SonCuoreci yazdı:(Bu arada Umut'a ve eşine, bize gösterdikleri misafirperverlikten ötürü sonsuz teşekkürlerimi burada tekrar sunmak istiyorum...
SuperSonic yazdı:Çok güzel oldu araba. Ayna niyetine kullanılabilir
SonCuoreci yazdı:SuperSonic yazdı:Çok güzel oldu araba. Ayna niyetine kullanılabilir
Öyle oldu ama benim klasik şanssızlığımdan, ertesi gün (yani dün) iki damla yağmur düştü arabanın üstünü çamur yaptı!![]()
SuperSonic yazdı: Neredeyse seninkini pırıldattığımız gün benimkini pert ediyorduk. Şaka maka senin çizikler gitti, benim çizik geldi. Bir de araba çok kirliydi ya, yıkatmaya korkuyorum. Yıkatınca kesinlikle o gün görmediğimiz çizikler çıkacak kirin altından. Çizilmemiş olmasına ihtimal vermiyorum çünkü kukayı ezdim(pek önemli değil) ama direğe patlattım. Neyse bakalım... Allah beterinden korusun.
SonCuoreci yazdı:Tekrar tekrar geçmiş olsun, bir daha böyle şeyler yaşamayız inşallah...
Allah trafikteki öküzlerin şerrinden hepimizi korusun... Amin...
camoka yazdı:hayırdır ya, geçmiş olsun?
SuperSonic yazdı:camoka yazdı:hayırdır ya, geçmiş olsun?
Onur'un arabayı Meguiars'da bıraktıktan sonra bize gitmek üzere yola çıkmıştık. Zaten sinirim bozuktu çünkü bir saat önce falan yol çalışması olan bir bölgeden (neresinde yok ki sanki iğrenç şehrimizin) geçerken, ufak bir kaya çarpıp, camımı zedelemişti. İleride yolun ortasına kukalar ve işaret direkleri yerleştiren elemanlar gördüm. O yüzden hızı kestim ve iki şeritli yolun sağ şeridine geçtim (sol şeridi yeni kapatmaya çalışıyorlardı). Hızımız 80-90 falan iken, sağdan yeni dizilen kukaların ve direklerin yanından geçerken en sağdan emniyet şeridinden bir minibus aynaya falan bakmaksızın yola süratle çıktı. Yola öyle bir noktada katıldı ki fren yapsam da duramama ihtimalim kuvvetliydi. Minibüsü niye daha önceden farketmedin derseniz bilmiyorum. Çok dikkatliyimdir oysa. Ya yol kenarındaki birşeyin arkasından fırladı yola ya da belki sohbete dalmış olabilirim. Neticede adam anayola katılıyor ama aynaya bakmıyor. Bu arada anayolun (E5) 2 şeritli olması ve çalışma yüzünden bunun 1 şeride indirilmesi de (güpegündüz) ayrı bir olay zaten... Neyse minibüse arka çaprazdan vurmamak için frenledim. Ancak duramayacağımı ve neticede arkadan vuran olacağımı anladığım için manevra yapmayı daha uygun gördüm. Yolun sağı eminyet şeridi olduğu için oraya girmedim çünkü başka tehlikeler yaratabilirdi. Ayrıca görüş sıfırdı. Onun yerine yeni kapattıkları ve ilerisinin boş olduğunu gördüğüm sol şeride sert bir manevrayla geçerek minibüsü sıyırdım. Sol şeride geçerken tamponun sağ ucuyla bir sinyal direğine patlattım. Az ileride de minibüsün yolunu kesmek için (tekrar sağa geçiyorum) bir tane kuka ezdim. Sonuçta elemanın yolunu kesip çektirttim sağa. Adama sordum "kardeş aynan yok mu senin", yanıt "kusura bakma görmedim" oldu.
Hiç değilse kusura bakma dedi... Genellikle böyle durumlarda bir de kendilerini haklı görüp dayılananlar çoğunlukta bu iğrenç şehirde... O yüzden çok takmadık, neşemizi bozmadık. Verilmiş sadakamız varmış deyip güzel bir gün geçirdikOlaylar sırasında Doruk hala uyuyor muydu, hatırlamıyorum
Sirion gti yazdı:Olur böle şeyler nazar değmiştir.Ayrieten coure süper olmuş maşallah allah nazarlardan korusun tütüttüAbi sen arabayı yıkattığında yağmur yağıyosa adamlar boşuna uğraşıyo yağmur bombası falan sana bir tel açalım yıkat arabayı hep beraber serinleyelim
FaTiH yazdı:Bu arada;Cuore maaşallah çok güzel olmuş!İstanbul a bizim minik kurbağayla gelirsem mutlaka oraya bir de ben uğrayacağım!
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir