charade kullanıcıları

Cuore'nin atasıdır. Çok farklı olmaları ve iki ayrı isimle ithal edilmeleri nedenleriyle, Charade'a ayrı bir kategori verdik. Döneminin en az yakan / çevreci benzinli otomobilidir.
Forum kuralları
Sayın Charade Kullanıcısı:
Sitemizde aracınızla ilgili yeterli bilgi bulunmadığını ya da aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsanız, sizi merak ettiklerinizi sormaya davet ediyoruz. Daihatsu ve modelleri ile ilgili her türlü bilgiyi derleyip siz üyelerimize sunmak için gayret sarfediyoruz. Bu bağlamda çeşitli bilgileri sorulmaksızın ekliyoruz. Fakat herkesin, her modelle ilgili ihtiyacı olabilecek her türlü bilgiyi düşünüp bulmaya ve yazmaya takdir edersiniz ki fırsat bulmak olanaksız. Bu yüzden, eğer aradığınızı bulamadıysanız, sizi, sorunuzu yöneltmeye davet ediyoruz. Daihatsu Aşıklarından birisi size mutlaka yardımcı olacaktır :)

charade kullanıcıları

Mesajgönderen mustafa tarih 04 Eki 2011, 23:20

charade kullanıcıları, tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
mustafa

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: charade kullanıcıları

Mesajgönderen maruf37 tarih 07 Eki 2011, 22:43

Merhaba. Yaklaşık 2 yıldır charade kullanmaktayım. Arabamdan her konuda memnunum. 2 yılda 25.000 km. yol katettim.Daihatsu genel anlamda "Akıllı adam" arabasıdır. Charade türkiyede çok satılmış bir model değil sanırım. Yedek parça konusunda ise, servis en geç 3 ay içerisinde istenilen parçayı getiriyor.
Kullanıcı avatarı
maruf37

Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen mustafa tarih 07 Eki 2011, 23:47

merhaba maruf37, teşekkür ederim ilgin için, ben charade yi yeni aldım 1 hafta oldu. genel anlamda fiyatına göre güzel araba. ön amotüsörlerim bozuk acil ihtiyacım var. servis dışında nereden temin edebilirim. airbag lambası yanıyor ve sol ön cam düğmesi bozuk. bu ikisi kronik sorun herhalde. her japon gibi yol sesini fazlasıyla alıyor. motoru biraz gürültülü çalışıyor.
arabam henüz 32000 km.de 2. sahibinden aldım. orjinal çok temiz araba. beyaz renk. benim 2. daihatsu birde 2006 cuore var. cuoreden hiç bir şikayetim yok. harika bir araba. charade yi tercih etmem, 32000 km. de orjinal oluşuydu. bu modelde bu özelliklte bu paraya araba yok. markayıda bildiğim için arabayı hiç görmeden aldım. araç hakkında bilgi paylaşıp muhabbet edecek kimse yok. sanırım bulunduğum şehirde başka charade yok. sizden charade hakkında her şeyi öğrenmek isterim. aracımın kullanma kitabı, garanti belgesi gibi evrakları bulunmakta.
mustafa

Mesajgönderen maruf37 tarih 08 Eki 2011, 14:18

Merhaba. Sol ön cam kumanda paneli kronik olsa gerek. Aldığımda sıkıntılıydı ama sorun teşkil etmiyordu. Ama şu an değişse yeri var. Yenisi 320 TL.. Şu an kendi teknik bilgimle hallettim ama uzun süre dayanmaz. Ön amortisörler hakkaten Türkiyenin hiçbir yerinde yok. Servis 3 ayda getirtebileceğini söyledi. Benim şu an amortisör ihtiyacım yok ama ileriye yönelik olabilir. Airbag ışığını teknik servise göstermeni tavsiye ederim, ne olur ne olmaz.
Kullanıcı avatarı
maruf37

Mesajgönderen mustafa tarih 01 Kas 2011, 00:36

charadesi olan arkadaşlar,
amortüsör sorununu hallettim. sağ bozuktu hem sağ hemde solu yeniledim. sol amortüsör fabrikanın taktığı ve hiç bir sorunu yok. tamamen sağlam. zaten araba 30 binde. sol amort. ihtiyacı olan olursa uygun fiyata satabilirim. ayrıca charade kullanıcılarınında sitede varlığını göstermesini istiyorum. daihatsunun en az tanınan aracı charade. yaşına göre çok güzel araba. airbag ışığı sorunu hala duruyor.
mustafa

Mesajgönderen maruf37 tarih 02 Kas 2011, 08:11

Mustafa kardeşim, ön amortisörü nasıl temin ettin? Orjinal midir? Senin ön solu da değerlendirebilirim.
Kullanıcı avatarı
maruf37

Mesajgönderen mustafa tarih 02 Kas 2011, 14:11

yedek parça satan bir internet sitesinden aldım. ama şu an sitedede yok. kyb marka, ilerde gelir herhalde fiyatı 193 tl idi.
mustafa

Dön Charade

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir