Buluşma: 2008 İlkbahar (Bolu)

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

Bolu'daki buluşmamıza gelir misiniz?

Tarih farketmez, mutlaka gelirim.
8
38%
Tarih konusunda birşey diyemiyorum şu an, ama gelmek isterim. Bakalım.
8
38%
Bolu çok uzak, hayatta gelemem. Hem şehrimde mutluyum ben. Siz benim ayağıma gelin :)
1
5%
Maalesef gelemeyeceğim.
4
19%

Toplam oy : 21

Re: Buluşma: 2008 İlkbahar (Bolu)

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 22 May 2008, 11:04

Sirion gti yazdı:abi bizim karizmamız mekanlara sığmaz açık alanda gölün kenarında kahvaltı yapcaz erken çıkmamızın bi nedenide bu evde çok az bişey atıştır açlığını yatıştır göle karşı kahvaltı zevkini yaşıycaz..Evden kap gel kahvaltılıklarını :)

hehe... :) Eyvallah abicim...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Mesajgönderen ilker tarih 23 May 2008, 13:54

Pazar günü iletişimi için GSM : 542 485 57 57
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Mesajgönderen Sirion gti tarih 23 May 2008, 14:33

İstanbullular için 0555 624 17 82 bilal özdemir arayın kazanın heheheh daha doğrusu arayın aran kazandan ben kazanayım
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Akihito tarih 23 May 2008, 22:40

bu firsati kacirmak istemezdim
hem sizlerle tanisma hemde cesit cesit daihatsulari yakindan inceleme firsati ama malesef cok ters bir zamana denk geldi
hepinize iyi eglenceler
Akihito

Mesajgönderen ilker tarih 24 May 2008, 12:06

ARKADAŞLAR ACİLDİR ! 25.05.2008 pazar günü Devlet Meteoroloji İşleri Gn. Md. verilerine göre Bolu ve çevresinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor... % 80.... Acil durum değerlendirmesi yapılması gerekir.
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Mesajgönderen Sirion gti tarih 24 May 2008, 13:59

ilker yazdı:ARKADAŞLAR ACİLDİR ! 25.05.2008 pazar günü Devlet Meteoroloji İşleri Gn. Md. verilerine göre Bolu ve çevresinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor... % 80.... Acil durum değerlendirmesi yapılması gerekir.

Bence durmak yok yola devam herkes yağmurluk falan tedbirli gelsin ...Bu saatten sonra dua etmekten başka bişiy gelmez elden bence
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen FaTiH tarih 24 May 2008, 18:25

Ark.lar Rize turum esnasında hatalı sollama yaptığım iddiasıyla;olay gününden 15 gün sonra ceza ihbarnamem elime ulaştı..!Babamızdan ii bi fırça yediğimizle ve cebimizden çıkan 86 ytl ile kaldık..Dolayısıyla;cüzi bütçemden bu seyahate ayırdığım paranın bnm için mühim bir kısmını kaybettim!Tam da son bikaç gün ii bi niyetlenmiştim ama durum böyle..Çok üzgünüm..Ama sponsor (babam) da parayı kesti..Kendi cezamızı (ve ilk cezamı) kendi cebimizden ödüyoruz...Tam da yanarsa yansın;gideceğim buluşmaya demişken olacak iş değildi bu ama...... Neyse;kalın sağlıcakla.. :cry:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen Sirion gti tarih 24 May 2008, 19:31

FaTiH yazdı:Ark.lar Rize turum esnasında hatalı sollama yaptığım iddiasıyla;olay gününden 15 gün sonra ceza ihbarnamem elime ulaştı..!Babamızdan ii bi fırça yediğimizle ve cebimizden çıkan 86 ytl ile kaldık..Dolayısıyla;cüzi bütçemden bu seyahate ayırdığım paranın bnm için mühim bir kısmını kaybettim!Tam da son bikaç gün ii bi niyetlenmiştim ama durum böyle..Çok üzgünüm..Ama sponsor (babam) da parayı kesti..Kendi cezamızı (ve ilk cezamı) kendi cebimizden ödüyoruz...Tam da yanarsa yansın;gideceğim buluşmaya demişken olacak iş değildi bu ama...... Neyse;kalın sağlıcakla.. :cry:

Öleyse ben yandım bugün karşıdan gelirken inşallah kimse görmemiştir yoksa bir kaç milyarcık ceza gelir :)
Üzülme önemli olan yolunda bulunmaktır senlede birdahakine tanışırız fatih kardeş
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen FaTiH tarih 24 May 2008, 19:34

Sağolasın dostum!!Jandarma Trafik kesmiş benm cezayı..Sanırım onlar bu konuda brz daha fazla disiplinliler...Jandarma trafik bölgelrinde daha dikkatli olun ark.lar!Pisi pisine ceza yemeyin;sonra böyle en olmadık anda bi ceza yer üzülürsünüz!!
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen DosTeL Otomotiv tarih 24 May 2008, 20:10

Merhabalar,arkadaşlar biz konvoya katılamayacagız ama Abantta olacagız 2 araç demiştim ama siz +2 deyin :)bu arada twona aracını satmadı diye biliyorum oda Abantta olur büyük ihtimal hafta içinde servise ugramıstı.
Kullanıcı avatarı
DosTeL Otomotiv
Daihatsu Yetkili Servisi ve Satıcısı

Model: Materia

Mesajgönderen cccengiz tarih 24 May 2008, 22:43

yarını sabırsızlıkla bekliyorum.Uzunca bir süredir benden pek ses seda çıkmadı ama işlerim yoğundu. Bu arada Ankaraya gittim İlker abiyle tanıştım, bi çayını içtim. Yarın inşallah hepimiz güzel dostluğumuzu ve daihatsu kardeşliğimizi daha da pekiştireceğiz.
cccengiz

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 26 May 2008, 13:14

25 Mayıs 2008 Bolu/Abant buluşmamız 15 araç / 35 kişiyi aşkın (tahmin ettiğimiz kadar) katılımla gerçekleşti. Katılan ve Abant'ı rengarenk Daihatsu'lar ile bezeyen herkese çok teşekkür ederiz. En çok da yağan yağmura bile aldırmadan sabahın 7'sinde yollara düşen Daihatsu Aşıklarına, hatta çocuğunu, bebeğini kapıp gelen dostlarımıza teşekkür ederiz. Yukarıda tahmin ettiğimiz kadar katılım gerçekleşti yazdım çünkü yağmur bile sizleri durdurmaya yetmedi :) 1 kişi bile çıkıp da yağmur yüzünden gelmedim-gelmiyorum demedi :) Harikasınız :)

Buluşmamız ile ilgili fotoğrafları ve yorumları aşağıdaki adreste bulabilirsiniz (Hatırlar bölümü altında):
hatiralarimiza-sevgi-ile-kazidik-25-mayis-2008-abant-t347.html

İki farklı konuda resimler dağılmasın diye hepsini orada topladım ve bu konuyu kitliyorum.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Önceki

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir