serkan yazdı:doğru.bende işte son o iş kaldı.onuda yaptırırsam arabayı benden alacak kişi eğer böyle bi araba arıyosa çok şanslı olacak.birkaç gündür hava yağmurlu.ustam ıslanınca keser demişti.gerçekten dünden beri o seste kesildi.sonuçta 18 seneyi devirmiş bi arabadan bahsediyoruz.bunlar çok normal sıkıntılar bence.
Daihard 200 dedikleri parça için çıkmacıdan mı fiyat aldın ? sağlam kilit işi yapan bir yere gitsen bu applause bazı arabaların parçaları sıfıra sıfır oturabiliyo.hemen vazgeçme derim.valla ben öyle yapsam şimdi heryerinden ses gelirdi.ama yılmadan yaptırıyorum valla
kafter yazdı:merhaba arkadaşlar nasılsınız. görüşemedik uzun zamandır. applause'ler nasıl. benimki motoru
yeniledikten sonra baya canavarlaşmış. motoru yaptırdıktan sonra pek uzun yol yapmamıştım
ama şimdi görev yerime gider gelirken baktım lpg falan olmasına rağmen baya iyi basıyo rampayı
falan iyi kapıyor. gereçekten sağlam araba yalnız 2 sorunum var 1.si eksoz ölmüş sürat ve devir
artınca ses baya kötü geliyor 2.si sol arka amortisörden tak tuk ses geliyo herhelde rotmu rotilmi
lastikler vardıya onlar iyice gitmiş bunları değiştirdiniz mi hiç ne kadara patlar ki.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir