Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Çıkma Applause parçası nasıl temin ederim?

Daihatsu'nun ülkemize ihtal edilmiş olan tek sedan aracı (sedan gibi gözükmesine rağmen, gerçekte 5 kapı bir liftback'tir)

Re: Çıkma Applause parçası nasıl temin ederim?

MesajFaTiH, 31 Ara 2008, 14:17

Arkadaşlar Ankara` da yeni bir çıkmacı daha keşfettim..Özellikle Applause parçaları konusunda daha iyi yardımcı oluyorlar..Aklınızda bulunsun: http://otomitsubishi.com/index.html
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajserkan, 19 Oca 2009, 00:43

teşekkürler fatih.buraya kesinlikle uğriycam.uzun zamandır aradığım birkaç eksiğim var.
Kullanıcı avatarı
serkan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajserkan, 19 Oca 2009, 18:09

FaTiH yazdı:Arkadaşlar Ankara` da yeni bir çıkmacı daha keşfettim..Özellikle Applause parçaları konusunda daha iyi yardımcı oluyorlar..Aklınızda bulunsun: http://otomitsubishi.com/index.html

mesaj düzelse 1 üsttekini düzeltecektim ama olmuyor malesef

bugün gittim bu dükkana.kesinlikle tavsiye etmiyorum.küçücük bir plastik parçaya önce 100 sonra 80 sonra 70-60... en son sen ne verirsin diyo.bende hiçbişey vermiyorum sizin olsun dedim.esnaf falan değil bunlar.
Kullanıcı avatarı
serkan

MesajFaTiH, 19 Oca 2009, 18:40

Geçmiş olsun kardeşim;ben de internetten bulmuştum bu adresi..Şahsen gitmişliğim yoktu..Tecrüben bizim için de iyi oldu..! :wink: Allah muhtaç etmesin...
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajserkan, 19 Oca 2009, 22:47

FaTiH yazdı:Geçmiş olsun kardeşim;ben de internetten bulmuştum bu adresi..Şahsen gitmişliğim yoktu..Tecrüben bizim için de iyi oldu..! :wink: Allah muhtaç etmesin...

amin de benim mesajı niye kırptınız yaw :) çok da müstehcen değildi halbuki.demek yolda gelirken söylediklerimi yazsam banlıycaksınız :lol:
Kullanıcı avatarı
serkan

MesajUmut-Gultekin, 20 Oca 2009, 00:42

serkan yazdı:amin de benim mesajı niye kırptınız yaw :) çok da müstehcen değildi halbuki.demek yolda gelirken söylediklerimi yazsam banlıycaksınız :lol:

Mesajınızı ben hafiften kırptım. Müstehcenlik algısı kişiden kişiye değişiyor :roll:
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajakgun, 18 Mar 2009, 12:32

arkadaşlar mrb ben yeni katıldım sayılır gerci eskı applauseciyim ama genede yardımlarınız lazım bana rotiili kol lazım nerden bulabılırım ayrıca arabaya su gırıyor sanırım fitillerden ne yapabılırım fıtıllerı nerden bulurum yada baska aracların fıtılı uyarmı
akgun

Model: Applause

Mesajserkan, 18 Mar 2009, 18:16

as. memleket neresi ?

rotilli kol japon parçacılarında var.ben değiştirdim 1 ay önce dolar tavan yaptığı aralar 95 tl sadece tekini aldım.ama iyi kazık yedim acelem olduğu için araştırma fırsatı bulamadım.sen 75 den fazla verme bence bulursan.

fitil olayına gelince.bunu bulmanız biraz zor işte. servis 1 kapı için fitil takımına hatırladığım kadarıyla 150 $ +kdv gibi uçuk bi fiyat çeklmişti.bence bulunduğunuz yerde çıkmacı varsa bi görüşün yada fitillere tamir işlemi uygulayın.
Kullanıcı avatarı
serkan

Mesajbabacanselo, 03 Nis 2009, 00:17

ankara şaşmaz sanayi sitesinde
2002 ye gderken yokuşta solda...

ATAMAN TİCARET - Toyota ve Daihatsu

fiyatları yüksektir ama

klimadan, bagaj döşemesine kadar her şeyi bulabilirsiniz...
babacanselo

Model: Applause

MesajDaihard, 02 May 2009, 16:23

Arkadaşlar bugün çok üzücü bir olay yaşadım arabam park halindeyken ne idü belirsiz biri gelip hem de ön taraftan çarpmış :cry: :evil: deminden beri bu sayfayı okuyorum plastik siyah panjurumda birşey yok ama farları cevreleyen 2 panelde yamulma ve hasar var ben bunları orjinal panelle değiştirmek istiyorum. Okurken ataman ticaretten bahsetmişsiniz. Sizce tahmini olarak ne gibi bir fiyat cıkar ben parçaları temin edecem montajını kendim yapabilirim. İşte fiyatını merak ettiğim parçalar fotografta numarayla işaretli nedir bu soförlük bilmeyen tiplerden çektiğimiz of diyorum :!:
Eklentiler
DSCN2571-1.JPG
Daihard

Mesajserkan, 04 May 2009, 00:32

geçmiş olsun.ben hiç tavsiye etmiyorum şahsen arkadaşım.yani düzelmiyecek kadar mı kötü durumda yani koptu yada ortadan 2 yemi bölündü kaş :) parçacı o 2 parçaya senden 250-300 TL ister en az..

ben geçen yaz kaydırdım arabayı ve vurdum bariyere senin 2 numaradaki kısım aldı darbeyi ve bildiğin içeri girdi.sana şöyle diyim komple düzeldi o parça boyandı ve ön tamponu da boyattım komple boya soyulduğu için 125 TL.gereksiz harcama yapıp ölücü parçacıların kapısına gitme.sıradan bi kaporta boya dükkanına gir pazarlığını yap.1 günlük iş.
Kullanıcı avatarı
serkan

MesajDaihard, 04 May 2009, 08:55

evet bu masraf biraz fazla dediğin gibi ama benim endişemde eski aerodinamigini yapamamaları, 1 nolu panelde çok bişi yok ancak 2 nolu panel baya yamulmuş resime göre sol farın altında bulunan o ince kısımın geometrisi bozulmus orta kısmı da içeriye doğru gitmiş :( ama yine de sağlam arabalar o plastik panjurun kırılmamasına hayret ettim :)
Daihard

MesajDaihard, 04 May 2009, 08:58

zaten yaza biraz biriktirip belki tavan hariç bi boya attırabilirim arabaya, çok tititizim kaporta olsun mekanik olsun insan kötü oluyor
Daihard

Mesajserkan, 04 May 2009, 21:47

"sanayide sacdan adam yaparlar." :) sen bu sözü duydunmu hiç ? şaka bi yana ne arabalar ne şekilde düzeliyo.hiç endişe etme.ehil bir usta öyle bir yaparki o parçayı kendinde inanmazsın ve eskisinden daha aerodinamik durur.
Kullanıcı avatarı
serkan

MesajDaihard, 04 May 2009, 23:55

çok saol serkan arkadasım gercekten baya su serptin dedigim gibi harbi cok titizim o yüzden böyle endişe ettim ama istedikten sonra yapılmayacak sey yok bu hayatta. :)
Daihard

ÖncekiSonraki

Dön Applause

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir