copen aranıyor

Daihatsu'nun meşhur roadster'i. Tavanı bir düğmeye basılmak suretiyle otomatik olarak katlanarak bagaj bölmesinin içine saklanmaktadır.
Forum kuralları
Sayın Copen Kullanıcısı:
Sitemizde aracınızla ilgili yeterli bilgi bulunmadığını ya da aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsanız, sizi merak ettiklerinizi sormaya davet ediyoruz. Daihatsu ve modelleri ile ilgili her türlü bilgiyi derleyip siz üyelerimize sunmak için gayret sarfediyoruz. Bu bağlamda çeşitli bilgileri sorulmaksızın ekliyoruz. Fakat herkesin, her modelle ilgili ihtiyacı olabilecek her türlü bilgiyi düşünüp bulmaya ve yazmaya takdir edersiniz ki fırsat bulmak olanaksız. Bu yüzden, eğer aradığınızı bulamadıysanız, sizi, sorunuzu yöneltmeye davet ediyoruz. Daihatsu Aşıklarından birisi size mutlaka yardımcı olacaktır :)

copen aranıyor

Mesajgönderen izmirlicem tarih 09 Oca 2012, 21:13

mrb abiler ben aranıza yeni katıldım ve şubatta 22 yaşına gircem.araba aldırmak şart oldu :) 30 bine kadar güzel görünen az yakan copen vergi vs copeni seçtim.kullanıcı yorumları performansı nsldır?sakinde şehir içi ne yakar aydınlatırsanız her konuda sevinirim abilerim.teşekkürler
izmirlicem

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: copen aranıyor

Mesajgönderen argyle tarih 10 Oca 2012, 13:40

Bu soruların cevapları forumda bir hayli var.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen celiko tarih 14 Oca 2012, 22:19

Merhabalar,
öncelikle hoş geldiniz, forumda yeterli cevap var ama ben de daha önceden deneyimlerimi paylaşmamış olduğumdan paylaşmak istedim.

Kullanım açısından oldukça sportif bir araç. Hafifliğinden ötürü birçok araca kafa tutabilirsiniz. Süspansiyonlar benim gördüğüm en sert süspansiyonlar, bu da virajlarda arabayı oldukça stabil yapıyor. Fazla zorlayınca kafadan kayıyor. Ama lastikler kalınlaştırılınca bu durum da düzelir galiba, yapan arkadaşlar cevap verir belki. Frenler bence çok iyi, ben ani fren yaparken gözüm hep aynada kalıyor acaba arkamdaki de durabilecek mi diye:)

Aracın içi geniş ama biraz basık, özellikle yan camların alçaklığı alışmayı gerektiriyor, ilk bindiğinizde zor gelebilir. Recaro koltuklar çok rahat, izmirden gelirken 8 saatte hiç mutsuz etmediler beni ve kışın da ısıtma özelliği çok faydalı. Tavan kapalıyken tıkırtı sorunu oluyor ama onun da cevabı bu forumda mevcut.

Yakıt olarak fazla dikkatli davranmayan biri olarak ben sehir ici 8lt falan yakıyorum. Bunun içinde akşam bayağı sıkışık Ankara trafiği de dahil. Depo küçük olduğu için çabuk bitiyor ama fullemek için de diğer araçlara nispeten cuzi bir rakam ödeniyor.

Copenin motoru güvenilir bir motor hic sorun yaşamadım ve internette de ciddi bir sorun gormedim, aracın tavanıyla falan ilgili de hic olumsuz bir deneyimim ya da bilgim olmadı.

Son olarak yazın Copen'i kullanmak o kadar zevkli ki alırsanız yazın içinden çıkmanız pek mümkün olmaz:) SLK'dan falan fazla ilgi cekmesi konusuna hiç girmiyorum:)

Merak ettiğiniz başka bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım. Eğer cabrio konusunda eminseniz bence sizin yaşınızda kesinlikle alınacak otomobil Copen.

Selamlar
celiko

Model: Copen

Mesajgönderen Düdük tarih 27 Oca 2012, 12:36

Sattığıma hala pişmanım.. Bu cevap senin için yeterlidir.

Hayatımda bir arabadan bu kadar zevk almamıştım..
Düdük

Model: Copen

Dön Copen

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir