Couremden ayrılma kararı verdim :(

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

Couremden ayrılma kararı verdim :(

Mesajgönderen trubulans tarih 20 Tem 2010, 17:55

ilanımı verdim zorlanarak da olsa. İlk aldığımda niye aldın diyenler şimdi satma diyorlar. e satılmazsa kullanmaya devam ederiz. terios veya jimny almak için bu kararı verdim.
Eklentiler
DSC00466.JPG
DSC00466.JPG (82.25 KiB) 465 kere görüntülendi
DSC00486.JPG
DSC00486.JPG (80.86 KiB) 464 kere görüntülendi
DSC00485.JPG
DSC00485.JPG (72.96 KiB) 464 kere görüntülendi
DSC00461.JPG
DSC00461.JPG (73.35 KiB) 462 kere görüntülendi
DSC00481.JPG
DSC00481.JPG (71.1 KiB) 462 kere görüntülendi
Kullanıcı avatarı
trubulans

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: Couremden ayrılma kararı verdim :(

Mesajgönderen 50mg tarih 20 Tem 2010, 19:03

Hayırlı olsun kız gibi masallah.Fiyat konusundada bilgilendirirsen milleti taliplisi cıkar heralde.Ben 2 ay denedim internetten şahin fiyatına alan olmadı kazasız 2005 model arabayı belkide burası doğru yerdir.
50mg

Model: Cuore

Mesajgönderen trubulans tarih 20 Tem 2010, 23:38

10500 tlden satmayı düşünüyorum, arabanın şu an için sıfır masrafı var. Alacak olan değerini bilir inşaAllah. 9000 veren oldu lakin bu rakam alış fiyatım ve yapılan masrafların çok altında. Bakalım ne olacak. ilan sahibinden.com da;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3523/detay
Kullanıcı avatarı
trubulans

Mesajgönderen uydumarket tarih 21 Tem 2010, 00:43

bu araçların alım satımlarıyla hayli mesai geçirmiş bir kişi olarak birkaç kelime yazmadan yapamayacağım...

öncelikle bu araçların fiyatlarını şahin doğan yada başka araçlarla mukayese ederek fiyat belirlemek yanlış olur. ilanı verdiğiniz siteyi baz alarak fiyat belirleyebilirsiniz çünkü sizde orda satmaya çalışıyorsunuz. yani elinizdeki araçtan daha üstün bir araç varsa (mesela modeli mesela dört kapı oluşu mesela kliması) sizin aracın satılması için onların satılmasını beklemek zorunda kalırsınız.
aracınız manuel vites ise otomatik olarak bayan alıcı grubundan çıktığınız için müşterileriniz de erkek olacaktır. buda satışı uzatacaktır. bu araçlarda her model 1000 tl ve kliması 1500-2000 tl gibi bir fark yaratıyor.
uzun lafın kısası 2006 model dört kapı klimalı 12.000 tl ye araç bulmak mümkün iken insanlar 2000 tl için klimalı ve iki kapı fazla almayı tercih ediyor. aracınızı satarken alıcı gibi ve üstelik daihatsuyu tanıyan biri olarak şu soruyu kendinize sormanız gerekir. "ben olsam benim aracımı mı yoksa diğer bu aracımıalırım "

kişisel yorumum: masraf etmeniz yada etmemeniz satarken kimse sormaz. bu yüzden gerçekten satmak isterseniz 9000 tl veren arkadaş ile tekrar bir masaya oturun derim..

niyetim moralinizi bozmak değil yardımcı olmak .umarım yanlış anlamazsınız.

not: aynı özelliklere sahip üstüne 1000 tl gaz takılmış ve 500 tl ruhsat masrafı yapılmış yine böyle film kolon vs. masraf edilmiş tanponları boyanmış 2005 tek kapı bir aracı 8500 tl ye yeni aldım.alırkende pek talibi yoktu.....bilginize
inşallah siz aracı istediğiniz rakama satarsınız. böylece bizim arabalarında değerlendiğini prim yaptığını anlarız.....

sevgiler
uydumarket

Mesajgönderen trubulans tarih 21 Tem 2010, 11:32

sizin aracı bilmiyorum ama 52000 km avantajım var, tabi blli olmaz bu . Cuoremi 9 a satacağıma binerim daha iyi, ben 10,5 tan biraz indirim yapıp 10200 civarı düşünüyorum. uno munoları millet 8-9 a ilan veren var 10 yaşından büyük arabaları. onları Cuore ile kıyaslamam bile. Daihatsu , Türkiyede gerçek değerini bulamamış olsa da bana göre değerli. 5 dakika süren bunu itiraf ediyor zaten. neyse olursa ne ala olmazsa durmak yok yola devam :)
Kullanıcı avatarı
trubulans

Mesajgönderen djkaktus tarih 21 Tem 2010, 22:32

valla kardes 9 bin tl ii vermisler hemen ver derim bu araclar her gecen gün özellikle tek kapılar fiyat kaybediyor uydumarket saolsun beni bu dertten kurtardı allah razı olsun
djkaktus

Mesajgönderen uydumarket tarih 22 Tem 2010, 00:45

djkaktus yazdı:valla kardes 9 bin tl ii vermisler hemen ver derim bu araclar her gecen gün özellikle tek kapılar fiyat kaybediyor uydumarket saolsun beni bu dertten kurtardı allah razı olsun

siz kötü bir tecrübe yaşadınız.sebebi ise aracı bilmeden almıştınız arkadaşın dediği gibi unu tofaş vs sandınız. onlar gibi biraz masraf edeceğinizi veya yan sanayi parça bulacağınızı zannettiniz. çok üzüldüm...

işte insanlarda bu yüzden pek yanaşmıyorlar 9 liraya bunu almaktansa 7 liraya uno almayı tercih ediyorlar. haklılarda. çünkü araçları tanımıyorlar bilmiyorlar en ufak bir şey çıkıp ta servise dünya kadar para bayılmaktan korkuyorlar.bu araçlardan anlayan çok az kişi var. biliyorlarki uno nun radyatörü 50 tl bunlarınki 350. biliyorlar ki unonun tanponu 60 tl bunlarınki 500 ... bu parçalar yüzünden bu araçlar yerinde sayıyor. kendi silahları ile kendilerini vuruyor japonlar.
bunun böyle olması 5 adet cuore elinden geçmiş biri olrak benide üzüyor ama vazgeçemiyorsunuz işte.....

sevgiler
uydumarket

Mesajgönderen djkaktus tarih 22 Tem 2010, 10:31

zaten bu aracların tek dezavantajı bu sürüs keyfi güzel ancak yan sanayi parcası yok servis harici hiçbir parcası bulunmuyor eger yan sanayi veya ucuz birsey olsa parcaları gercekten binilcek arac
djkaktus

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir