Cuore Fotoğrafları

İnternet'ten bulduklarımız ya da kendi araçlarımızın fotoğrafları.

Cuore Fotoğrafları

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 09 Haz 2008, 11:31

Eveeet... Sonunda ben de boya koruma yaptırdım. Umut'un tavsiyesi üzerine, kendisinin de daha önce YRV'sine yaptırdığı Meguiars ile aracımın boyasını koruma altına almış bulunuyorum. Örnek teşkil etmesi bakımından da birkaç fotoğrafını sizlerle paylaşmak istiyorum.
(Bu arada Umut'a ve eşine, bize gösterdikleri misafirperverlikten ötürü sonsuz teşekkürlerimi burada tekrar sunmak istiyorum...
Buyrun bakalım:
IMG_1308.jpg
IMG_1311.jpg
IMG_1312.jpg
IMG_1313.jpg
IMG_1321.jpg
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: Cuore Fotoğrafları

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 09 Haz 2008, 11:38

Devam...
IMG_1327.jpg
IMG_1328.jpg
IMG_1330.jpg
IMG_1331.jpg
IMG_1333.jpg
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 09 Haz 2008, 12:01

SonCuoreci yazdı:(Bu arada Umut'a ve eşine, bize gösterdikleri misafirperverlikten ötürü sonsuz teşekkürlerimi burada tekrar sunmak istiyorum...

Rica ederim, ne demek. Her zaman bekleriz. Biz de geleceğiz inşallah şu hastalıklardan ve yoğunluktan bir kurtulalım da :)

Çok güzel oldu araba. Ayna niyetine kullanılabilir :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 09 Haz 2008, 12:10

SuperSonic yazdı:Çok güzel oldu araba. Ayna niyetine kullanılabilir :)

Öyle oldu ama benim klasik şanssızlığımdan, ertesi gün (yani dün) iki damla yağmur düştü arabanın üstünü çamur yaptı! :evil:
Zaten ne zaman araba yıkatsam ertesi gün %85 ihtimalle yağmur yağar! Ama olsun yine de yan kapıya doğru eğilinip saç taranabiliniyor rahatlıkla :D
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 09 Haz 2008, 12:42

SonCuoreci yazdı:
SuperSonic yazdı:Çok güzel oldu araba. Ayna niyetine kullanılabilir :)

Öyle oldu ama benim klasik şanssızlığımdan, ertesi gün (yani dün) iki damla yağmur düştü arabanın üstünü çamur yaptı! :evil:

Çok şanssızsın, sorma ;) Neredeyse seninkini pırıldattığımız gün benimkini pert ediyorduk. Şaka maka senin çizikler gitti, benim çizik geldi. Bir de araba çok kirliydi ya, yıkatmaya korkuyorum. Yıkatınca kesinlikle o gün görmediğimiz çizikler çıkacak kirin altından. Çizilmemiş olmasına ihtimal vermiyorum çünkü kukayı ezdim(pek önemli değil) ama direğe patlattım. Neyse bakalım... Allah beterinden korusun.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 09 Haz 2008, 12:48

SuperSonic yazdı: Neredeyse seninkini pırıldattığımız gün benimkini pert ediyorduk. Şaka maka senin çizikler gitti, benim çizik geldi. Bir de araba çok kirliydi ya, yıkatmaya korkuyorum. Yıkatınca kesinlikle o gün görmediğimiz çizikler çıkacak kirin altından. Çizilmemiş olmasına ihtimal vermiyorum çünkü kukayı ezdim(pek önemli değil) ama direğe patlattım. Neyse bakalım... Allah beterinden korusun.

Evet arkadaşlar bu arada cumartesi günü Umut'un arabayla, büyük bir felaketle sonuçlanabilecek bir kazayı Umut'un usta manevraları sayesinde tamponda açılan ufak bir çizikle atlattık çok şükür...
O gördüğümüz çizik dışında başka bir şey olacağını zannetmiyorum Umut, olursa da pasta-cila ile kapanacak türden olacaktur büyük ihtimal...
Tekrar tekrar geçmiş olsun, bir daha böyle şeyler yaşamayız inşallah...

Allah trafikteki öküzlerin şerrinden hepimizi korusun... Amin...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 09 Haz 2008, 12:52

SonCuoreci yazdı:Tekrar tekrar geçmiş olsun, bir daha böyle şeyler yaşamayız inşallah...

Allah trafikteki öküzlerin şerrinden hepimizi korusun... Amin...

Amin diyeyim ben de, ama olmayacak duaya Amin diyoruz gibime geliyor. Bunlardan kurtulmak için yapmak gereken basit esasında; İstanbul isimli kokuşmuş megaköyü terketmek yeterli. Ne yazık ki iş-güç yüzünden hiç bir yere gidemiyoruz.

Neyse konuyu daha fazla dağıtmayayım :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen camoka tarih 09 Haz 2008, 13:56

hayırdır ya, geçmiş olsun?
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 09 Haz 2008, 14:33

camoka yazdı:hayırdır ya, geçmiş olsun?

Onur'un arabayı Meguiars'da bıraktıktan sonra bize gitmek üzere yola çıkmıştık. Zaten sinirim bozuktu çünkü bir saat önce falan yol çalışması olan bir bölgeden (neresinde yok ki sanki iğrenç şehrimizin) geçerken, ufak bir kaya çarpıp, camımı zedelemişti. İleride yolun ortasına kukalar ve işaret direkleri yerleştiren elemanlar gördüm. O yüzden hızı kestim ve iki şeritli yolun sağ şeridine geçtim (sol şeridi yeni kapatmaya çalışıyorlardı). Hızımız 80-90 falan iken, sağdan yeni dizilen kukaların ve direklerin yanından geçerken en sağdan emniyet şeridinden bir minibus aynaya falan bakmaksızın yola süratle çıktı. Yola öyle bir noktada katıldı ki fren yapsam da duramama ihtimalim kuvvetliydi. Minibüsü niye daha önceden farketmedin derseniz bilmiyorum. Çok dikkatliyimdir oysa. Ya yol kenarındaki birşeyin arkasından fırladı yola ya da belki sohbete dalmış olabilirim. Neticede adam anayola katılıyor ama aynaya bakmıyor. Bu arada anayolun (E5) 2 şeritli olması ve çalışma yüzünden bunun 1 şeride indirilmesi de (güpegündüz) ayrı bir olay zaten... Neyse minibüse arka çaprazdan vurmamak için frenledim. Ancak duramayacağımı ve neticede arkadan vuran olacağımı anladığım için manevra yapmayı daha uygun gördüm. Yolun sağı eminyet şeridi olduğu için oraya girmedim çünkü başka tehlikeler yaratabilirdi. Ayrıca görüş sıfırdı. Onun yerine yeni kapattıkları ve ilerisinin boş olduğunu gördüğüm sol şeride sert bir manevrayla geçerek minibüsü sıyırdım. Sol şeride geçerken tamponun sağ ucuyla bir sinyal direğine patlattım. Az ileride de minibüsün yolunu kesmek için (tekrar sağa geçiyorum) bir tane kuka ezdim. Sonuçta elemanın yolunu kesip çektirttim sağa. Adama sordum "kardeş aynan yok mu senin", yanıt "kusura bakma görmedim" oldu.

Hiç değilse kusura bakma dedi... Genellikle böyle durumlarda bir de kendilerini haklı görüp dayılananlar çoğunlukta bu iğrenç şehirde... O yüzden çok takmadık, neşemizi bozmadık. Verilmiş sadakamız varmış deyip güzel bir gün geçirdik :) Olaylar sırasında Doruk hala uyuyor muydu, hatırlamıyorum :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen Sirion gti tarih 09 Haz 2008, 14:45

Olur böle şeyler nazar değmiştir.Ayrieten coure süper olmuş maşallah allah nazarlardan korusun tütüttü :) Abi sen arabayı yıkattığında yağmur yağıyosa adamlar boşuna uğraşıyo yağmur bombası falan sana bir tel açalım yıkat arabayı hep beraber serinleyelim :)
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 09 Haz 2008, 16:01

SuperSonic yazdı:
camoka yazdı:hayırdır ya, geçmiş olsun?

Onur'un arabayı Meguiars'da bıraktıktan sonra bize gitmek üzere yola çıkmıştık. Zaten sinirim bozuktu çünkü bir saat önce falan yol çalışması olan bir bölgeden (neresinde yok ki sanki iğrenç şehrimizin) geçerken, ufak bir kaya çarpıp, camımı zedelemişti. İleride yolun ortasına kukalar ve işaret direkleri yerleştiren elemanlar gördüm. O yüzden hızı kestim ve iki şeritli yolun sağ şeridine geçtim (sol şeridi yeni kapatmaya çalışıyorlardı). Hızımız 80-90 falan iken, sağdan yeni dizilen kukaların ve direklerin yanından geçerken en sağdan emniyet şeridinden bir minibus aynaya falan bakmaksızın yola süratle çıktı. Yola öyle bir noktada katıldı ki fren yapsam da duramama ihtimalim kuvvetliydi. Minibüsü niye daha önceden farketmedin derseniz bilmiyorum. Çok dikkatliyimdir oysa. Ya yol kenarındaki birşeyin arkasından fırladı yola ya da belki sohbete dalmış olabilirim. Neticede adam anayola katılıyor ama aynaya bakmıyor. Bu arada anayolun (E5) 2 şeritli olması ve çalışma yüzünden bunun 1 şeride indirilmesi de (güpegündüz) ayrı bir olay zaten... Neyse minibüse arka çaprazdan vurmamak için frenledim. Ancak duramayacağımı ve neticede arkadan vuran olacağımı anladığım için manevra yapmayı daha uygun gördüm. Yolun sağı eminyet şeridi olduğu için oraya girmedim çünkü başka tehlikeler yaratabilirdi. Ayrıca görüş sıfırdı. Onun yerine yeni kapattıkları ve ilerisinin boş olduğunu gördüğüm sol şeride sert bir manevrayla geçerek minibüsü sıyırdım. Sol şeride geçerken tamponun sağ ucuyla bir sinyal direğine patlattım. Az ileride de minibüsün yolunu kesmek için (tekrar sağa geçiyorum) bir tane kuka ezdim. Sonuçta elemanın yolunu kesip çektirttim sağa. Adama sordum "kardeş aynan yok mu senin", yanıt "kusura bakma görmedim" oldu.

Hiç değilse kusura bakma dedi... Genellikle böyle durumlarda bir de kendilerini haklı görüp dayılananlar çoğunlukta bu iğrenç şehirde... O yüzden çok takmadık, neşemizi bozmadık. Verilmiş sadakamız varmış deyip güzel bir gün geçirdik :) Olaylar sırasında Doruk hala uyuyor muydu, hatırlamıyorum :)

Her ne olursa olsun adamın yaptığı baştan sona öküzlüktü abicim... Biz yolumuzda gidiyorduk sonuçta, dikiz aynası diye de bir şey var arkayı göstermesi için dizayn edilmiş ve araca yerleştirilmiş...
Olaylar sırasında da Doruk uyanıktı diye hatırlıyorum ben... Annesi içgüdüsel bir şekilde onu korumaya almıştı kollarının arasına :)
Neyse abicim bununla geçmiş olsun, ne diyelim...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 09 Haz 2008, 16:03

Sirion gti yazdı:Olur böle şeyler nazar değmiştir.Ayrieten coure süper olmuş maşallah allah nazarlardan korusun tütüttü :) Abi sen arabayı yıkattığında yağmur yağıyosa adamlar boşuna uğraşıyo yağmur bombası falan sana bir tel açalım yıkat arabayı hep beraber serinleyelim :)

Sağol Bilal, teşekkür ederim :)
Sen serinleme ihtiyacı duyduğunda çaldır kapat, ben sana dönerim :lol:
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen Doorman tarih 09 Haz 2008, 21:19

Umut geçmiş olsun.
Ucuz atlatmışsınız.
Ben zaten şunu savunuyorum
Polislerde yada zabıtalarda bir bölüm kurulmalı
Bu bölümde ki teşkilatta ki en iri yarı yada döğüş sporlarıyla ilgilenen tipler yada hafif psikopat tipler olmalı. bu arkadaşlar büyük şehirlerdeki taksicileri ve dolmuşcuları hergün sabah işe çıkmadan önce o gün yapmaları kesin olan öküzlükleri için bir güzel benzetmeli.
Nasıl olsa bunlar hergün birlerinin canına malına kast ediyorlar.
ve hergün haksız oldukları halde birleşip bu insanlara saldırıyorlar.

Tekrar geçmiş olsun hepinize.
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen FaTiH tarih 09 Haz 2008, 21:54

Geçmiş olsun;ne yaplım oluyor bu tarz vakalar..Allah beterinden saklasın..Bu arada;Cuore maaşallah çok güzel olmuş!İstanbul a bizim minik kurbağayla gelirsem mutlaka oraya bir de ben uğrayacağım! :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 10 Haz 2008, 09:31

FaTiH yazdı:Bu arada;Cuore maaşallah çok güzel olmuş!İstanbul a bizim minik kurbağayla gelirsem mutlaka oraya bir de ben uğrayacağım! :wink:

Teşekkür ederim Fatihciğim... Valla tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım doğrusu...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Sonraki

Dön Fotoğraflar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir