Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Cuore için yol bilgisayarı...

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

Cuore için yol bilgisayarı...

Mesajutasdemir, 10 Mar 2010, 22:58

Merhabalar,
Bildiğim kadarıyla birçok Cuore de devir göstergesi yok. Ben de onlardan biriyim. Benim için pek sorun olmuyor ama eşimi alışması biraz zaman alabilir. Ben de bu gösterge olayını nasıl çözerim derken forumda Scangauge II denilen bir cihaz gördüm. Biraz araştırdığımda bunun benim işimi fazasıyla göreceğini düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla forumdaki bazı arkadaşlar bu çihazdan almışlar. Ama benim 2007 Cuorede çalışırmı bilemiyorum? Kullanan-deneyen arkadaşlar var mı? Yorum yaparsanız sevinirim....
utasdemir

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: Cuore için yol bilgisayarı...

MesajUmut-Gultekin, 10 Mar 2010, 23:58

Çalışır. Taktık, kullandık, hep beraber denedik Bolu buluşmamızda. Sadece sizinkinde değil, çok eski model, analog kilometre saatli Cuore'de bile çalıştı :) Güvenle alabilirsiniz ve çok memnun kalacağınıza da garanti verebilirim uzun süre kullanmış biri olarak.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: Cuore için yol bilgisayarı...

MesajFaTiH, 11 Mar 2010, 16:44

Ben de uzun süredir kullanan biri olarak sonuna kadar tavsiye ederim..Sadece devir-hız-tüketim gibi konularda aracınızın anlık verilerini sizinle paylaşmakla kalmayıp; akünüzün sağlığını; motor anlık sıcaklığınızı ve aklıma gelmeyen bir çok fonksiyonu da bünyesinde barındırıyor cihaz! Kesinlikle çok faydalı..!
Ama e-bay dışında biz Türkiye`lilerin kolay erişebileceği bir yer yok ne yazık ki cihaza..Orada da belli bir meblağın üzeri gümrükte takılabiliyormuş diye duymuştum ama 160 $ civarı olan bu cihazda durum ne olur bilemiyorum..!Alına bakarsanız neredeyse sınırda gidi; ya da sınırı birazcık aşıyor diyelim gümrükte takılma noktasında.. :wink:

http://www.fordist.com/forum/index.php?showtopic=15
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir