camoka yazdı:sevgili setlerss, o zaman ben bir soru sorayım.
forumdaki tüm materia başlıklarını karıştırdım ama gold paketindeki kızaklı koltuklarla nihai bagaj hacminin ne olduğuna bir türlü ulaşamadım. sadece bir yerde "iki koca bavulu diklemesine koyabiliyorum, onlar bile sığıyor" mesajı var.
arka koltukları en öne çekince bagaj hacminin ne olduğuna dair rakamsal değer verebilir misin?
teşekkürler.
Umut-Gultekin yazdı:camoka yazdı:sevgili setlerss, o zaman ben bir soru sorayım.
forumdaki tüm materia başlıklarını karıştırdım ama gold paketindeki kızaklı koltuklarla nihai bagaj hacminin ne olduğuna bir türlü ulaşamadım. sadece bir yerde "iki koca bavulu diklemesine koyabiliyorum, onlar bile sığıyor" mesajı var.
arka koltukları en öne çekince bagaj hacminin ne olduğuna dair rakamsal değer verebilir misin?
teşekkürler.
619 litre. Kaynak: Materia Broşürü
camoka yazdı:pardon arkadaşlar ben şimdiye kadar materia goldlardaki 230 litre olan bagaj hacminin kızaklı koltukları sayesinde daha da artacağını düşünmüştüm, şimdi anlyorum ki 230 litre kademe kademe azalıyor(bu arada arka diz mesafesi artıyor). yanlış mı anlamışım?
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir