istiyorum. Yalnız hidrolik direksiyon olmaması beni korkutuyor, eşim kullanabilir mi? Park ederken direksiyon çok yoruyor mu? İzleniminiz nedir?
enorton

Mesajutasdemir, 07 Mar 2010, 23:40

Vallahi benim de en çok kortuğum şey eşimin kullanamamasıydı. Ama benim tecrübeme göre zaten yoldayken hiçbir farkını hissedeceğini sanmam. Ama park esnasında biraz zorlanabilir. Tabi bu rahatsız olma durumu daha önce kullandığı aaca göre de değişir. Eğer daha önce hidrolik araç kullanmamışsa çok yadırgamaz :D
Eşime göre nasıl derseniz ya ben çok istediğimden ya da hiç zorlanmadığından problem yok diyor :) İşin açıkçası uzun süredir hidrolik olmayan direksiyon kullanmadığımdan bana eşim zorlanır gibi gelmişti. Ama şu an itibariyle bir sorun görünmüyor... Bugün arabaya alışması için uzun uzun deneme yaptık. Ancak problem oladığını söylüyor. Tabi en güzel yorum yine kendisinden gelir. Satılık araçlardan birini kendisine denetebilirseniz sizin de onun da kafası rahat olacaktır...
Bu arada eklemek istediklerim;
İyi kaçıyor,
İyi duruyor,
İyi ısıtıyor,
İyi soğutuyor,
İyi sığılıyor,
İyi sığıyor,
:D
utasdemir

Mesajbeyazbeyaz, 10 Mar 2010, 10:31

Benimde ilk aracim cuore. ve bayanim. Eşiniz icin kesinlikle korkmadan düsünmeden alabilirsiniz. Direksiyon yormuyor. Ben ilk zamanlarda bilmedigimden arac hareket etmeden direksiyonla cok oynuyordum evet ozaman yoruyordu ogrendikten sonra problem kalmadi. 1 ayda hepsine cok alisiliyor. ben trafige ilk cuore ile ciktim. cok memnunum. Müzik sistemi cok iyi. Otomatikse en dik yokuslarda bile geri kacma olayi yok. (cekirge yokusunu korkusuzca gecebilir) ben cogu zaman kırmızı isikta gectigimi zannetigim oldu. cunku arac cok seri. Isıklarda diger araclar kalkana kadar cuoremiz bayabaya yol aliyor.

benim tek hatam gecenlerde dalginlikla el frenini indirmeden gitmeye calismam oldu. ins. bisey olmaz.
beyazbeyaz

MesajUmut-Gultekin, 10 Mar 2010, 11:09

beyazbeyaz yazdı:Benimde ilk aracim cuore. ve bayanim. Eşiniz icin kesinlikle korkmadan düsünmeden alabilirsiniz. Direksiyon yormuyor. Ben ilk zamanlarda bilmedigimden arac hareket etmeden direksiyonla cok oynuyordum evet ozaman yoruyordu ogrendikten sonra problem kalmadi. 1 ayda hepsine cok alisiliyor. ben trafige ilk cuore ile ciktim. cok memnunum. Müzik sistemi cok iyi. Otomatikse en dik yokuslarda bile geri kacma olayi yok. (cekirge yokusunu korkusuzca gecebilir) ben cogu zaman kırmızı isikta gectigimi zannetigim oldu. cunku arac cok seri. Isıklarda diger araclar kalkana kadar cuoremiz bayabaya yol aliyor.

benim tek hatam gecenlerde dalginlikla el frenini indirmeden gitmeye calismam oldu. ins. bisey olmaz.

Mesajınız çok sempatik gerçekten. Korkmayın, birşey olmaz :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajcamoka, 10 Mar 2010, 11:49

çekirge yokuşu eğer bursa'daki ise, ben o yokuşu arabasız çıkmaya razıyım: hayatımın en güzel 3 yılı (çocukluğum hariç tabi) bursa'da geçti hala unutamadım. cumhuriyet caddesindeki evi, yanındaki parkı, fsm bulvarındaki akuğur'u, orhaneli yolunda misi köyünün üstündeki kasabı, nehrin kenarındaki kahveyi. utanmasam oturup ağlıyacağım. :cry:
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajargyle, 29 Eyl 2011, 12:41

Beyazbeyaz Hanım,
gerçi geç olacak ama, şu oluyor el freniyle gidince:
O bahsettiğiniz yokuş gibi yokuşlarda el freni aracı tutamamaya başlıyor. Değişmesi gerekiyor. Masraf olarak çok tutacağını zannetmem.
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir