beyaz sirion kadranı?

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

beyaz sirion kadranı?

Mesajgönderen wolrath tarih 25 Kas 2008, 03:29

arkadaslar bızım turboların kadranı sıyah-turuncu ve hıc hosuma gıtmıor ...

sırıon kadranı nerden bulabılırız. servıse sordum tum kadran olarak degısıyor ve mılyarlı bır rakam tutuyor deı..
yahu sadece beyaz kısmı degısmıyor mu ? :(
wolrath

Re: beyaz sirion kadranı?

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 25 Kas 2008, 09:41

wolrath yazdı:arkadaslar bızım turboların kadranı sıyah-turuncu ve hıc hosuma gıtmıor ...

sırıon kadranı nerden bulabılırız. servıse sordum tum kadran olarak degısıyor ve mılyarlı bır rakam tutuyor deı..
yahu sadece beyaz kısmı degısmıyor mu ? :(

Eğer YRV'ninkini söktürebilirsen grafik işlerinde deneyimli birisine kadranı baştan tasarlatabilirsin beyaz olarak ve tasarlanan şeyi yanılmıyorsam ozalitçilerde plastik gibi bir malzeme üstüne bastırıp, eskisinin yerine monte edebilirsin. Bildiğim kadarıyla tabelalar için kullandıkları bir plastik malzeme var. Araştır istersen.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen ilker tarih 06 Ara 2008, 01:17

hmmm...iyi fikir...sanırım yarı saydam bir taban rengi üzerine istenilen renkte baskı yapılıyor...Tamam ...bunu deneyeceğim...Grafiker arkadaşım kadranı dizayn eder...baskısını da yaptırır... Renk olarak da yarı saydam mavi üzerine beyaz zemin ve siyah rakamlar.. yalnız küçük bir sorun....ibreleri sökmeye hiç cesaret edemedim henüz... çok nazikler...ama kilometre saatini defalarca kucaklayıp eve getirdim komple :) eğer olabilirliği hakkında teyit alırsam arkadaşımdan...ibre riskini göze alırım...
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Mesajgönderen Sirion gti tarih 06 Ara 2008, 19:22

İlker abi bunuda yaparsan ben pes ederim zaten her tarafını değiştirdin kıskanıyom bak :wink:
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen wolrath tarih 06 Ara 2008, 22:49

abı sızın zaten sırıonların tumu beyaz degıl mı?
servıste gordugum tum sırıonlar beyaz kadranlıydı?

sadece 103 lukler mı beyaz? :?:
wolrath

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir