bailiwick yazdı:Arkadaşlar ben autostop da yaptırdım boya korumayı. Başında bekledim 4 saat ve çıkarken bana asla ve asla köpük ile arabamı yıkatmamamı yoksa boya korumanın özelliğini kaybedeceğini söylediler. Hep autostop ta yıkatıyorum ve her araç için yeni sıfır sünger açıyorlar. Kurutmayı ise hava basarak yapıyorlar. Gayet te memnunum herkese öneririm.
Söylediklerin bile gayet etkileyici. Ben de merak ettim fiyatlarını doğrusu...
Yıkama olayı malesef öyle birşey ki; ya haftasonu ya da iş çıkışı bilmem kaç araçlık kuyruğa girip sırf araba yıkatacağım diye gününüzün yarısını yiyeceksiniz ya da ilk bulduğunuz yerde yıkatacaksınız. İlk bulduğunuz yerde yıkatınca da sonuç elveda boya koruma.
Ben de ilk yaptırdığımda hevesle hep Meguiars'da yıkatıyordum ama sonra her zaman gidemez oldum şartlardan vs. Bazen gidiyorsunuz 3.5 saat sıra var deniyor, bazen aceleniz oluyor, bazen hanım söyleniyor "bir araba yıkatmaya bu kadar uğraşılır mı" falan diye...

O da haklı benim banyom arabanınki kadar uzun sürmüyor. O yüzden boya korumanın çok da mantıklı birşey olmadığına karar verdim kendi adıma(eğer gün içi mesai saatleri içinde en iyi yıkamacılara gitme fırsatınız varsa o başka tabii-o zaman harika-).