BULUŞ-TUK:) 2. Antalya Organizasyonu

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

Re: BULUŞ-TUK:) 2. Antalya Organizasyonu

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 08 Şub 2012, 10:00

FaTiH yazdı:1500 TL mi; yuh beaaa!!Benim zamanında Sirion uma yapmış olduğum iş meğer ne kıymetliymiş de haberimiz yokmuş yaa vay be!! :shock:

TL bile değil fatih bey $$$ :D 1500 $ dediler. yalnız malzeme ve işçilik çok kaliteli olacaktı. (züğürt tesellisi gibi oldu :D )
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen FaTiH tarih 08 Şub 2012, 10:18

Valla önünü arkasını tavanını bilmem ama kapılara ben size âlâsını yaparım; ve ya siz dâhi yaparsınız inanın bana yaa; boşverin arkadaşlar ne doları ne v.s. si! :D Çıldırmış yani bu esnaf bence kusura bakmayın ama! :roll:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Ally_07 tarih 08 Şub 2012, 11:28

fatihkirbiz yazdı:
serdarsword yazdı:Bensiz gezin bakalım,hiçmi içiniz cız etmedi ben yokken :cry:

etmez olur mu hiç. biraz apar topar oldu zaten. ben aceleyle falan çıktım evden. seni aramaya fırsat olmadı. arasam bile gelebilir miydin o da meçhul. cezaevinin oradaymış zaten gideceğimiz yer. sana ters gelirdi zaten. boşver :D (kurtarma yazılısı yapıom :D )

yok ben aradım ama müsait değildi serdar. ama hakkaten sen de olsan daha iyi olurdu :( neyse bidahakine artık bu zaten aperatifdi, dedimya.. :D
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Model: YRV

Mesajgönderen Ally_07 tarih 08 Şub 2012, 11:35

FaTiH yazdı:Valla önünü arkasını tavanını bilmem ama kapılara ben size âlâsını yaparım; ve ya siz dâhi yaparsınız inanın bana yaa; boşverin arkadaşlar ne doları ne v.s. si! :D Çıldırmış yani bu esnaf bence kusura bakmayın ama! :roll:

yani sanırım bizim tam olarak ne amaçla yaptıracağımızı ve ne tip bir müşteri olduğumuzu göz önünde bulunduramadı ustamız. hani "abi bize bi gömlek lazım, ütülü olsun yeter" dedik o bize "size b.y.m.n vericem ben" dedi :lol: o kadar para mümkün değil veremem zaten.. dediğim gibi sizin yaptığınız malzeme veya benzeri ile kendimiz yapıcaz artık..
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Mesajgönderen argyle tarih 08 Şub 2012, 14:55

Ally_07 yazdı:Hatta bir kartala 19000 TL'ye inanılmaz bir tesisat yapmış fotoğrafları görmeliydiniz :shock: Kullandığı malzemeler de harbiden kaliteli (mesela macoustic, dynamat vs. gibi).

Asıl bu bombaymış abi! 19 bin liraya disko açılır be! Kartal kaç para ki? O Kartal'ın değeri şimdi 25 bin lira olmuştur, kimse de o paraya Kartal almaz! :)
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Ally_07 tarih 08 Şub 2012, 15:28

argyle yazdı:
Ally_07 yazdı:Hatta bir kartala 19000 TL'ye inanılmaz bir tesisat yapmış fotoğrafları görmeliydiniz :shock: Kullandığı malzemeler de harbiden kaliteli (mesela macoustic, dynamat vs. gibi).

Asıl bu bombaymış abi! 19 bin liraya disko açılır be! Kartal kaç para ki? O Kartal'ın değeri şimdi 25 bin lira olmuştur, kimse de o paraya Kartal almaz! :)

yaptıran kişi sadece ses tesisatı yaptırmak için almış arabayı zaten.. söylediklerine göre 2000 model klimalıymış 8000 TL'ye almışlar. o hesapla 27000 olmuş oluyor :o hatta 30000 bile diyebilirler.. :lol: ama arka koltuklar ve bagaj tamamen iptal ve özel tasarımlı bir şey yapmışlar, düşün artık :? . Fatih daha iyi anlıyor, tesisatın içeriğini pek bilemiyorum ben.
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 08 Şub 2012, 16:39

adamlar daire döşer gibi döşemişler kartalın içini. ince ince işlenmiş bütün parçalar. sadece tesisatı destekleyen 4 tane akü var arkada. işçilik mükemmeldi. şöyle söyleyim. içinize sinsin istiyorsanız bu adama gideceksiniz. e haliyle iyi işin bedeli de yüksek oluyor. ama bu adam o tuning dergilerinde gördüğünüz tesisatları rahatlıkla yapabilecek kapasitede. fiber işçiliğinde gerçekten iyiler. istediğin aracın döşemelerini kendi kalıp çıkarıp baştan yaratabilir. öyle söyleyim. proje aracı için ideal bir yer yani.
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Mesajgönderen Özkan tarih 08 Şub 2012, 18:26

anlaşılan keyifli bir buluşma olmuş,keşke forumdaki tüm arkadaşlar bir gün buluşabilsek iyi olurdu :D
Kullanıcı avatarı
Özkan

Mesajgönderen hamiokur61 tarih 27 Şub 2012, 14:33

nihayet modem problemini çözdü koçnet..fotoları serdar'ın iş yerinde görmüştüm geçen hafta..ama yazma fırsatı olmamıştı tabi..fotolar için teşekkürler.. ben izolasyonu yaptıralı 4-5 yıl olmuştu..ingiliz malı o malzeme baya hesaplıydı..yeni ürünlerin fiyalarıda kaliteside çok farklıymış..bilgim yoktu malesef..ben 300-350$ gibi bir paraya yaptırmıştım.. neyse,buluşmamıza vesile oldu en azından...bu arada forumda bi yemek muhabbet geçti,bensiz böyle bir suç işlediğinizde yazılı açıklama yapmayın bari! :)
hamiokur61

Mesajgönderen Ally_07 tarih 27 Şub 2012, 18:15

geç olsun güç olmasın abi.. :D
aslında ben de çok heveslenmiştim 400-500 TL'ye falan halledebiliriz diye. ama beklediğimden daha profesyonelce bir çalışma gerektirdiği için meraklısına hitap eden bir uygulama olduğunu anladım :( . napalım sağlık olsun, dediğin gibi en azından buluşmuş olduk.. :D
yemek konusunu spontan oldu be abi valla planlı değildi. :oops: gerçekten yazılı olması ayıp olmuş, bizzat "yemeli" olması gerekir tabi :lol:
kahve davetimi "yemek sonrası" olarak geliştiriyorum o halde... :wink:
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Mesajgönderen hamiokur61 tarih 01 Mar 2012, 00:19

ayıplık bir şey yok..beraberde yeriz he zaman.. :)
hamiokur61

Önceki

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir