SuperSonic yazdı:Ben mutlaka gelirim. Tarih de, saat te farketmez. Bu haftasonu bile deseniz yine gelirim. Ama Bolu'dan uzak yerlere gelemem.
mustafa yazdı:mayıs ayı uygun, ama nasılbir buluşma hiç bir ayrıntı yok. nasıl bir buluşma düşünülüyor. bilgilenelim lütfen.
SuperSonic yazdı:mustafa yazdı:mayıs ayı uygun, ama nasılbir buluşma hiç bir ayrıntı yok. nasıl bir buluşma düşünülüyor. bilgilenelim lütfen.
Özel birşey düşünülmüş değil. Biz niyeti tutturalım hele, bir yerde buluşup, piknik-tandır tadında birşeyler yaparız (Mayıs olursa). Daha erken olursa Bolu'da ne yaparız onu Bolu'yu bilen arkadaşlar cevaplasınlar
FaTiH yazdı:Twona bi düşse buralara ya bizim bolu lu kardeşimiz!!!!
ilker yazdı:Öncelikle yer konusunda ortak payda yakalayalım daha sonra tarihi oylarız.. Bolu da Varan , Ulusoy gibi bir tesiste böyle bir buluşmayı gerçekleştirmek pek zevkli olacak gibi görünmüyor. Katılımın fazla olacağını düşünürsek yol üzerinde kahvaltı tarzı bir yeri de çok sayıda arabayla işgal edemeyiz gibi görünüyor. Abant diye öneriyorum, eğer piknik vs. gibi bir etkinlik olacaksa ki olmalı yoksa o kadar yolu " Selamın aleyküm ağalar, kaç jant taktın ? Eyvallah.... Memnun olduk görüşürüz " dedikten sonra döneceksek hiç buluşmayalım![]()
Yine İzmit yakınlarında Maşukiye diye bir yer var Alabalığı meşhurdur... Ama orası da biraz daha restoran tarzı yerler... Aslında önce ne yapacağıza karar verip, sonra gideceğimiz yere karar verip, en sonunda da tarihi oylamak daha mantıklı..
Sirion gti yazdı:Bencede Abant!! arabaları gölün kenarına çekeriz mangalımızı yakarız offff daha ne olsun ben 5-6 nisanda sınava giriyorum geri kaln zamanda her türlü katılırım sağlarım allahın izniyle.Eşi olmayan napsın damsız girilmiyomu abantaBEn Arabama aşığım sayılmıyomu
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir