kafter yazdı:merhaba arkadaşlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah. muhabbeti okudum da Serkan benden
bahsetmiş evet buralardan uzak kalıyorum bir köyde görev yapıyorum ne yazıkki internet yok bende
haftasonu şehre gelince takılabiliyorum ancak. Serkan dediğin gibi çok seviyorum arabayı ama ben
ona baktıkça o bana yamuk yapıyor yine sorunlarla boğuşuyorum. geçen hafta devirdaimi değiştirdim
(70 TL made in japan). lpg filtresini değiştirdim gaz ayarı yaptırdım ama yine bazı sorunlarım var.
lpg de olsun benzinde olsun araba gitmiyor, eskiden lpgde bile gaz pedalına dokundummu araba atardı kendini şimdi benzinde pedalı sonuna dayıyorum 3bin devirin üstüne zor çıkıyor. karbüratörde mi
birşey var anlamadım sabah sanayiye götüreceğim bakalım ne olacak. sanayide yeni bi japoncu buldum
inşallah apllauseden de anlıyordur.
selamlar ömer.ya normalde eğitim öğretim yapılan her yerde köy okullarında da internet var diye biliyodum ben.hatta siz öğretmenlere laptop falan dağıtmışlardı heryerde bilgiye kolayca ulaşabilmeniz için ama gerçekler bizim bildiğimiz gibi değilmiş demekki.yanlız şunu iyi biliyorum.şırnak ta benim askerlik yaptığım tugayın bulunduğu köyde internet vardı.sene 2007
geçmiş olsun araba için.gerçekten bende motora girsem kimbilir neler çıkacak ama giremiyorum malesef.bence aracının gaz yememesi lpg ile ilgili ömer.sürekli lpg de kullanılan arabaların ayarı sürekli bozuluyo.karbüratör le de direk alakalı bir durum tabii ki.kuru yakıt yaka yaka sapıtıyo karbüratör.sıralı sistemlerde bu süreç uzun bir süre alabiliyo çok kaliteli bir montajda hiç olmayabiliyo ama eski tip bizim kullandığımız beyinli sistemler gerçekten çok sağlıklı değil.inan benzin ucuz olsa komple sökücem ama imkansız bu.
ateşleme sistemiyle ilgili bir sıkıntıda olabilir.bujileri ve buji kablosunu bi gözden geçir bakalım.sonucu alıp olumlu olumsuz deneyimlerini aktarırsan çok sevinirim.kib.