celiko yazdı:Ben de o civardayim, sorun olmayacak demek ki.
Ancak yine de arabayi yakindan gormeden parayi hazirlayip 6-8 saat yol gidip (daha yakinda bulamayacagim icin) arabayi almak korkutucu geliyor. Yakindan begenip begenmeyecegimi bile bilmiyorum:)
Servisten ogrendigim kadariyla 5-6 tane varmis Copen Ankara'da, keske birisi buraya da girse:)
Selamlar
Bende alırken senin gibiydim. hatta aldıktan sonra eve gelirken niye bunu aldım ki diye sordum. normal bir arabadan küçük olduğu için oyuncak almış gibi hissettim. eyvah param boşuna gitti. şimdi kime satarım ben bunu diye düşündüm. amaaaa
çok kısa süre içinde o akşam ve ertesi gün hatta ilerleyen günler gittikçe fikirlerim değişti. araç görüntü olrak çok güzel. buna o güzelliği veren ise küçük olmasıymış meğer. şimdi onsuz yapamıyorum iyiki almışım.aldıığım günden beri insanlarla yaşadığım enstanteneler girdiğim muhabbetler bana davranışlarını anlatamam. ben gri istiyordum aslında ama kırmızı denk geldi ve kırmızının bu kadar güzel bir kırmızı olduğunu bilmiyordum. şimdi mutlaka kırmızı copen olsun diyorum. başka renk copen olmaz diye düşünüyorum. yani ilk görüşe aldanmayın gözünüzü kapayıp alın derim. gerekirse parayı sokağa atın derim. insanlarla yaşadıklarınız size bakışları yaptığınız hava hepsine değer.........