SonCuoreci yazdı:Önceki gün arabaya 20 liralık 97 oktan alırken pompacıya sordum "nedir bu koku?" diye "egzozda delik vardır abi, vurmuşsundur bir yere" diyerek geçiştirdi ama ben aracımın altını hiç vurmadım diyebilirim, ayrıca aracın altına doğru eğilip kokladığımda, kokunun oradan değil depo kapağının oralardan geldiğini farkettim...
SuperSonic yazdı:Saçma olacak ama kapak deforme olmuş, açık kalıyor ya da benzin depon delinmiş benzinin akıyor ama sen dünyanın en ekonomik benzinli 1.0 arabasını kullandığın için benzininin eksildiğini farketmiyor olabilir misin
Sirion gti yazdı:bence doruk koyveriyodur sende benzin mazot sanıyosundur has delikanlı gazını heheh iğrenç oldu biliyorum
FaTiH yazdı:Aman iyi çok şükür...!Ciddi bir olay olmadığına sevindik!Sahi masrafın ne oldu Cuore ile serviste?Fatura dökümünü bizimle paylaşırsan seviniriz??
mustafa yazdı:merhaba, geçmiş olsun. depo iç kapagı derken, çevrilerek açılıp kapanan depo kapağındanmı bahsediyorsun.
kapak öyle hemen bozulan bir parça değildir neden bozulmuş bilgi verdilermi merak ettim.
mustafa yazdı:bide senin cuoreden sıcak tarafta fan çalıştırdığın zaman rahatsız edici nemli bir koku geliyormu? artık mevsimide geliyor sürekli fan çalıştıracağız.
Dön Motor, Şanzıman, Elektrik, Lastik, Yakıt, Katkı ve Teknik Konular
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir