Buluşma: 2008 İlkbahar (Bolu)

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

Bolu'daki buluşmamıza gelir misiniz?

Tarih farketmez, mutlaka gelirim.
8
38%
Tarih konusunda birşey diyemiyorum şu an, ama gelmek isterim. Bakalım.
8
38%
Bolu çok uzak, hayatta gelemem. Hem şehrimde mutluyum ben. Siz benim ayağıma gelin :)
1
5%
Maalesef gelemeyeceğim.
4
19%

Toplam oy : 21

Buluşma: 2008 İlkbahar (Bolu)

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 12 Mar 2008, 13:03

Artık sayımız iyice çoğaldığına göre özellikle İstanbul ve Ankara 'daki üyelerimizin kolay gelebilmesi için ortak nokta olarak seçilen Bolu'da bir buluşma düzenlemek hakkında konuşmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.

Önereceğim tarih 17 Mayıs. Farklı tarihler veya mekanlar da konuşabiliriz tabii ki ama iki şehrin ortak noktası olarak Bolu uygunmuş gibi gözüktü bana da.

Bu arada sadece oy vermekle yetinmeyin, lütfen oyunuzu ve yorumunuzu da yazın çünkü sistem kim neye oy vermiş, göstermiyor.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: Buluşma: 2008 İlkbahar (Bolu)

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 12 Mar 2008, 13:07

Ben mutlaka gelirim. Tarih de, saat te farketmez. Bu haftasonu bile deseniz yine gelirim. Ama Bolu'dan uzak yerlere gelemem.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 12 Mar 2008, 13:14

Şu an o tarih için "kesin gelirim" diyemeyeceğim ancak durumum uygun olursa iki elim kanda olsa gelirim ben...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen Doorman tarih 12 Mar 2008, 13:16

SuperSonic yazdı:Ben mutlaka gelirim. Tarih de, saat te farketmez. Bu haftasonu bile deseniz yine gelirim. Ama Bolu'dan uzak yerlere gelemem.

Aynı durumdayız abicim. Bende gelirim tarih saat farketmez.
Hatta ben nisan ayı içinde olmasını düşünmüştüm. öğrenci arkadaşlar varsa mayıs sınav zamanlarına denk gelebilir diye.
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen FaTiH tarih 12 Mar 2008, 15:16

Doorman abime aynen katılıyorum;sağolsun kendisi düşünmüş bizi..Onu Nisan sonuna falan alsak tam süper olur diye bi teklifde bulunmak istiyorum!! Malum;sınavlar!!! :D
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen Sirion gti tarih 12 Mar 2008, 16:45

Tarih uysun her türlü geliriz 2 sirion
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen mustafa tarih 12 Mar 2008, 18:08

mayıs ayı uygun, ama nasılbir buluşma hiç bir ayrıntı yok. nasıl bir buluşma düşünülüyor. bilgilenelim lütfen.
mustafa

Model: Cuore

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 12 Mar 2008, 18:25

mustafa yazdı:mayıs ayı uygun, ama nasılbir buluşma hiç bir ayrıntı yok. nasıl bir buluşma düşünülüyor. bilgilenelim lütfen.

Özel birşey düşünülmüş değil. Biz niyeti tutturalım hele, bir yerde buluşup, piknik-tandır tadında birşeyler yaparız (Mayıs olursa). Daha erken olursa Bolu'da ne yaparız onu Bolu'yu bilen arkadaşlar cevaplasınlar :roll:
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen Doorman tarih 13 Mar 2008, 01:26

SuperSonic yazdı:
mustafa yazdı:mayıs ayı uygun, ama nasılbir buluşma hiç bir ayrıntı yok. nasıl bir buluşma düşünülüyor. bilgilenelim lütfen.

Özel birşey düşünülmüş değil. Biz niyeti tutturalım hele, bir yerde buluşup, piknik-tandır tadında birşeyler yaparız (Mayıs olursa). Daha erken olursa Bolu'da ne yaparız onu Bolu'yu bilen arkadaşlar cevaplasınlar :roll:

Bolu bilen yada boluda ikamet eden bir arkadaşımız olsa bizim için çok faydalı olurdu aslında.
Bolu dağındaki meşhur kahvaltıyı keşfedebilirz mesela,
fikri olan arkadaşlar paylaşırlarsa...
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen FaTiH tarih 13 Mar 2008, 01:34

Twona bi düşse buralara ya bizim bolu lu kardeşimiz!!!!
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen Doorman tarih 13 Mar 2008, 13:35

FaTiH yazdı:Twona bi düşse buralara ya bizim bolu lu kardeşimiz!!!!

Twona arkadaşımız ya çok meşgul yada bizi unuttu.
19 yada 26 nisan tarihleri nasıl peki?
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen ilker tarih 13 Mar 2008, 13:56

Öncelikle yer konusunda ortak payda yakalayalım daha sonra tarihi oylarız.. Bolu da Varan , Ulusoy gibi bir tesiste böyle bir buluşmayı gerçekleştirmek pek zevkli olacak gibi görünmüyor. Katılımın fazla olacağını düşünürsek yol üzerinde kahvaltı tarzı bir yeri de çok sayıda arabayla işgal edemeyiz gibi görünüyor. Abant diye öneriyorum, eğer piknik vs. gibi bir etkinlik olacaksa ki olmalı yoksa o kadar yolu " Selamın aleyküm ağalar, kaç jant taktın ? Eyvallah.... Memnun olduk görüşürüz " dedikten sonra döneceksek hiç buluşmayalım :)

Yine İzmit yakınlarında Maşukiye diye bir yer var Alabalığı meşhurdur... Ama orası da biraz daha restoran tarzı yerler... Aslında önce ne yapacağıza karar verip, sonra gideceğimiz yere karar verip, en sonunda da tarihi oylamak daha mantıklı..
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 13 Mar 2008, 14:21

ilker yazdı:Öncelikle yer konusunda ortak payda yakalayalım daha sonra tarihi oylarız.. Bolu da Varan , Ulusoy gibi bir tesiste böyle bir buluşmayı gerçekleştirmek pek zevkli olacak gibi görünmüyor. Katılımın fazla olacağını düşünürsek yol üzerinde kahvaltı tarzı bir yeri de çok sayıda arabayla işgal edemeyiz gibi görünüyor. Abant diye öneriyorum, eğer piknik vs. gibi bir etkinlik olacaksa ki olmalı yoksa o kadar yolu " Selamın aleyküm ağalar, kaç jant taktın ? Eyvallah.... Memnun olduk görüşürüz " dedikten sonra döneceksek hiç buluşmayalım :)

Yine İzmit yakınlarında Maşukiye diye bir yer var Alabalığı meşhurdur... Ama orası da biraz daha restoran tarzı yerler... Aslında önce ne yapacağıza karar verip, sonra gideceğimiz yere karar verip, en sonunda da tarihi oylamak daha mantıklı..

İyi dedin. Ben derim ki, yiyelim içelim, eğlenelim. Ama piknik olayı için biraz endişeliyim. Soğuk olmaz mı? İstanbul'da o tarihlerde çok güzel günler oluyor ama Bolu'yu bilemiyorum tabii... Ayrıca bu buluşma eşli olacak tabi değil mi? Tek tek gelmeyelim yani :lol:
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen Sirion gti tarih 13 Mar 2008, 15:05

Bencede Abant!! arabaları gölün kenarına çekeriz mangalımızı yakarız offff daha ne olsun ben 5-6 nisanda sınava giriyorum geri kaln zamanda her türlü katılırım sağlarım allahın izniyle.Eşi olmayan napsın damsız girilmiyomu abanta :mrgreen: BEn Arabama aşığım sayılmıyomu
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 13 Mar 2008, 15:23

Sirion gti yazdı:Bencede Abant!! arabaları gölün kenarına çekeriz mangalımızı yakarız offff daha ne olsun ben 5-6 nisanda sınava giriyorum geri kaln zamanda her türlü katılırım sağlarım allahın izniyle.Eşi olmayan napsın damsız girilmiyomu abanta :mrgreen: BEn Arabama aşığım sayılmıyomu

Eh saydık hadi :) Güzel laf ettin, saymak zorunda kaldık :D
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Sonraki

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir