Cuore Fotoğrafları

İnternet'ten bulduklarımız ya da kendi araçlarımızın fotoğrafları.

Re: Cuore Fotoğrafları

Mesajgönderen camoka tarih 10 Haz 2008, 11:09

doorman gibi ben de dolmuşçu - taksici pataklayan polislere fazla mesai verilmesi taraftarıyım.
hem bu gibi etkinliklerde polis - vatandaş kaynaşması da sağlanır; el ele, gönül gönüle bir temiz dayak atarız. polis ve halk gücünün yetersiz kaldığı durumlarda jandarma da kullanılır.
bence şiddet tek çözüm, trafik ve demokrasi her milletin harcı değilmiş bunu gördüm 30 yıllık ömrümde.
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Sirion gti tarih 10 Haz 2008, 11:29

Bu toplu taşıma aracı sürenleri sınavdan geçiriyolar her halde insani yanı ağır basanı almıyolar sadece içindeki insan ölmüş ama suretiyle gezenleri alıyorlar.Dağdan iniyolar şehre terör estiriyolar adamlar yarınını düşünerek yaşayan tiplerde değil en ufak kavgada kafaya levye dalağa yıldız tornavida ihtimalide var insan çekiniyo :twisted:
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen Doorman tarih 10 Haz 2008, 16:34

camoka yazdı:doorman gibi ben de dolmuşçu - taksici pataklayan polislere fazla mesai verilmesi taraftarıyım.
hem bu gibi etkinliklerde polis - vatandaş kaynaşması da sağlanır; el ele, gönül gönüle bir temiz dayak atarız. polis ve halk gücünün yetersiz kaldığı durumlarda jandarma da kullanılır.
bence şiddet tek çözüm, trafik ve demokrasi her milletin harcı değilmiş bunu gördüm 30 yıllık ömrümde.

İşin komik yani bu arkadaşlar birde polisler bize neden insan gibi davranmıyor diye yakınıyorlar??
Abi insana insan gibi davranılır adam sana niye insan gibi davransınki?
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen argyle tarih 24 Tem 2011, 18:13

Çoook geç olacak ama geçmiş olsun.
Bu konuda benim de diyeceklerim var:
Bunlar neticede hiç birşey olamamış hanzolar. Nasıl ehliyet aldıklarını da gördüm. Bir kere hocaları kamyoncu ayılardan oluşuyor genelde. Benim direksiyon sınavımda midibüslerle de sınav yapılıyordu aynı yerde. Bunlar en sağ şeritte durup, aday değişimi yapıyorlardı. Yani, bütün adaylar midibüse doluşmuş, sağ şeride çekip sırası gelen direksiyona geçiyordu. Tam böyle bir durumda yanlarından geçiyordum, herif direkt solundaki şeride kırarak (benim önüme) kalktı. Küt diye durmak zorunda kaldım orta şeritte, olan benim ehliyete oldu.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Önceki

Dön Fotoğraflar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir