Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Çıkma Applause parçası nasıl temin ederim?

Daihatsu'nun ülkemize ihtal edilmiş olan tek sedan aracı (sedan gibi gözükmesine rağmen, gerçekte 5 kapı bir liftback'tir)

Re: Çıkma Applause parçası nasıl temin ederim?

MesajMurat_çavuş, 15 Ara 2009, 19:38

Bende applause me sol stop farı arıyorum ama halen bulamadım gerçi farım komple kırık değil ufak bir tamırat gormus ama yınede sorunsuz olmasını istiyorum acaba bildiğiniz bir yer varmıdır satan veya dökme yapan?
Murat_çavuş

Marka: Daihatsu
Model: Applause

Mesajgtuncer68, 24 Ara 2009, 20:42

Daha önce de başka başlık altında bahsetmiştim ;tesadüfen internette bir ilan görmüştüm anadolu yakasında bir firma her türlü aracın farını ve stop lambalarını yeniden döküyor diye. Google da bir arattırın bakalım ,tek sorun bence fiyat olacaktır.
Günümüzde insanlar her şeyin fiyatını biliyor, fakat hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar.
Kullanıcı avatarı
gtuncer68

Mesajuurgn, 12 Haz 2010, 10:32

Merhaba aranıza çıkma parça ararken görüp katıldım.
Apllause 92 model araacım var bugune kadar belki sanayiden çıkmadı ama gene de memnunum :)

Dün bi anda sol arka helezon yay kırıldı.. verdiğiniz çıkmacı numaralarında aradım ve tek olarak fiyatlar 80 - 100 arası değişmekte ..
bu fiyatlara almalı mıyım yoksa orjinal sipariş verip 20 25 gün gelmesini beklemeli miyim ?
' uuя gииd > ' ☻
Kullanıcı avatarı
uurgn

Mesajserkan, 03 Kas 2010, 23:26

Arkadaşlar forumda "bayram" nickli arkadaşa ulaşırsanız çıkma parça konusunda gerçek bir dost desteği alabilirsiniz.Kendisi de bu işle uğraşan iyi bir esnaftır.Blgilerinize.
Kullanıcı avatarı
serkan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajtezerlermaslak, 21 Kas 2010, 12:18

Applause kullanıcısı arkadaşlar
Hertürlü yedek parça ve sorularınız için elimden geleni yaparım.Bende bir applause kullanıcısı ve servisiyim.
Orjinal yedek parçalrında çok uygun fiyatlar ile yardımcı olabilirim.
Selamlar.
212-276-99-40
Rıza
Kullanıcı avatarı
tezerlermaslak
Daihatsu Yetkili Servisi

Model: Sirion 1. Nesil

MesajDaihard, 23 Kas 2010, 13:00

ben de 90 applause var sağ aynam kısmen kırık. parça değişik bir plastik olduğu için tamirledik ancak orjinalini bulamadım . Varsa fiyatını merak ediyorum selamlar
Daihard

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajsmmserkan, 25 May 2011, 14:59

Arkadaşlar merhaba
Yaklaşık 6 aydır 1990 model otomatik vites klimalı appaluse kullanıcısıyım. Antalya'da yaşıyorum. Havaların ısınmasıya birlikte aracın klima bakımını yaptırarak kullanmaya devam ettik. Ancak bu sabah (25/05/2011) araç akünün bitmesi nedeniyle çalışmadı. (Akü 45 Ah Mutlu akü 12/01/2011 de sıfır alındı) Garanti Kapsamında olduğu için aküyü aldığım yetkili satıcıya gittim. Yapılan ölçümlerde akünün voltaj seviyesi 0'a yakın çıktı. yani akü tamamen bitmiş. hemen 2 elektrik ustası ile kaçak aramaya başladık. ancak tüm yapılanlara rağmen herşey normal gözükürken, şarj dinamosunun klima devreye girdiğinde nerdeyse aküyü şarj etmeyi bıraktığını gördük. Ustalara göre 45 Ampelirik şaj dinamosu klima çalışınca kaldırmıyormuş. bu nedenle aküyü şarj etmiyormuş. eh bizde 10 gündür klima ile binince akü sizlere ömür olmuş. Ustaların önerisi sarj dinamosunu 70-80 Amper lik bir başka dinamo ile değiştirmek. şimdi sizlere birkaç sorum olacak. cevaplarsanız sevinirim.
1- Klima aracın orijinal kliması. yani sonradan atma değil. dolayısıyla tesisat da orijinal. bu nedenle bu güne kadar yeten 45 amperlik şarj dinamosunun bugünden sonra yetersiz kalması bana pek mantıklı gelmesi açıkcası. Bu konuda siz nedersiniz ?
2- hakikaten 70-80 ampelik şarj dinamosu varmı ? varsa nasıl temin edebilirim ?
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
smmserkan

Mesajgtuncer68, 26 May 2011, 12:58

Klimalarımız kayış tahrikli çalışıyor elektrik tüketimi ile bir alakaları yokki....Elektrik kullanan sadece fan o da kışın zaten normal kalorifer için de kullanıyoruz,aküyü yese kışında yerdi.Arabada yanan küçücük bir ampul bile uzun vadede aküyü yer.Ben 60 amper akü kullandım ama hiç problem yaşamadım . Kaçak aramaya devam...Bagaj,tavan, kapı etek lambaların sönüyor mu? Aracın içindeki saat bile kapanmıyorsa aküyü yer.
Günümüzde insanlar her şeyin fiyatını biliyor, fakat hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar.
Kullanıcı avatarı
gtuncer68

Mesajgtuncer68, 26 May 2011, 13:01

Bir şey söylemeyi unuttum; bu konuyu bir başlığa taşısan daha iyi olur, ben tesadüfen fark ettim.
Kullanıcı avatarı
gtuncer68

Önceki

Dön Applause

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir