Arkadaşım ben copen'ı yakından görmedim ancak sana muhakkak birileri yardımcı olacaktır. Sadece kimse ilgilenmiyor havasına girmemen açısından mesaj yazıyorum. Bir çoğu bilmedikleri bir konu hakkında yorum yapmaktan kaçındığı için yazmıyordur emin ol. Copen çok tatlı bir araba eminim ki dolaşırken gözler üzerinde olacak bir arabadır. Boy ve kilo olarak o arabanın içine rahat rahat sığarsın hatta küçük bile gelebilrsin diye düşnüyorum.

Ben kendi aracım olan sirion'dan bahsedecek olursam servis fiyatları aman aman pahalı değil. Millet diyor ki işte farı şu kadar bilmem stop'u şu kadar falan... yeni model bir çok arabanın aksam fiyatlarına bakarsan onlar da aşağı yukarı aynı buna emin ol. Performans olarak da youtube'dan bakabilirsin ön bilgi olarak. Arkadaşım dediğim gibi hani mesaj yazdım kimse ilgilenmiyor demeyesin diye yazıyorum. Ancak kendi aracımdan örnekler vererek açıklama yapabiliyorum. Ancak bir çok otomobile göre japon otomobilleri çok seri onu diyebilirim. Kendisinden beklenenin fazlasını veriyor o küçümecik motorlar

Umarım alırsınız da bir dostumuz daha olur. Hayırlı olsun şimdiden.