Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Buluş / Konya: Periyodik Bakım

Buluş / Konya ile ilgili bilgiler, müşteri deneyimleri ve puanlamaları.

Toplam Puanı: 5.4 (2 kişinin puan ortalaması)
Telefon iletişimi: 9, Yüzyüze iletişim: 5, Üslup, tavır: 7, Teknik yeterlilik: 4.5, Parça yeterliliği: 4.5, İlgi, alaka: 5, Fiyat standardizasyonu: 5.5, Bekleme salonu: 4.5, Hizmet süresi: 4.5, Randevu alma kolaylığı: 4.5
Yaşadığımız bayi ve servis deneyimlerini aktarırken lütfen ölçülü bir dil kullanmaya ve otokontrol yapmaya özen gösterelim. Aksi taktirde yazdıklarınız nedeniyle sizler veya sitemiz zan altında kalabilir ve bunu engellemek için yazılarınız uygun bir dille yumuşatılmak zorunda kalabilir. Lütfen bu durumdan kaçınmak için ve anlatmak istediklerimizin kendi kelimelerimizden oluşmasını sağlamak için, kullandığımız dilin ölçülü olmasına özen gösterelim. Bu foruma birbirini kötülemek isteyen rakip servis ve bayilerin girişi kesinlikle yasaktır. Öyle bir durum yakalanırsa ilgili yazılar/puanlar silineceği gibi, bu girişimde bulunan kurum ifşa edilecektir.

Buluş / Konya: Periyodik Bakım

Mesajzetem, 02 Ağu 2010, 17:08

Telefon iletişimi: 9, Yüzyüze iletişim: 1, Üslup, tavır: 5, Teknik yeterlilik: 0, Parça yeterliliği: ..., İlgi, alaka: 1, Fiyat standardizasyonu:......., Bekleme salonu:0, Hizmet süresi:0, Randevu alma kolaylığı: 0 :?: :?: :oops:
zetem

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: Buluş/Konya Yetkili Servisi

Mesajzetem, 02 Ağu 2010, 18:37

1 aydır Daihatsu YRV T kullanıyorum.Konya'dayım.Konya servisini 2 saatlik aramadan sonra buldum ve arıza ışığının yandığını söylediğimde "Elinde Arıza Tespit Cihazının olmadığını ve aracı bir gün bırakmam gerektiğini" söyledi.Aracımda LPG takılı olduğunu ve içeriye tüp kokusu geldiğini söylediğimde ise" o LPG'cilerin işi biz yapamayız" dendi. Daihatsu Konya Servisinin tavırlarından ve müşteri politikasından hiç memnun kalmadım.Servise ilk gidişimdi. Oysa aracı almadan önce Konya servisiyle görüşmüştüm arac hakkında ve bana "abi problemsiz arac pek arıza vermez" demişti.Aracı aldıktan sonra öğrendim ki ben Konya'daki ilk YRV T kullanıcısıymışım. :)
zetem

MesajUmut-Gultekin, 02 Ağu 2010, 18:46

Selam. Sıfır puan verdiğiniz noktalara dair değerlendirmelerinizi bekliyoruz. Ancak ondan sonra ilgili servis ile ilgili bir kategori yaratıp puanlamanızı yayınlayabileceğim.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajzetem, 04 Eki 2010, 20:05

Telefon iletişimi: 9, Yüzyüze iletişim: 1, Üslup, tavır: 5, Teknik yeterlilik:o(aracın far motorunun çalışmadığını söylediğimde baktı" motor yerinde soket çıkmıştır" dedi başka bir elektrikçi "abi motor yok ki" dedi.Parça yeterliliği:0(Aracın ateşleme bujileri, egsozt manifold contası, hava-yağ filtresi ve kapak contası ellerinde yokmuş)Bekleme salonu:0(bekleme salonu yok sadece içeride 2 sandalyelik ofisleri var)Hizmet süresi:0(arıza tespit cihazına bağlamak için arac 1 gün alakoyacağını söyledi)Randevu alma kolaylığı: 0(ben memurum hafta içi kesinlikle servise gidemem hafta sonu da arkadaşların cihazı yok)İlgi, alaka: 1 Fiyat standardizasyonu:2 (sadece 1 farının cam mikasında kararma var dı 420 tl dedi bende sanayide vernik attırdım yeni gibi oldu)30 tl,ye :) :shock:
zetem

MesajUmut-Gultekin, 04 Eki 2010, 20:48

İlgili kategoriyi yarattım ve konuyu oraya taşıdım. Yalnız puanlamanızla ilgili bir yorumum olacak. Fiyat standardizasyonu parametresi, fiyatların makul olup olmaması değil, fiyatların diğer Daihatsu servisleri ile aynı seviyede olmasını gösterir ve yanlış bilmiyorsam far fiyatı zaten o seviyede. Yani orada yanlış puanlama yapmış olabilirsiniz.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: Buluş / Konya: Periyodik Bakım

MesajDaigezgin, 04 Ara 2010, 17:11

Foruma yeni üye oldum. Gezinirken gözüme ilişti, şaşırdım ve yazmazsam haksızlık olacağı kanaatine vardım o yüzden bu mesajı yazıyorum. Ben değişik illerdeki servisleri de gördüm. Konya'ya tayinim çıktı. Orada da yetkili servis Buluş'a bakım için gittim. Ben daha önce başka marka araçlarda kullandım, başka Daihatsu servislerine de gittim. Ama hakkını yemeyelim bence diğerlerinden iyilerdi. Tüm malzemeler ellerinde vardı ve beni bekletmediler. Alaka çok iyiydi ve ilginçtir "kocaman" bir de bekleme salonu vardı. Zaten şimdiye kadar gördüğüm en büyük servisti. Deri koltukları da çok rahattı hani. Benim notum hepsinde ortalama: 9

Biz biraz eleştiride dozu kaçırıyoruz bazen. Siz de herhalde masraf çok çıkınca kızmışsınız herhalde. Neyse benim gözlemlerim de bunlar. Kolay gelsin
Daigezgin

Model: Terios 2. Nesil

Dön Buluş / Konya

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir