FaTiH yazdı:1500 TL mi; yuh beaaa!!Benim zamanında Sirion uma yapmış olduğum iş meğer ne kıymetliymiş de haberimiz yokmuş yaa vay be!!
TL bile değil fatih bey $$$
FaTiH yazdı:1500 TL mi; yuh beaaa!!Benim zamanında Sirion uma yapmış olduğum iş meğer ne kıymetliymiş de haberimiz yokmuş yaa vay be!!
fatihkirbiz yazdı:serdarsword yazdı:Bensiz gezin bakalım,hiçmi içiniz cız etmedi ben yokken
etmez olur mu hiç. biraz apar topar oldu zaten. ben aceleyle falan çıktım evden. seni aramaya fırsat olmadı. arasam bile gelebilir miydin o da meçhul. cezaevinin oradaymış zaten gideceğimiz yer. sana ters gelirdi zaten. boşver(kurtarma yazılısı yapıom
)
FaTiH yazdı:Valla önünü arkasını tavanını bilmem ama kapılara ben size âlâsını yaparım; ve ya siz dâhi yaparsınız inanın bana yaa; boşverin arkadaşlar ne doları ne v.s. si!Çıldırmış yani bu esnaf bence kusura bakmayın ama!
Ally_07 yazdı:Hatta bir kartala 19000 TL'ye inanılmaz bir tesisat yapmış fotoğrafları görmeliydinizKullandığı malzemeler de harbiden kaliteli (mesela macoustic, dynamat vs. gibi).

argyle yazdı:Ally_07 yazdı:Hatta bir kartala 19000 TL'ye inanılmaz bir tesisat yapmış fotoğrafları görmeliydinizKullandığı malzemeler de harbiden kaliteli (mesela macoustic, dynamat vs. gibi).
Asıl bu bombaymış abi! 19 bin liraya disko açılır be! Kartal kaç para ki? O Kartal'ın değeri şimdi 25 bin lira olmuştur, kimse de o paraya Kartal almaz!
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir