Copen almayı düşünüyorum ama sorularım var ?

Daihatsu'nun meşhur roadster'i. Tavanı bir düğmeye basılmak suretiyle otomatik olarak katlanarak bagaj bölmesinin içine saklanmaktadır.
Forum kuralları
Sayın Copen Kullanıcısı:
Sitemizde aracınızla ilgili yeterli bilgi bulunmadığını ya da aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsanız, sizi merak ettiklerinizi sormaya davet ediyoruz. Daihatsu ve modelleri ile ilgili her türlü bilgiyi derleyip siz üyelerimize sunmak için gayret sarfediyoruz. Bu bağlamda çeşitli bilgileri sorulmaksızın ekliyoruz. Fakat herkesin, her modelle ilgili ihtiyacı olabilecek her türlü bilgiyi düşünüp bulmaya ve yazmaya takdir edersiniz ki fırsat bulmak olanaksız. Bu yüzden, eğer aradığınızı bulamadıysanız, sizi, sorunuzu yöneltmeye davet ediyoruz. Daihatsu Aşıklarından birisi size mutlaka yardımcı olacaktır :)

Re: Copen almayı düşünüyorum ama sorularım var ?

Mesajgönderen celiko tarih 12 May 2011, 19:53

Ben de o civardayim, sorun olmayacak demek ki.
Ancak yine de arabayi yakindan gormeden parayi hazirlayip 6-8 saat yol gidip (daha yakinda bulamayacagim icin) arabayi almak korkutucu geliyor. Yakindan begenip begenmeyecegimi bile bilmiyorum:)

Servisten ogrendigim kadariyla 5-6 tane varmis Copen Ankara'da, keske birisi buraya da girse:)

Selamlar
celiko

Marka: Daihatsu
Model: Copen

Mesajgönderen uydumarket tarih 12 May 2011, 23:54

celiko yazdı:Ben de o civardayim, sorun olmayacak demek ki.
Ancak yine de arabayi yakindan gormeden parayi hazirlayip 6-8 saat yol gidip (daha yakinda bulamayacagim icin) arabayi almak korkutucu geliyor. Yakindan begenip begenmeyecegimi bile bilmiyorum:)

Servisten ogrendigim kadariyla 5-6 tane varmis Copen Ankara'da, keske birisi buraya da girse:)

Selamlar

Bende alırken senin gibiydim. hatta aldıktan sonra eve gelirken niye bunu aldım ki diye sordum. normal bir arabadan küçük olduğu için oyuncak almış gibi hissettim. eyvah param boşuna gitti. şimdi kime satarım ben bunu diye düşündüm. amaaaa

çok kısa süre içinde o akşam ve ertesi gün hatta ilerleyen günler gittikçe fikirlerim değişti. araç görüntü olrak çok güzel. buna o güzelliği veren ise küçük olmasıymış meğer. şimdi onsuz yapamıyorum iyiki almışım.aldıığım günden beri insanlarla yaşadığım enstanteneler girdiğim muhabbetler bana davranışlarını anlatamam. ben gri istiyordum aslında ama kırmızı denk geldi ve kırmızının bu kadar güzel bir kırmızı olduğunu bilmiyordum. şimdi mutlaka kırmızı copen olsun diyorum. başka renk copen olmaz diye düşünüyorum. yani ilk görüşe aldanmayın gözünüzü kapayıp alın derim. gerekirse parayı sokağa atın derim. insanlarla yaşadıklarınız size bakışları yaptığınız hava hepsine değer.........
uydumarket

Model: Cuore

Mesajgönderen celiko tarih 13 May 2011, 22:59

Tesekkurler,
Ben de pisman olmayacagimi dusunuyorum zaten.
Hem belki gorunce daha cok hosuma gider ve daha da aceleye falan getiririm:)
celiko

Mesajgönderen celiko tarih 20 May 2011, 00:05

Kesin kararimi verdim ama araba yok simdi de:)
Bildiginiz uygun fiyatli bir Copen var midir?

İstanbulda bir tane var 16000'de ama cok istiyor
celiko

Mesajgönderen uydumarket tarih 21 May 2011, 23:52

celiko yazdı:Kesin kararimi verdim ama araba yok simdi de:)

[*]
havalar ısındı. artık işiniz zor :)
uydumarket

Mesajgönderen celiko tarih 03 Tem 2011, 16:03

uydumarket yazdı:

[*]

Sonunda usenmedim gittim izmirden aldim geldim Copeni. Artik 24bin de kazasiz bir Copenim var:)
Cevap veren herkese tesekkurler
celiko

Mesajgönderen uydumarket tarih 07 Tem 2011, 00:42

celiko yazdı:
uydumarket yazdı:

[*]

Sonunda usenmedim gittim izmirden aldim geldim Copeni. Artik 24bin de kazasiz bir Copenim var:)
Cevap veren herkese tesekkurler

hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.
kaça aldın ne renk, sport modelimi biraz bilgi verirmisin...
uydumarket

Mesajgönderen celiko tarih 07 Tem 2011, 20:00

Cok tesekkurler
Evet sport versiyon 2007 model 2007 aralik cikisli. Kazasi yok. Fiyat da uygun oldu, 21500e anlastik ama gidis gelis 22000 e patladi. Araba koyu gri renk. Orjinal halinde, ekstra sadece alarm var.

izmirden de ankaraya kadar Copen le geldim zevkli bi yolculuk oldu:) Yolda cok garip tepkiler aldim:) Simdilik cok memnunum umarim sorun cikmaz sonradan:)

Soru olan varsa zevkle yanitlarim
celiko

Mesajgönderen FaTiH tarih 07 Tem 2011, 22:03

Hayırlı olsun Celiko; kazasız belasız; bolca üstsüz bir şekilde, yazın-baharın tadını çıkara çıkara binersin inşaallah! Ank.ın neresindensin? Ben Eryaman dayım.. Yakınsan falan görüşelim isterim bir gün; hem bizler tanışırız; hem de Daihatsu larımız! :D
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen celiko tarih 08 Tem 2011, 21:28

FaTiH yazdı:Hayırlı olsun Celiko; kazasız belasız; bolca üstsüz bir şekilde, yazın-baharın tadını çıkara çıkara binersin inşaallah! Ank.ın neresindensin? Ben Eryaman dayım.. Yakınsan falan görüşelim isterim bir gün; hem bizler tanışırız; hem de Daihatsu larımız! :D

Cok tesekkur ederim Fatih, gecen haftasonu eryamandaydim bir ara, normalde kavaklidere tarafindayim. Su bakim-koruma islemlerini tamamlayim gorusmeyi isterim:)

Bu arada hangi servisi kullaniyorsun? 2 tane var galiba ankarada.
celiko

Mesajgönderen FaTiH tarih 08 Tem 2011, 22:34

Hayırlısı bakalım; görüşmek üzere diyelim o zaman.. Valla araçta arıza yoksa Tecimeroğlu na gitmem, dışarıdan alırım 5W-30 yağımı Şaşmaz sanayiideki yetkili servise giderim..50 TL ile 75 TL işçilik arasında (aracın ağır bakımı mı hafif bakımı mı duruma göre) yağını antifrizini suyunu hava filtresini orjinal parçalarla v.s. hallettiririm devam ederim..Ha yağı neden dışarıdan alıyorum derseniz de çünkü bizde tavsiye edilen yağ 5W-30 iken bu yetkili servisler inatla 10w-40 kullanmaya çalışıyorlar..Üstelik daha yüksek meblağ karşılığında, daha ucuz olması gerekirken.Herneyse..Araçta arıza gibi hissettiğim birşey varsa MTA nın hizasındakine giderim ancak.. Çünkü Eskişehir yolunda ki MTA nın oradaki yetkili servisimiz Ank.daki en deneyimli yetkili servis! Ama gelgelelim nereden nasıl etsek de biraz daha gelirimiz olsa tarzında düşünen bir servis..!Bir kaç defa gittim oraya; açıkçası benim şahsi deneyimim bu..Ama tabii karar sizin.. Bakımı benim dediğim şekilde yaptırmayı düşünürseniz mümkün olan en uygun fiyata falan; benimle iletişime geçin yine buradan, yardımcı olmaya çalışırım.. :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Önceki

Dön Copen

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir