Benzin ikaz lambasi

Daihatsu'nun meşhur roadster'i. Tavanı bir düğmeye basılmak suretiyle otomatik olarak katlanarak bagaj bölmesinin içine saklanmaktadır.
Forum kuralları
Sayın Copen Kullanıcısı:
Sitemizde aracınızla ilgili yeterli bilgi bulunmadığını ya da aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsanız, sizi merak ettiklerinizi sormaya davet ediyoruz. Daihatsu ve modelleri ile ilgili her türlü bilgiyi derleyip siz üyelerimize sunmak için gayret sarfediyoruz. Bu bağlamda çeşitli bilgileri sorulmaksızın ekliyoruz. Fakat herkesin, her modelle ilgili ihtiyacı olabilecek her türlü bilgiyi düşünüp bulmaya ve yazmaya takdir edersiniz ki fırsat bulmak olanaksız. Bu yüzden, eğer aradığınızı bulamadıysanız, sizi, sorunuzu yöneltmeye davet ediyoruz. Daihatsu Aşıklarından birisi size mutlaka yardımcı olacaktır :)

Benzin ikaz lambasi

Mesajgönderen celiko tarih 17 Tem 2011, 17:06

Merhabalar,

Bugun Copen'de benzin en alt cizgiye geldi ama lamba yanmadi. Ben de emin olamadigim icin benzin aldim. Acaba benzin azalinca yanan bir uyari lambasi yok mu? Kullanan arkadaslar cevap verirse cok sevinirim.

Selamlar
celiko

Marka: Daihatsu
Model: Copen

Re: Benzin ikaz lambasi

Mesajgönderen Düdük tarih 26 Tem 2011, 15:33

Merhaba

Copen de Benzin ikaz lambasi mevcuttur, aracım LPG liydi o nedenle benzini az alırdım, yandığını çok gördüm.
Düdük

Mesajgönderen jadamaniac tarih 15 Eyl 2011, 08:45

ben de 2 senelik copen kullanıcısıyım ve benzin ikaz lambası ya da ona benzer birşeyin yandığını hiç görmedim desem :shock: gerçekten çok merak ettim çünkü eksikliğini de ilk aldığım günden beri çekiyorum ama benim aracımda olmadığına da neredeyse eminim diyebilirim...cidden ilginç bi durum :?:
jadamaniac

Mesajgönderen Ally_07 tarih 16 Eyl 2011, 13:30

YRV'de de yok mesela.. keşke olsa :( .. ama ben daha önce de suzuki maruti kullanıyordum (2000 yılından önce Suzuki Alto olarak bilinir, tıpatıp aynısıdır) onda da yoktu. galiba Japonlar'ın benzin ışığına ihtiyacı yok :o
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Model: YRV

Mesajgönderen uydumarket tarih 24 Eki 2011, 00:18

2005 öncesi cuorelerdede yok ama benzin azalınca arıza ışığını yakar. bilgisayara okuttugunuzda yakıt seviyesinde azalma hatası görünür. bunlarda da öyle birşey sanırım....
uydumarket

Model: Cuore

Dön Copen

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir