bu sirionu alıyorum tanıyan bilen veya yorum yapabilen var m

Daihatsu'nun tutumlu şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Toyota Passo, Daihatsu Boon, Subaru Justy ve Perodua MyVi adları altında da satılmaktadır.

bu sirionu alıyorum tanıyan bilen veya yorum yapabilen var m

Mesajgönderen talip tarih 21 Haz 2010, 21:16

araç servise gitmemiş tamircilerde bakım yapımış baskı balata bitmek üzere satıcı ile anlaşırsak almaya karar verdim ykıt ekonomisi için ne dersiniz uzmanlar ve üstadlardan yardım ve bilgi bekliyorum.tramere girebilen varsa kaza soruşturması yapabilirse sevinirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... iz-1/detay
talip

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: bu sirionu alıyorum tanıyan bilen veya yorum yapabilen var m

Mesajgönderen camoka tarih 23 Haz 2010, 17:03

trameri bilmem ama araç sorgusundan hem rehinli, hem hacizli, hem de arabayı almaktan vazgeçtiğiniz anlaşılıyor. hem servisin yolunu bilmiyor hem de sicili epey bozuk iyi valla.
bugün 2007 78.000 km'de otomatik bir siriona bakmaya gittim, araba içler acısı torpido gözü kırılmak üzere, göğüs çizik dolu; galerici de benim 2004 model düz vites 50.000'deki siriona 12.000 takas fiyatı verince iyice nevrim döndü, bin bela okuyup geldim hem sirion'una bakmayan zihniyete, hem galericiye, hem de galeriden araba bakıp takasa girmeye hallenen kendime.
anladığım kadarıyla piyasada temiz araba yok, olan da iyi fiyat istiyor. otomatik daihatsu başka bahara kalacak herhalde... :cry:
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Dön Sirion (2. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir