Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Cuore triger kayışı değişim periyodu?

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

Re: Cuore triger kayışı değişim periyodu?

MesajSinanATASOY, 19 Kas 2008, 17:45

Akşamları genelde 18:00 sonrası evde oluyorum.. Çaya beklerim :wink:
Benim için zor yoktur, imkansız ise zaman alır...
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Mesajmurti1404, 24 Kas 2008, 01:24

bende sökeden bir daihatsu coure 2003 model kullanıcısıyım benimde kafama takılan bir soru trigr ve yağ değişimi neden çünkü kitapçığında 100000km triger değişimi 15000 km yağ değişimi yazarken serviste 45000triger değişimi ve 7500 yağ değişimi deniliyor nedeni olarakta ağır kullanım şartları gösteriliyor ama ben aramı sadece izmir-söke ve söke -didim arasında kullanıyorum ve ağır kullanım şartlarından biri olan sürekli kısa mesafe sorunun aşmış oluyorum diğerleri kitapcığında var römork çekmek-taksi olmak- polis aracı olmak- aşırı tozlu ortamlarda kullanım falan filan yani çoğumuz bu şartlara uymuyoruz istanbuldaki trafikteki arkadaşlar hariç en azından bir de şuna dikkat edin arkadşlar ben izmir servisine götürdüm arabanın haşadı çıktı resmen kirazoğlu diye bir servis di allahtan kapandı şimdi çift tırnaklı buji kullanın mutlaka yakıtta çekişte çok fark ettiriyor araç ve lpg işine gelince ben de lpg taktıranlardanım ama abartısız fiyat söylemek istiyorum burda lpg 1.70 ikken 110ykr yakıyor şehirler arası şehir içi pek binmiyorum birde sitepnenizin yerine atikerin 31 litrelik tankı var onu koyabilirsiniz çuk oturuyor ve bagaj size kalıyorrr:) iyi kullanımlar
murti1404

Model: Cuore

MesajUmut-Gultekin, 24 Kas 2008, 11:36

murti1404 yazdı:çift tırnaklı buji kullanın mutlaka yakıtta çekişte çok fark ettiriyor araç ve lpg işine gelince ben de lpg taktıranlardanım ama abartısız fiyat söylemek istiyorum burda lpg 1.70 ikken 110ykr yakıyor şehirler arası şehir içi pek binmiyorum birde sitepnenizin yerine atikerin 31 litrelik tankı var onu koyabilirsiniz çuk oturuyor ve bagaj size kalıyorrr:) iyi kullanımlar

Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz. LPG düşünen Cuore'cilere yardımı olacaktır mutlaka.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajemr, 24 Kas 2008, 20:36

sadece coure lerde triger kayışı vardır vede periyodik bakımlarda her 45.000 binde bir değişir. diğer tüm guncel türkiyede olan daihatsu modellerinde zincirli yani VVT-İ motor var.

diğer araclarda 100-90 bin değil biz ayriyetten skoda bayisiyiz skodalarda 60 binde değişiyor coure yanlış hatırlamaıyosam 250-300ytl 45 bin bakım ücreti triger kayışı içinde. skoda 60 bin bakım benzinli araçlarda triger kayışı içinde 350-400ytl ten aşağı değil dizelleri dahada fazla

biz daihatsuyu satarken serviste en az bakım ücreti yedek parçası en düşük markadır diyoruz sirion - terios yrv vs bu araçları üzmeden kullanıldığında sadece yağ ve yağ filtresi değiştirerek bile gider en sorunsuz marka toyota üretiyor nasılsa benim aracım yolda kalmaz diyor aynı şey daihatsu içinde gecerli üzmeden kullandığında daihatsu asla yolda bırakmaz ve serviste en masrafsız araçtır.

size bi örnek vereyim neden afganistan da - hindistanda - ırak - iranda veya arabistan da sıcak ülkelerde hiç tw de dikkat etinizmi sürekli TOYOTA - lexus geciyor dimi neden volkswagen - audi - opel - kia - hyundai gibi alman veya kore üretim arabaları gezmiyor petrol ucuz diyemi yoo toyotanın öle bi motoru varki hararet derecesi 90na gelir orda kalır bi derece bile ileri gitmez. hatta daihatsu ve toyotalarda arabayı istop ettiğinde cıt cıt cıt ses gelir motorda tipiktir motorda kullandığı malzemeden dolayı

neyse fazla uzattım sanırım 45.000km de sadece coure değişir oda pek masraflı değildir rakipleri arasında
Hayat 3.000 devirden sonra başlar
Kullanıcı avatarı
emr
Daihatsu Yetkili Servisi ve Satıcısı

Model: Materia

Önceki

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir