coure almak istiyorum

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

coure almak istiyorum

Mesajgönderen mehmet2666 tarih 25 Eyl 2010, 16:20

arkadaşlar ailenize katılıp coure almak istiyorum
sahibinden de kırmızı bir tane buldum sizce nasıl
ilan no 5236379
mehmet2666

Marka: Daihatsu
Model: Diğer

Re: coure almak istiyorum

Mesajgönderen sezgin123 tarih 05 Eki 2010, 19:47

aracın elektrikli direksiyonu olması büyük avantaj bu da sadece high gradelerde var diğer hepsi mekanik direksiyon şehir içinde kullanımı çok zor helede orijinal lastikleri bulmak çok zor lastiği hafif büyüttüğünde direksiyon çok belirgin şekilde sertleşiyor mekanik direksiyonlu alırsanız aklınızda bulunsun mutlaka orijinal lastik kullanın, high gradeleri devir saatinden ayırabilirsin devir saati yoksa elektrikli direksiyonda yok demek bizde hem low grade hem high grade her iki araçta vardı high grade piyasada bilinmediği için low grade ile aynı fiyata satılıyor ve piyasada pek bulunmuyor ancak ek özellikleri en az 1500 tl ye bedel ve bunları sonradan low grade monte etmek mümkün değil alacağınız araba şimdiden hayırlı olsun coureyi her açıdan tavsiye ederim
sezgin123

Model: Cuore

Mesajgönderen CAN ANTALYA tarih 09 Ara 2010, 22:20

HENÜZ ARAÇ ALMADIYSANIZ BENİM COUREYİ ÇOK BEĞENİRSİNİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.2004 HIGH GRADE
DÜŞÜNÜRSENİZ İRTİBATA GEÇELİM.
CAN ANTALYA

Model: Cuore

Mesajgönderen farukayata tarih 28 Haz 2011, 12:05

CAN ANTALYA yazdı:HENÜZ ARAÇ ALMADIYSANIZ BENİM COUREYİ ÇOK BEĞENİRSİNİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.2004 HIGH GRADE
DÜŞÜNÜRSENİZ İRTİBATA GEÇELİM.

Arkadaşım Aracın High grade olduğu nerede yazıyor ruhsattamı ? Tşk.
farukayata

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir