cuore lastik seçiminde bilgiye ihtiyacım var

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

cuore lastik seçiminde bilgiye ihtiyacım var

Mesajgönderen cuoremm tarih 22 Tem 2010, 19:37

selam herkese
2004 model cuorem var mavi boncuğuma lastik almam gerektiğini öğrendim çünkü lastik ömrü hiç kullanılmasa da 5 yılmış.aracı aldığım kişi 2004 de aracı aldıktan sonra kar lastiği takmış ve orjinal lastikleri bana satarken arabayı verdi çok yeni idi bende kasımdan beri biniyorum bir sorun yaşamadım fakat değişmeli diyorlar.ben biraz büyük bi lastik taktırmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum 14 jant büyük mü olur?izmirde önericeğiniz lastikçi varmı?aslında jantlarıda değiştirsem iyi olacak ama masraflı olur sanırım tahminen bu işten ne kadar para ile çıkarım. bir bayan olarak kendi adıma çok cahilim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
cuoremm

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: cuore lastik seçiminde bilgiye ihtiyacım var

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 23 Tem 2010, 11:02

Merhaba aramıza hoşgeldiniz öncelikle. Aracınız 3 kapılı mı, yoksa 5 kapılı mı?
Size tavsiyem, orijinal lastik ebatını kesinlikle değiştirmemeniz. Zaten küçük olan Cuore motoru, lastik ebatının büyümesiyle birlikte haddinden fazla zorlanacaktır ve stabilizasyonunda da sıkıntılar yaşayacaksınızdır.

Ben aracı aldığımda üzerinde Bridgestone lastikler vardı. Atlattığım çeşitli badireler sonucu Bridgestone'ları Yokohama ile değiştirdim ve çok memnun kaldım. Araçlarımıza Türkiye'de satılan en uygun ve tek orijinal ebat lastik 155/65 R 13 Yokohama'dır. Kesinlikle pişman olmazsınız. Aşağıdaki konu başlıklarını inceleyerek daha iyi ve ayrıntılı fikir sahibi olmanız mümkün:

cuore-ye-uygun-lastik-t135.html
sonunda-lastikleri-degistirdim-t654.html
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen cuoremm tarih 23 Tem 2010, 21:15

teşekkür ederim okudum verdiğiniz linkleri sanırım yokohama alıcaz.aracım 5 kapı 155 65 r13 aracın kitapçığındada yazanı almak mantıklı olanı sizinde söylediğiniz gibi. tekrar teşekkürler
cuoremm

Mesajgönderen beyazbeyaz tarih 28 Tem 2010, 16:28

merhabalar;

ben aracımı aldigimda lastikleri hemen degistirmistim. Continental almistim. ölçülerini en kısa sure sonra burada yazarim.

Kış lastiklerimde continental onun olculeri : 155/ 70 R13 TS 780
beyazbeyaz

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 28 Tem 2010, 17:18

beyazbeyaz yazdı:merhabalar;

ben aracımı aldigimda lastikleri hemen degistirmistim. Continental almistim. ölçülerini en kısa sure sonra burada yazarim.

Kış lastiklerimde continental onun olculeri : 155/ 70 R13 TS 780

Merhaba,

Cuore'nizin üzerindeki lastik ebatlarınız büyük ihtimallae 147/70 R 13 tür. Cuore'nin orijinal ebatına en yakın Continental ölçüsü budur.
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir