chip tuning YrV

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

chip tuning YrV

Mesajgönderen Özkan tarih 11 Ara 2011, 18:37

Merhaba arkadaşlar.. aşağıdaki linkteki ürünü bilen, kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan varsa bildiklerini paylaşırsa sevinirim...

http://www.ebay.com/itm/TUNING-CHIP-Dai ... 3115wt_952
Kullanıcı avatarı
Özkan

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: chip tuning YrV

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 11 Ara 2011, 20:52

valla fiyat acayip saçma geldi bana. 8 pound gibi bir meblağ ödeyerek 30 beygir artıracak bir chip uygulaması ben henüz görmedim. piyasada örnekleri 800 tl'den başlıyor bildiğim kadarıyla. görüntüsü de zaten merdiven altı ürünleri andırıyor. çin malı chip uygulaması gibi. aracın beynine zararı olur mu bilemem. riske değmez bence.
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Mesajgönderen Özkan tarih 11 Ara 2011, 21:44

fatihkirbiz yazdı:valla fiyat acayip saçma geldi bana. 8 pound gibi bir meblağ ödeyerek 30 beygir artıracak bir chip uygulaması ben henüz görmedim. piyasada örnekleri 800 tl'den başlıyor bildiğim kadarıyla. görüntüsü de zaten merdiven altı ürünleri andırıyor. çin malı chip uygulaması gibi. aracın beynine zararı olur mu bilemem. riske değmez bence.

evet çok haklısın ama bizim araçlara chip uygulayacak yer yok tr de heralde neden derseniz Bursa ve İstanbul,da birkaç yere sordum ve bizim araçlara uygulayamadıklarını söylediler,uygulayan varmı_?
Kullanıcı avatarı
Özkan

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 11 Ara 2011, 22:15

şu linki bi inceleyin isterseniz. belki yardımcı olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-y ... ans/detay/?
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Mesajgönderen ayhangedikli tarih 13 Ara 2011, 18:51

slm arkadaşlar bu konuyla alakalı değil ama bu josefsalvatini arkadaşımıza ulaşmak istiyorum yardımcı olurmusunuz msj atamıyorum saygılar
ayhangedikli

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir