FaTiH yazdı:Dosemeler cidden harika olmus!Kaca maloldu acaba merak ettim dogrusu!Bu arada Copen cidden cook keyifli gorunuyor!Guzel gunlerde kullanmaya devam edersin insaallah...
güzel yorumlarınız için teşekkürler umarım daha güzelleri sizlerin olur, Fatih sana sabah hotmail den e-mail gönderdim, gelmişmi diye kontrol edebilirmisin? forumda kimseye özel mesaj gönderemiyorum sebebini anlayamadım
Koltukları, bu konuda belki de Türkiyede uzun yıllardır en iyi işi çıkaran firmada, nişantaşında bulunan art car da yaptırdım, işçiliklerine bakıp fiyatından da korkmayın, eğer suni deri yaptırırsanız 600 tl civarında bir rakama geliyor ve suni deriyi daha çok tavsiye ediyorlar, konfor-görünüm olarak en ufak farkı yok, temizlemesi daha kolay, daha dayanıklı...direksiyonu ise süet kaplama işlemine 250 tl alıyorlar, yanında vites körüğünü de süet yaparak hediye ediyorlar...Özellikle direksiyon simidi aşınanlara şiddetle tavsiye ederim.
Benim aracımda suni deri kullanamadık çünkü fotolarda fazla belli olmayan bir detay işçiliği sebebiyle, o uygulama için sadece gerçek deri kullanılabiliyordu, bana direksiyonla beraber 2 koltuk 2 kapı içi toplam1050 tl ye maloldu. 1 iş gününde teslim ediyorlar ama önceden mutlaka arayıp randevu almak gerekiyor.