Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Çıkma Applause parçası nasıl temin ederim?

Daihatsu'nun ülkemize ihtal edilmiş olan tek sedan aracı (sedan gibi gözükmesine rağmen, gerçekte 5 kapı bir liftback'tir)

Re: Çıkma Applause parçası nasıl temin ederim?

Mesajserkan, 05 May 2009, 00:35

neresi sizin memleket istanbul muydu ? ankara olsa benim applause çarşamba boyada.beraber götürürdük :)
Kullanıcı avatarı
serkan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajDaihard, 05 May 2009, 00:45

keske ankara olsa , ankarada bu işler güzel yürüyor cok da secenek var. Evet ben istanbuldayım.
Daihard

Mesajserkan, 06 May 2009, 00:47

yok canım istanbul kadar da değildir :) . ama sadece 1 usta için çok şanslıyım diyebilirim gerçekten.bu arabanın motorunu adam ettiyse,böyle bir düzen tutturduysa ustadır.applause un motoru gerçekten ızdırap bir motor.maşallahı var gerçekten nazar değmesin.

bende veriyorum yarın arabayı boyaya.daha sonra siteye yeni resimleri eklerim artık.
Kullanıcı avatarı
serkan

MesajDaihard, 07 May 2009, 09:31

Hayırlı olsun ben de simdilik sadece o kısmı toplatıp yazın da boya atacam sanırım, suan mümkün degil pek boya işi. Ama dediğin gibi kaliteli sağlam ve japon pek de bilinmemesi sebebiyle dışarıda her usta bu arabalara hakim bir görüntü vermiyor. Onun icin yaa usta hakkaten işi bilecek anlayacak ve en önemlisi cok titiz calısacak ya da ufak tefek bakımlar haricinde usta eli degmeyecek. Ne applause lar gördüm o sekilde, yazık olmus araclara insan üzülüyor doğandan şahinden farkları kalmamıs işin ehli ustalar sayesinde (!)
Daihard

Mesajserkan, 07 May 2009, 23:33

benim televizyoncu bi tanıdık var gümüş gri bi applause var.adam hergün onlarca televizyon teyp falan yüklüyo arabaya.arka koltuk hep yatık zaten.tv dolu içi arabanın.aynen bahsettiğin gibi.eşekten hor kullanıyo arabayı.berbat halde applause ama bana " eğer bunun yerinde bi şahin doğan olsa benim eziyetimden ortadan 2 ye bölünmüştü çoktan" diyo :)) benim arabaya bakıyo.satarsan bunu da gezme arabası yaparım diyo :)) bulursa bir tane daha alacak temiz yani.vazgeçemiyo :D
Kullanıcı avatarı
serkan

MesajDaihard, 08 May 2009, 00:03

gercekten burası bir daihatsu platformu olduğundan ve bizler applause sahibi olduğumuzdan değil gercekten kaliteli bir otomobil keşke zamanında düzgün bir adam getirebilip pazarlamasını yapabilseymiş o zaman daha farklı olabilirdi satış rakamları
Daihard

Mesajserkan, 08 May 2009, 00:07

bence saçma sapan matera mı materazi mi ne saçma sapan arabalar üreteceğine yeni applause üretmeli daihatsu.şu an gerçekten piyasa yakışıklı ve kullanışlı bir sedana aç bence. :)
Kullanıcı avatarı
serkan

MesajDaihard, 08 May 2009, 00:19

sana canı gönülden katılıyorum ancak bu iş biraz da toyotayla olan ilişkilerle yürüdüğü için sedan üretimi bizim siz kompakt araçlarla devam edin diyorlar benim bildiğim öğrendiğim. bence de 1-2 çeşit yine biri lift back biri de tam anlamıyla üst segmentte bir sedan olsa tadından yenmez materia projesi iyi yine de görünümü ve iç hacmi için alanlar çok oldu ama yine de uzun araç üretimi konusunda söylediklerim geçerli.
Daihard

Mesajserkan, 08 May 2009, 00:26

yok abi sevmiyorum o arabaları ben.daihatsu markası benim için applause modeli ile başlamış ve bitmiştir.zerre ısınamıyorum hiçbir arabasına.toyota farklı ama.honda ve toyota dedinmi benim için akan sular durur.subaru dada buharlaşır :)
Kullanıcı avatarı
serkan

MesajDaihard, 08 May 2009, 00:29

zevklerimiz ve tercihlerimiz aynı tebrik ettim :) 8)
Daihard

Mesajserkan, 08 May 2009, 00:34

ehehe :)..eywallah kardeş..ya aslında applause ciler çok aktif değil.aslında olacak bir buluşma yapsak konuşacak çok şey var ama azız ve aktif değiliz.denizlide ömer diye bi arkadaş var "kafter" nickli o da çok seviyor arabasını ama aktif değil.hayret ediyorum.
Kullanıcı avatarı
serkan

MesajUmut-Gultekin, 08 May 2009, 08:38

Sevgili Applause'cular :)

Buyurun size Sedan Daihatsu: Daihatsu Altis (Maalesef Türkiye'de yok)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajDaihard, 08 May 2009, 19:00

umut iyi hoş diyorsun da bu bana hitap eden olay değil yani toyota üretimi araçların daihatsu logosuyla donatılması değil olay bizim araçlar gibi safkan olmalı yoksa toyota supra bile var daihatsu markasıyla satılan :lol:
Daihard

Mesajkafter, 09 May 2009, 02:01

merhaba arkadaşlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah. muhabbeti okudum da Serkan benden
bahsetmiş evet buralardan uzak kalıyorum bir köyde görev yapıyorum ne yazıkki internet yok bende
haftasonu şehre gelince takılabiliyorum ancak. Serkan dediğin gibi çok seviyorum arabayı ama ben
ona baktıkça o bana yamuk yapıyor yine sorunlarla boğuşuyorum. geçen hafta devirdaimi değiştirdim
(70 TL made in japan). lpg filtresini değiştirdim gaz ayarı yaptırdım ama yine bazı sorunlarım var.
lpg de olsun benzinde olsun araba gitmiyor, eskiden lpgde bile gaz pedalına dokundummu araba atardı kendini şimdi benzinde pedalı sonuna dayıyorum 3bin devirin üstüne zor çıkıyor. karbüratörde mi
birşey var anlamadım sabah sanayiye götüreceğim bakalım ne olacak. sanayide yeni bi japoncu buldum
inşallah apllauseden de anlıyordur.
kafter

Marka: Daihatsu
Model: Applause

MesajUmut-Gultekin, 09 May 2009, 11:31

Daihard yazdı:umut iyi hoş diyorsun da bu bana hitap eden olay değil yani toyota üretimi araçların daihatsu logosuyla donatılması değil olay bizim araçlar gibi safkan olmalı yoksa toyota supra bile var daihatsu markasıyla satılan :lol:

Daihatsu üretimi arabaların Toyota logosuyla satılması güzel ama di mi :) Bence grup şirketi olduktan sonra bu tarz alışverişlerin zararı olmaz, faydası olur. Yine de tabii neredeyse tüm modeller içinde en "safkan" Daihatsu, tartışmasız Applause'dur.

Daihatsu logolu Supra'yı görmek isterim. Bugüne kadar öyle birşey hiç görmedim. Bir link verebilir misiniz?
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

ÖncekiSonraki

Dön Applause

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir