Bir applause talibi de benim

Daihatsu'nun ülkemize ihtal edilmiş olan tek sedan aracı (sedan gibi gözükmesine rağmen, gerçekte 5 kapı bir liftback'tir)

Bir applause talibi de benim

Mesajgönderen udikisilik tarih 06 Haz 2011, 01:57

Herkese merhabalar. Aranıza henüz katıldım. Okuldan mezun olmama 1 hafta kaldı, işe başlamama ise 2 hafta. Temmuz başında ilk arabamı alıyorum kısmetse. Tabii ki ilk tercihim Applause. 6000 lira kadar bir bütçem var. Sizce bu rakama temiz bir araba bulabilir miyim? Şu an İzmir'de yaşıyorum. Fakat işe Bursa'da başlıyorum. İnternette biraz baktım. Bursa'da bir kaç fena gözükmeyen applause var. Bana ilk olarak ne tavsiye edersiniz? Alırken nelere dikkat etmem gerekir? İnternette biraz şişirilmiş fiyatlar var. Gerçek piyasası tam olarak nedir? Bursa gibi büyük bir sanayi şehrinde parçayla ilgili sıkıntı çeker miyim? Son sahibi olma riskim var mıdır? Aklımda buna benzer bir sürü soru işareti var. Konservatuardan bir hocamda var. 6 yıldır biniyor. Sıfır araba alacak imkanım var ama kesinlikle satmam diyor. Sanırım fiyatını fazlasıyla hakeden, ilk araba olarak çok uygun bir araba. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Güvenli sürüşler
udikisilik

Marka: Daihatsu
Model: Applause

Re: Bir applause talibi de benim

Mesajgönderen teriossx tarih 06 Haz 2011, 10:44

Ben Kütahyada bir tane biliyorum ilk sahibi bir öğretmenden sahibinden com da ilanı vardı bi ara .....
Kullanıcı avatarı
teriossx

Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen serkanatilgan tarih 06 Haz 2011, 12:57

alacagım aracın yuruyen aksamına ıyı baktır en fazla parayı ve bulamayacagın parcaları yaylar direksiyon kutusu gıbı parcalar motor onemlı adam gıbı usta bulmakta zorlanırsın daha once anlamayan bırı yaptıysa bırdaha adam olmaz hararet sorunu fazlasıyla olur aracta radyatör temiz termostat sağlam olması sart %80 son sahıbı olmazsın temız arac bulursan ama motor bıterse arabada sende kalır 1500 anca yapar bıtık motorlu fiyata gelince en temızıne 6500 den fazla verme 6000 temizi için normal yardımcı olduysam sevınırım ıyı gunler
serkanatilgan

Mesajgönderen udikisilik tarih 06 Haz 2011, 16:32

teriossx yazdı:Ben Kütahyada bir tane biliyorum ilk sahibi bir öğretmenden sahibinden com da ilanı vardı bi ara .....

Üstad bahsettiğin araç 45604448 nolu ilandaki mi? Favorilerime eklemiştim bu aracı ben. 6500 yazmış. Tüpsüz klima falan belirtilmemiş. İlk sahibinden olduğu plakadan da belli. Temiz gözüküyor hakikaten. Zor tarafıysa ben Kütahya'da bu araçtan anlayan usta bulunacağını çok ümid etmiyorum. Bakımları ne şekilde oldu bilemiyoruz. Yani arkadaşın da -sağolsun epey aydınlattı beni- dediği gibi anlamayan birileri kurcalamışlarsa bizim kuş serisine benzetmiş olabilirler aracı. Gidip görmek gerek tabii fakat benim ilk aracım olacak yani pek anlamam motordan falan. Oradaki hangi usta bu araba için bana olur verebilir ki(?). Bursa'da da var bir kaç tane. 43750646, 43227231, 51023656 ilan numaralarıyla sahibinden bakıp ilk izlenimizi aktarabilir misiniz rica etsem?
Bu arada yardımlarınız için çok teşekkürler
udikisilik

Mesajgönderen teriossx tarih 07 Haz 2011, 11:09

Ben aracı gördüm benim düşencem ama ,o yaşta olabilecek en temiz araba diyebilirim,sahibi emekli bir öğretmen ve titiz birisi kendisi sanırım o km. megan almış,onun için satıyormuş kütahyada kendi ustası varmış ama kendiniz görmeden karar veremessiniz ,klima yok sanırım...bakımları düzenli yaptırdığını söyledi.....İlanları inceledim buradaki araç diğerlerinden daha kötü değil,ayrıca aracın ilk sahibinden olması ve lpg takılmamış olması bence bir avantaj,lpg yi siz kendiniz takdırırsınız ,karbüratörlü araçların kitleri çok pahalı değil,bana kalırsa siz tlf.edip aracın sahibiyle görüşün....
Kullanıcı avatarı
teriossx

Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen hancer2007 tarih 26 Haz 2011, 14:05

arkadaşım bende var applause istediğin temizlikte 6500 istiyordum ama madem bütçen 6000 sana 6000tl ye olur aracın istediğin heryerine baktırabilirsin lpg yeni vize 2012 ye kadar motor en kral ustadan daha yeni yapıldı kaporta düzgün çürüğü falan yok ben çanakkale bigada oturuyorum gel gör derim araç full bakımlı
üzülerek satıyorum çünkü yurtdışına gideceğim
tekrar söylüyorum araç full bakımlı istedğin ustaya götürebilirsin baktırabilirsin ama sunuda söyliyim üzerinde klima yok ben aldığımda yoktu
ben çanakkale bigada oturuyorum buradan bandırma git gel 140km 20 tl yakıyor(LPG)
14tl ye 100 km gidiyor inanmayan varsa gelsin deneyelim
ama bu değerler uzun yolda
ilgilenen varsa arayabilir
0542 616 36 78
hancer2007

Mesajgönderen hancer2007 tarih 26 Haz 2011, 18:38

sahibinden.comsa listededir ilan nosu 37478650
hancer2007

Mesajgönderen gtuncer68 tarih 29 Haz 2011, 19:44

Bordo olan seni üzmez......
Günümüzde insanlar her şeyin fiyatını biliyor, fakat hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar.
Kullanıcı avatarı
gtuncer68

Mesajgönderen daıhatsuapplause tarih 08 Tem 2011, 17:58

bn size aracımı satabilrim dünyanın en az yakıt yakan daıhatsusu bnde aracın dizel full bi motoru wardır
tertemiz 1990 modeldir
daıhatsuapplause

Mesajgönderen neelbess tarih 22 Eki 2011, 20:46

aracınız dizelse ve çok masraflıda diğilse almayı düşünürüm teşekürler.05532180889
neelbess

Mesajgönderen zoryol tarih 27 Mar 2012, 02:43

zoryol

Dön Applause

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir