Boya koruma sistemleri kendini bile koruyamıyor!..

Forum kuralları
Lütfen bu alana açacağınız konu başlığının genel bir konu olduğundan emin olunuz. Eğer tek bir modele hitap eden bir konudan bahsediyorsak, örn: "Sirion fren sistemi güçlendirmesi" gibi, bunun Sirion'a ait kategoride yazılması, bilgiye kolay ulaşılabilirlik açısından daha uygun düşecektir.

Re: Boya koruma sistemleri kendini bile koruyamıyor!..

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 17 Eki 2008, 14:09

bailiwick yazdı:Arkadaşlar ben autostop da yaptırdım boya korumayı. Başında bekledim 4 saat ve çıkarken bana asla ve asla köpük ile arabamı yıkatmamamı yoksa boya korumanın özelliğini kaybedeceğini söylediler. Hep autostop ta yıkatıyorum ve her araç için yeni sıfır sünger açıyorlar. Kurutmayı ise hava basarak yapıyorlar. Gayet te memnunum herkese öneririm.

Adres nedir acep?
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Mesajgönderen sirion gti 2 tarih 17 Eki 2008, 14:20

adres ve fiyatlar??????
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 17 Eki 2008, 14:34

bailiwick yazdı:Arkadaşlar ben autostop da yaptırdım boya korumayı. Başında bekledim 4 saat ve çıkarken bana asla ve asla köpük ile arabamı yıkatmamamı yoksa boya korumanın özelliğini kaybedeceğini söylediler. Hep autostop ta yıkatıyorum ve her araç için yeni sıfır sünger açıyorlar. Kurutmayı ise hava basarak yapıyorlar. Gayet te memnunum herkese öneririm.

Söylediklerin bile gayet etkileyici. Ben de merak ettim fiyatlarını doğrusu...

Yıkama olayı malesef öyle birşey ki; ya haftasonu ya da iş çıkışı bilmem kaç araçlık kuyruğa girip sırf araba yıkatacağım diye gününüzün yarısını yiyeceksiniz ya da ilk bulduğunuz yerde yıkatacaksınız. İlk bulduğunuz yerde yıkatınca da sonuç elveda boya koruma.

Ben de ilk yaptırdığımda hevesle hep Meguiars'da yıkatıyordum ama sonra her zaman gidemez oldum şartlardan vs. Bazen gidiyorsunuz 3.5 saat sıra var deniyor, bazen aceleniz oluyor, bazen hanım söyleniyor "bir araba yıkatmaya bu kadar uğraşılır mı" falan diye... :)

O da haklı benim banyom arabanınki kadar uzun sürmüyor. O yüzden boya korumanın çok da mantıklı birşey olmadığına karar verdim kendi adıma(eğer gün içi mesai saatleri içinde en iyi yıkamacılara gitme fırsatınız varsa o başka tabii-o zaman harika-).
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen bailiwick tarih 18 Eki 2008, 02:41

Arkadaşlar benim gittiğm autostop bostancı lünaparkı geçince hemen sağda sonax ın yanında üstelik 24 saat açıklar. Ben genelde geceleri de uyumadığım için gece gidiyorum. Ama arkadaşlar hiç acayip sıra olduğunu hatırlamıyorum gündüzleri bile. Fiyatı 15-16 lira civarı olması lazım iç-dış yıkamanın. Buyrun internet siteleri

http://www.autostop.com.tr/
bailiwick

Model: Materia

Mesajgönderen gtuncer68 tarih 01 Şub 2009, 01:55

Arabasını eli ile yıkayan veya yıkatan arkadaşlara bir tavsiye;kimyasal içermeyen bir oto yıkama şampuanı amway satış zincirinde var. Pahalıdır ama konsantredir,arabayada ellerede zarar vermez.Yıkamacılar süngerle araba yıkamayı sevmezler çünkü bezleri sıkmaktan elleri çok zedelenmiş olur ve kimyasal maddeler çok canlarını yakar . Bu şampuan tarafımdan ve yıkamacım tarafından da denenmiştir.Çok köpürmez bu sizi şaşırtmasın ama çok iyi temizler.
Günümüzde insanlar her şeyin fiyatını biliyor, fakat hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar.
Kullanıcı avatarı
gtuncer68

Model: Applause

Mesajgönderen Makmuh06 tarih 13 Şub 2009, 18:20

iyi günler arkadaşlar. yakınlarda Türkiyeye yeni bir susuz araç yıkama ile ilgili bir ürün gelecek. Ürünün en büyük özelliği kimyasal bir birleşik bulundurmaması. Araçta su ve kir iticilik özelliğinin yanı sıra pasta cila etkisi oluşturuyor. En büyük özelliğide ürünle yıkadıktan sonra 6 yıkama su tutmanız yeterli oluyor. kir namına birşey kalmıyor. Arkadaşım bu ürünlerin ankara bayiliğini almış. bana bahsetti bende sizlerle paylaşayım dedim. ilgilenenlere telefon numarasını vereyim. 0312 394 76 24
Makmuh06

Marka: Henüz Arabam Yok
Model: Diğer

Mesajgönderen Bekbars tarih 07 Tem 2009, 15:27

Üyenin mesajı reklam yaptığı için silinmiştir...
Bekbars

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 07 Tem 2009, 16:58

DAIHATSUAŞKINA FORUMUNA REKLAM AMAÇLI ÜYE OLUP BURADA KENDİ ÜRÜNÜNÜZÜN/FİRMANIZIN REKLAMINI YAPMANIZ HİÇ DOĞRU VE ETİK BİR DAVRANIŞ DEĞİL SAYIN BEKBARS!
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Önceki

Dön Kaporta

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir