Copen imi satıyorum

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

Copen imi satıyorum

Mesajgönderen celiko tarih 28 Kas 2011, 23:01

Merhabalar,

Büyük bir heyecanla alıp kullandığım Copenimi satılığa çıkarıyorum. Diğer arabamı da satıp 4 kapılı turbo beslemeli bir oto almak gibi bir planım var.

Copen im kazasız boyasız 2007 model çalışmayan yeri yok ve sport paket. Fazladan Green açık hava filtresi taktım ama orjinali de duruyor onu da vereceğim. Çok güzel bir sesi var bu arada:) Arac 25000 kmye daha yeni geldi.

Resimleri malum siteye koyacağım yarın öbür gün. Bu da linki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-sorunsuz-kazasiz-copen-sport-paket-65773821/detay/

Ama daihatsuaskina.com'dan biri alırsa çok daha fazla hoşuma gider:)

Eğer ilgilenen varsa haber versin bana
Saygılar
celiko

Marka: Daihatsu
Model: Copen

Re: Copen imi satıyorum

Mesajgönderen omer tarih 30 Kas 2011, 00:16

ben de bır copen almayı cok dusunuyorum bu forumuda bu gun buldum arabanla ılgılenmek ısterım tek sorun ankarada olman resımlerını bı sekılde koyma sansın yokmu
omer

Marka: Henüz Arabam Yok

Mesajgönderen omer tarih 30 Kas 2011, 00:23

BASKA COPEN SATMAK ISTEYENLERE DUYURULUR ISTANBULDAN BAKIYORUM OZELLIKLE
omer

Marka: Henüz Arabam Yok

Mesajgönderen argyle tarih 30 Kas 2011, 14:04

Arkadaşım, tüm Türkiye'de kaç tane var ki illa İstanbul'da olsun diyorsun? Ankara gayet yakın, illa İstanbul diye ısrar etme bence.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen uydumarket tarih 30 Kas 2011, 21:35

omer yazdı:BASKA COPEN SATMAK ISTEYENLERE DUYURULUR ISTANBULDAN BAKIYORUM OZELLIKLE

istanbulda en temiz ve full otomatik tavanlı copen bende :) biraz düşüneyim satmaya karar verirseem haber veririm. forumda resimleri ve tavan videosuda mevcut. 17.000 km de kazasız ve 2007 üstelik kırmızı :)
uydumarket

Model: Cuore

Mesajgönderen Düdük tarih 04 Nis 2012, 14:19

hocam site aracılığıyla mesaj atmıştım ama anlaşamadık, eski copenimde bu renk ve bu kadar temizdi.

rakam olarak verebileceğim son 21.000 TL dir, onaylarsanız almak istiyorum
Düdük

Mesajgönderen celiko tarih 05 Nis 2012, 18:49

Bu arada bu ilandan sonra ne yapiyorum ben diye vaz gecmistim satmaktan ve ilani kaldirmistim:)
Bu aralar baska bir arabaya olan sevdam yuzunden tekrar satista araba.

Umarim sattiktan sonra pisman olmam ama Sayin Duduk'e bakinca pisman olacagim belli. Bir yil mi dayanabildiniz:) Bu arada siz de cok fiyat kiriyorsunuz oyle olmaz. Bence arabamin hakkini vermiyorsunuz:)
celiko

Mesajgönderen Düdük tarih 07 Nis 2012, 09:25

celiko yazdı:Bu arada bu ilandan sonra ne yapiyorum ben diye vaz gecmistim satmaktan ve ilani kaldirmistim:)
Bu aralar baska bir arabaya olan sevdam yuzunden tekrar satista araba.

Umarim sattiktan sonra pisman olmam ama Sayin Duduk'e bakinca pisman olacagim belli. Bir yil mi dayanabildiniz:) Bu arada siz de cok fiyat kiriyorsunuz oyle olmaz. Bence arabamin hakkini vermiyorsunuz:)

:) merhaba hocam, 2 sene dayandım ama mecburiydi, aracımın bedelini bir yakınıma borç vermiştim, şimdi para geri geldi ve aşk'ım diyebileceğim bir aracı tekrar almak istiyorum, kullanırken büyük keyf almıştım.

Rengi de aynı kurşun griydi:)

Rakamım gerçekten düşük değil, eğer olur derseniz ben ciddi alıcıyım ve hemen alacağım. 2 sene sonra tekrar alırsınız benden geri, sonra ben gene alırım sizden:) böylelikle araçtan uzak kalmayız:)
Düdük

Mesajgönderen rastaTR tarih 10 Nis 2012, 21:23

orijinal hava filtresini ayrı olarak satmayı düşünür müsünüz?
2005 Sirion 1.3 LS otomatik
2010 Materia 1.5 Gold otomatik
2006 Copen 1.3
rastaTR

Model: Materia

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir