BULUŞ-TUK:) 2. Antalya Organizasyonu

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

BULUŞ-TUK:) 2. Antalya Organizasyonu

Mesajgönderen Ally_07 tarih 06 Şub 2012, 19:42

Fatih kardeşimizin "buluşması geldiği"nden biz de fırsattan istifade buluşalım dedik. Hami Abimiz, Fatih ve Ben mini bir buluşma gerçekleştirdik. Bu sefer maalesef Sirionumuz yani Serdar kardeşimiz katılamadı, biraz YRV buluşması gibi oldu. Sağlık olsun ama bir dahakine O da olur inşallah. Birkaç kare fotoğraf çekildik, aşağıda sunuyorum. Hem bilgilendik hem iyi vakit geçirdik, nicelerine....

Antalya_Bulusma_subat12 001.jpg

Antalya_Bulusma_subat12 002.jpg

Antalya_Bulusma_subat12 003.jpg

Antalya_Bulusma_subat12 004.jpg

Antalya_Bulusma_subat12 006.jpg
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Marka: Daihatsu
Model: YRV

Re: BULUŞ-TUK:) 2. Antalya Organizasyonu

Mesajgönderen Ally_07 tarih 06 Şub 2012, 19:44

Antalya_Bulusma_subat12 007.jpg

Antalya_Bulusma_subat12 008.jpg

Antalya_Bulusma_subat12 009.jpg
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 06 Şub 2012, 21:16

eline sağlık alicim fotoğraflar güzel olmuş. mini buluşma :D yemek ve kahve için de teşekkür ederim tekrardan.
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen Ally_07 tarih 07 Şub 2012, 01:03

fatihkirbiz yazdı:eline sağlık alicim fotoğraflar güzel olmuş. mini buluşma :D yemek ve kahve için de teşekkür ederim tekrardan.

afiyet olsun dostum. bi dahakine Hami Abi ve Serdar'la inşallah.. dediğin gibi aslında bu aperatif bir buluşma oldu, ama güzeldi baya şey öğrendik, paylaştık.
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Mesajgönderen josefsalvatini tarih 07 Şub 2012, 01:17

guzel olmus :) muhabbetınızın devamını dılerım :)
josefsalvatini

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 07 Şub 2012, 12:53

Fotolar çok güzel gerçekten. İnşallah bir gün sitecek toplu bir buluşma gerçekleştirir ve fiilen tanışma imkanı buluruz...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen FaTiH tarih 07 Şub 2012, 12:55

SonCuoreci yazdı:Fotolar çok güzel gerçekten. İnşallah bir gün sitecek toplu bir buluşma gerçekleştirir ve fiilen tanışma imkanı buluruz...

Aynen vallahi! Bu arada Sarı da bir başka duruyormuş yaa Turbo da; siyahdan daha bir kendini belli ediyor sanki! Bu kadar iddialı olmasını beklemiyordum, diğerleriyle yanyana durunca belli etmiş kendini.. :)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen argyle tarih 07 Şub 2012, 14:04

Bence de sarı kötü falan değil bu arabada. Fatih'in yerinde olsam, işe gelip giderken falan, el eden olursa durur alırdım, kaçak taksi hesabı, yol parasını çıkarırdım :) . Neler öğrendiniz bizi ilgilendiren kısımlarını paylaşın lütfen.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 07 Şub 2012, 14:48

Arabama yapılan iltifatlar için teşekkür ederim arkadaşlar :D sadece 1 kere el ettiler taksi zannedip. o da bir bayandı. elini yarıya kadar kaldırdı sonra arabanın kaputunu görünce vazgeçti sanırım :D
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Mesajgönderen Ally_07 tarih 07 Şub 2012, 15:27

fatihkirbiz yazdı:Arabama yapılan iltifatlar için teşekkür ederim arkadaşlar :D sadece 1 kere el ettiler taksi zannedip. o da bir bayandı. elini yarıya kadar kaldırdı sonra arabanın kaputunu görünce vazgeçti sanırım :D

fatih bence detaya inme sonra eşin arabayı sana vermeyecek bi daha :lol:
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Mesajgönderen Ally_07 tarih 07 Şub 2012, 15:38

SonCuoreci yazdı:Fotolar çok güzel gerçekten. İnşallah bir gün sitecek toplu bir buluşma gerçekleştirir ve fiilen tanışma imkanı buluruz...

valla süper olur..
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Mesajgönderen Ally_07 tarih 07 Şub 2012, 19:14

argyle yazdı: Neler öğrendiniz bizi ilgilendiren kısımlarını paylaşın lütfen.

aslında buluşma biraz benim "ses izolasyonu" merakımdan kaynaklandı. sağolsun Hami Abi'nin tanıdığı ve YRV'sinin daha önce izolasyonunu yapan bir ses sistemi ustasına gittik birlikte. Allah var usta gerçekten profesyonel; Jaguar, X5, BMW vs. gibi bir çok marka araç için orijinal ve özgün tasarımlı ses sistemleri yapmış tecrübeli bir kişi. Hatta bir kartala 19000 TL'ye inanılmaz bir tesisat yapmış fotoğrafları görmeliydiniz :shock: Kullandığı malzemeler de harbiden kaliteli (mesela macoustic, dynamat vs. gibi).

Kaliteli ama oldukça pahalı maalesef. Benim ses izolasyonu için (mevcut ses tesisatımı değiştirmeden ki zaten benim 2+4 hoperlör ve standart sony cd playerım var) 4 kapı, bagajiçi ve kapağı, tampon içleri ve tavan olmak üzere komple izolasyon için 1500$ gibi bir rakam çıktı :o . en kaliteli malzeme ile yapacağını zaten başka malzeme ile bu işin uzun ömürlü olmadığını söyledi :( tabi bu durumda vazgeçtim çünkü yaklaşık 2500-3000 TL'ye ses izolasyonu yaptırmam mümkün değil, yanından bile geçemem. Ama şu da var ki Hami Abi'nin arabasındaki kapıların tokluğu ve plastik aksamda titreşim olmaması çoooookkk cazip, cidden fark ediyor izolasyon işi :cry: . Eğer bir gün iyi bir ses tesisatı yaptıracak olursam da bu ustaya gideceğim, tabi paramı hazırlayıp :D çok titiz bir usta, paranız varsa gözünüz arkada kalmaz, öyle biri yani.
Ama şimdilik bu işten vazgeçtim.Tabi eğer yaptıracak bir yer bulursam (düşük maliyetli sünger, keçe veya kauçuk gibi bir materyalle) ilerde tekrar gündeme alabilirim.
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Mesajgönderen serdarsword tarih 07 Şub 2012, 20:56

Bensiz gezin bakalım,hiçmi içiniz cız etmedi ben yokken :cry:
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 07 Şub 2012, 21:32

serdarsword yazdı:Bensiz gezin bakalım,hiçmi içiniz cız etmedi ben yokken :cry:

etmez olur mu hiç. biraz apar topar oldu zaten. ben aceleyle falan çıktım evden. seni aramaya fırsat olmadı. arasam bile gelebilir miydin o da meçhul. cezaevinin oradaymış zaten gideceğimiz yer. sana ters gelirdi zaten. boşver :D (kurtarma yazılısı yapıom :D )
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Mesajgönderen FaTiH tarih 07 Şub 2012, 23:38

1500 TL mi; yuh beaaa!!Benim zamanında Sirion uma yapmış olduğum iş meğer ne kıymetliymiş de haberimiz yokmuş yaa vay be!! :shock:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Sonraki

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir