benzin kapağı

Daihatsu'nun tutumlu şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Toyota Passo, Daihatsu Boon, Subaru Justy ve Perodua MyVi adları altında da satılmaktadır.

benzin kapağı

Mesajgönderen daysum tarih 28 Tem 2011, 14:54

selamlar ramazan gelmeden tüm daihatsu kullanıcılara hayırlı ramazanlar diliyorum...arkadaşlar benim arabamdan hafif benzin kokusu geliyor motor çalışır durumda iken kaputu açtım koku yok... kırmızı ışıkta bazen bu koku geliyor...sonra kokunun kaynağının benzin kapağından geldiğini keşfettim..iyice sıkıştırılmamış contaların yıpranmadığını gördüm iyice sıkıştırdım..ama sorun yine devam ediyor ne yapabilirim?...paylaşırsanız sevinirim..
daysum

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: benzin kapağı

Mesajgönderen FaTiH tarih 28 Tem 2011, 15:18

Bu konu; ve uygulanmış işlem sana bir fikir verebilir belki servise götürdüğünde daysum: gonderi4068.html?hilit=cuore benzin kokusu#p4068
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen daysum tarih 30 Tem 2011, 11:10

teşekkür ederim fatih çok yararı oldu paylaştığın forumun sağol sorunu hallettim pompacı kapağı iyice sıkmamış...servisteki arkadaşlar çok ilgilliler alahtan sorun yok...
daysum

Model: Sirion 2. Nesil

Mesajgönderen FaTiH tarih 30 Tem 2011, 12:21

Bu tarz benzin kokularının genel kaynağı zaten genelde o kısımlar oluyor.. Bir sorun olmamasına sevindim; rica ederim..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Dön Sirion (2. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir