murti1404, 24 Kas 2008, 01:24
bende sökeden bir daihatsu coure 2003 model kullanıcısıyım benimde kafama takılan bir soru trigr ve yağ değişimi neden çünkü kitapçığında 100000km triger değişimi 15000 km yağ değişimi yazarken serviste 45000triger değişimi ve 7500 yağ değişimi deniliyor nedeni olarakta ağır kullanım şartları gösteriliyor ama ben aramı sadece izmir-söke ve söke -didim arasında kullanıyorum ve ağır kullanım şartlarından biri olan sürekli kısa mesafe sorunun aşmış oluyorum diğerleri kitapcığında var römork çekmek-taksi olmak- polis aracı olmak- aşırı tozlu ortamlarda kullanım falan filan yani çoğumuz bu şartlara uymuyoruz istanbuldaki trafikteki arkadaşlar hariç en azından bir de şuna dikkat edin arkadşlar ben izmir servisine götürdüm arabanın haşadı çıktı resmen kirazoğlu diye bir servis di allahtan kapandı şimdi çift tırnaklı buji kullanın mutlaka yakıtta çekişte çok fark ettiriyor araç ve lpg işine gelince ben de lpg taktıranlardanım ama abartısız fiyat söylemek istiyorum burda lpg 1.70 ikken 110ykr yakıyor şehirler arası şehir içi pek binmiyorum birde sitepnenizin yerine atikerin 31 litrelik tankı var onu koyabilirsiniz çuk oturuyor ve bagaj size kalıyorrr:) iyi kullanımlar