merhaba arkadaşlar. yrv turbo aracımı eylül ayında üyelerimizden speedy nickli umut arkadaşımızdan satın aldım. alırken aracımda ufak bir arıza vardı . Klima kompresörü arızalıydı. (antalya'da olduğumdan dolayı bu arızanın ufaklığı tartışmaya açık

) kıran kırana geçen pazarlık sonucu ben klima arızasını fiyattan düşüp o şekilde aldım aracı. nasılsa kışa giriyoruz, yaza çıkarken yaptırırım vs diye düşünerek şu anda idare ediyoruz. fakat burası antalya. yaz çok uzak değil. şimdi benim siz yrv turbo kullanıcısı üyelerimizden şöyle bir ricam olacak. nemli iklime sahip olmayan, yazları sıcak ve kurak geçmeyen bir ilde ikamet eden ve klimaya yazın ihtiyacı olmayacak kadar gereksiz gören arkadaşlar varsa (biraz saçmalıyor gibiyim evet farkındayım ama alkol almadım) klima kompresörlerine talibim

ikinci bir seçenek olarak ta (birinci seçenek işin esprisiydi

) çevrenizde kaza falan yapmış, perte çıkmış yrv'ye rastlayanınız olursa klima kompresörüne talip biri olduğunu söylerseniz çok sevinirim. çünkü yetkili servis bu iş için biraz uçuk bir rakam istiyor. arabamı da gidip herhangi bir klimacının eline teslim etmek istemiyorum. montajını yapacaksa yine kendi servisi yapsın.
Derdim budur arkadaşlar. yardımcı olursanız sevinirim.